- Konu Sahibi jolianfemme
Merhaba ben yeni üye oldum gecen ay biyokimyasal gebelik yaşadım doktorum folik asit verdi ve korunmaya gerek yok dedi bu ay hamile kalırmıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım geçenlerde sende hamilelik takvimi gördüm çok sevindim şimdi yok ama takvim paylaşmak ister misinÇoook sevindim canım ya Allah tamamına erdirsin korkma inşallah sağsalim olur bebişin. Benimde kullandığım ona benzer bi takvim var ama hayırlısı kötü düşünmicem olcak inşallah inanıyorum
Kalabilirsin bence canım ben öyle hamile kaldım. Benim ki devam etmedi ama kalınabiliyor yani inşallah güzel haberler yazarsın bizlereMerhaba ben yeni üye oldum gecen ay biyokimyasal gebelik yaşadım doktorum folik asit verdi ve korunmaya gerek yok dedi bu ay hamile kalırmıyım
İnşallah ikinci ama yinede cok istiyorumKalabilirsin bence canım ben öyle hamile kaldım. Benim ki devam etmedi ama kalınabiliyor yani inşallah güzel haberler yazarsın bizlere
hepinize merhaba ; paylaşmak istiyorum bunu herkesleee :) adetim 2 gün gecikmişti ama hafif mide bulantısı dışında hiç bir belirtim yoktu. cumartesi dedim test alayım bakalım nolcak yaptım 2-3 dk bekledim bişiy yok sonra çöpe attım.bi arkadaş dedi naptın bi 5 dk bekle diye gittim çıkardım testi çöpten anaaaaa bi bakayım çift çizgi :)))) ikincisi biraz silik ama ben havalardayım tabi :) iş çıkışı acile gidip kan testi yaptırdım beta hcg 312 çıktı sonuç pozitif :) daha doktora gitmedim ama ölücem heyecandan :) allahım isteyen herkese nasip etsin inşş :)
Bende gün sayıyorum gecen ay 15inde olmam gerekiodu ama biyokimyasal dan dolayı 24 ünde oldum şimdide iki gündür göğüslerim şişti hatta sızlıyo suratım bozuldu adet belirtileri yani ama cok erken değil mi ufffCanm bnm bu sekilde fazlasiyla oldu. 20 ler 10 lar. Bhcg de. Dr. Her sefernde negatif ama uc gun ara ile tekrr tahlil bhcg yaplm yukselirse pozitif dir dedi. adet gununde ve sonrasinda yapilan testler 30 un altinda yani dusuk ise dis gebelik yada bebegin gelisimi ile ilgili sorunlr oluyormus. Sonrasinda cok muayeneye gittim. Insaallh senn cok cok hemen yukselir hormonun. Guzel haberlerini aliriz insallh.
Bu kadar sıkıntı yapmamaya çalışın biliyorum mümkün değil ama kitap okuyun film izleyin kendinizi yıpratmayın çünkü bir şekilde herşey olacağına varıyorSon adet tarihime beş gün kaldı cok heyecanlıyım Son bi haftadır içime fenalık gelio ve tansiyonum düşüo kalp atışları da yüksek cıkıo neden olabilir
Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok benziyor o yüzden birkaç gün daha bekle derim canım inşalllah hamilesindirMerhaba arkadaşlar bugün hasta olamam lazımdı ama olmadım ve kasıklarım dada hem batma hemde ağrı var adetimin ilk günü gibi ama olmadım günlerde geçmio
Silikte olsa pozitif oluyor canım hadi hayırlı olsunArkadaşlar dayanamadım bugün test yaptım ikinci çizgi silik cıktı adetim üç.gün geçti normal mi
Ates yukselmesi yumurtlama ve hamile iken oluyormus bende yeni ôgrendim :)Kızlar ovulasyon testi kullanıyorum dün aynı renkte olmasa da her zamankinden köyü renkteydi 3 gündür kasık sancısıçekiyorum bugün de ateşin sabah 37.2 diakşam 36.9 bu ne demek yorumlarsanizsevinirim Teşekkürler
Yumurtlama kaç gün surerki benim 3 gündür sancim var bugün de ateşin böyle bilemedimAtes yukselmesi yumurtlama ve hamile iken oluyormus bende yeni ôgrendim :)
Yumurtlama 24 saat sürüyormusYumurtlama kaç gün surerki benim 3 gündür sancim var bugün de ateşin böyle bilemedim