How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erken hamilelik belirtileri

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım o yuzden bu konuyuda cok merak ediyorum. SAT 21 ocak'ta oldu ondan once 24 aralıkta oldu hep o aralarda seyrediyo. Adetime 4-5 gun var tahminim ama yumurtaliklarimda bi hareket kasiklarimda batmalar var gogus agrim sizim yok hicbir sekilde gecen ay goguslerim 10 gun onceden acimaya basladi bu ay hic oyle bisey olmadi ama kasiklarimda ara ara batmalar oluyo kendini hissettiriyo yani ilk defa boyle bisey yasiyorum bi de korunuyoruz normalde yani sadece 1 kere geri cekme oldu o kadar acaba hamilemiyim?

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım o yuzden bu konuyuda cok merak ediyorum. SAT 21 ocak'ta oldu ondan once 24 aralıkta oldu hep o aralarda seyrediyo. Adetime 4-5 gun var tahminim ama yumurtaliklarimda bi hareket kasiklarimda batmalar var gogus agrim sizim yok hicbir sekilde gecen ay goguslerim 10 gun onceden acimaya basladi bu ay hic oyle bisey olmadi ama kasiklarimda ara ara batmalar oluyo kendini hissettiriyo yani ilk defa boyle bisey yasiyorum bi de korunuyoruz normalde yani sadece 1 kere geri cekme oldu o kadar acaba hamilemiyim?
Benim de sat 21 di şimdi hamileyim :), ama siz korunuyorsanız çok düşük bir ihtimal canım, bazen adet belirtileri bile değişebiliyor her ay aynı olmayabilir en garantisi kan testi, Rabbim gönlüne versin inşallah

Benim de sat 21 di şimdi hamileyim :), ama siz korunuyorsanız çok düşük bir ihtimal canım, bazen adet belirtileri bile değişebiliyor her ay aynı olmayabilir en garantisi kan testi, Rabbim gönlüne versin inşallah
Canim peki neler yasadin onu ogrenebilirmiyim? Ya şu an gebelik dusunmuyorum o yuzden de merak ediyorum boyle seyler yasayinca supheleniyorum.

bende ocak ayında bi düşük yaşadım ve kürtaj oldum. Şuan denemelere tekrar başladık ama hemen olur mu bilmiyorum. Başına böyle bişey gelen var mı ? Düşük ya da kurtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba ?

Adetime 1 hafta var fakat kasiklarimda batma ve agri var sanki adet olacakmisim gibi ayyy olmam insallah cok istiyorum tekrardan hamile kalmayi:dua:

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok 28 günde adet oluyorum bide

Kızlaaar sizce hamile myimm silik çıktı ???

Eklentiler

• 1520092417223.png
    1520092417223.png
    648,4 KB · Görüntüleme: 161
  • 1520092417223.png
    1520092417223.png
    648,4 KB · Görüntüleme: 145
Yok 2 gundur var

Bende ayni durumdayim gecen ay laparoskobi yaptirdim endometriozis odaklarim temizlendi. Ilk adetimi oldum ikincisi 1 hafta sonra... ama cok garip ki kasik agrilarim adetime 10 gun kala basladi supheli iliskiden 5 gun sonra...

Inşallah iyiye yormak istiyorum bu agrilari. Aksi taktirde doktorumun kapisini aşindiracagim...

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok 28 günde adet oluyorum bide

Neden test yapmiyorsunuz :) bende meraklandm simdi

Kızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledim :KK47: sonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim

Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim :nazar:
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin:emir_bebek:
Öncellikle rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin darisi biz isteyenlerin başına insallah beni sorum şu olcak geçen ay düzenli olan adetim 12 gün gecikti ve 12.günü sonunda adet oldum bu ayda gecikme var ama kasik ağrım var ara ara oluyo 1 saat arayla gibi hemen hemen bide göğüs ucu hassasiyeti acaba hamile miyim

Öncellikle rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin darisi biz isteyenlerin başına insallah beni sorum şu olcak geçen ay düzenli olan adetim 12 gün gecikti ve 12.günü sonunda adet oldum bu ayda gecikme var ama kasik ağrım var ara ara oluyo 1 saat arayla gibi hemen hemen bide göğüs ucu hassasiyeti acaba hamile miyim

Gecen ay geciktiginizde test yapmadinizmi ??

Bu ay da gecikiyormussunuz bir doktora gidin durumunuzu o degerlendirsin

Gecen ay geciktiginizde test yapmadinizmi ??

Bu ay da gecikiyormussunuz bir doktora gidin durumunuzu o degerlendirsin
Test yaptım ama bisey çıkmadı geçen ay tam hastaneye gidecekken adet oldum bu ay da gecikmem oldu ama göğüs ucu hassasiyeti ilk defa var ve sabah kalktigimda bacaklarım ağrıyor sanki bütün gün ayakta kosturmusum gibi pazartesi test almayi düşünüyorum hayırlısı artik

Back