- Konu Sahibi pudraskina
-
- #1.061
Sizden cevap bekliyorum
Dayanamadım idrar testi yaptım ama sonuç normal olarak negatif:)Adet gunune daha varmis, belirtiler hamileligi onayliyor gibi ama daha tam belli olmaz.. Dedigin gibi psikolojikte olabilir. Sabredersen adet gunune yakin test yap, yok sabredemem dersen bence bi kan testi yaptir :) insallah hislerin dogru cikar..
kizlar bende baya takip ettim bu siteyi .yardimci olmasi acisindan yaziyorum ...ilk belirtiler regl olucakla ayni ama gogusler bir baska gelisiyor ve aciyorlar .gogus cemberlerinin genisledigini hissetim .ve damarlar resmen belli oluyor .sik idrara cikma .idrarda beyaz tortu .hafif sersemlik ..uyuma istegi .yorgunluk ..Kimi arkadaslarimda yuzumun bakislarimin degistigini soyledi .Kizlar ne dicem yalniz insan gercekten vucudundaki degisiklikleri en basindan beri hissediyor ..Hersey bir baska gibi geliyor insàna .reglimden 1hafta once erken gebelik testini denedim negatif sonuc verdi .3gun once normal uciz olanlardan denedim o da negatif verdi .3gun gectikten sonra tekrar test aldim cok cok silik ikinci cizgi cikti 2 saat sonra daha belirgindi..3-4gun sonra yaptim 2.dk sonra net cizgi cikti .bir hafta sonra ilk saniyede ikinci cizgi cikti .henuz kan tahlili yaptirmadim .kizlar ne sorucam reglim geceli 10 gûn oluyor .sizce kan testi yaptirmadan kese gorunurmu ultrasonda ? ne zaman doktora gitmeliyim sizce .Bebek isteyen herkese Allah nasip etsin .umudunuzu kaybetmeyin
Hayırlı geceler arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Benim adetimden 9 gün geçti hasta olmadım. Hafif bel ağrısı halsizlik yorgunluk uyku hali var akıntım var çokca test yaptım çıkmadı kan tahlili yaptırdım beta 0.100 çıktı doktor adet gecikmemi sordu 9 gün dedim 2 3 gün sonra tekrar kan tahlili yaptır sonuç negatif ama büyük ihtimalle hamilesin dedi sizce durum nedir fikirlerinize ihtiyacım var
Hayırlı geceler arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Benim adetimden 9 gün geçti hasta olmadım. Hafif bel ağrısı halsizlik yorgunluk uyku hali var akıntım var çokca test yaptım çıkmadı kan tahlili yaptırdım beta 0.100 çıktı doktor adet gecikmemi sordu 9 gün dedim 2 3 gün sonra tekrar kan tahlili yaptır sonuç negatif ama büyük ihtimalle hamilesin dedi sizce durum nedir fikirlerinize ihtiyacım var
soyle adet genelde asla 10gun surmez .adet bitiminden sonraki gunler genelde altin gunler .olabilir cnm .ama maglesef adet gecmeden testler pozitif sonuc vermiyor .adet gectikten 3-4gun sonra pozitif vermeye basladi .umarim hamilesindir
Simdi yaptiracagin kan testini erken yaptirmissin sanirim :) bence yaptir sonuc degismeyecek zaten.Kizlar merhabalar. Uzun suredir yazmamistim. Simdi soyle bi sorum var. Benim battan 2 gun once 2. Cizgi silik cikti. Kan testi yaptirdim ayni gun 0.1 cikti. Suan 4 gun gecti bat. Tekrar test yaptim yine net olmagan ama digerinden daha belirgin bi cizgi cikti. Boyle olup hamile oldugunu ogrenen oldu mu? Tekrar kan testi yaptirip yikilmak istemjyorum. Olan varsa yaptiracagim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?