How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Erken hamilelik belirtileri

inşallah canım. bugün iş çıkışı neredeyse test alcaktım ama erken diye vazgeçtim. aslında niyetim adetin gecikmesini beklemek. cmrtsi evlilik yıldönümümüz o gün pozitifi görsem bize en büyük hediye olacak. ama yapıpta o gün moralimi bozmakta istemiyorum. kararsızım o_O ne diyelim allah bizlere de birgün pozitifi gösterir inşallah:KK49:
İnşallah canım. Ben de totem yaptım kendime bundan sonra adetim en az 3 gün geçene kadar hiç bir test yapmıcam, gidip direk kan testi yaptırıcam. Hamilelik testi alıp tek kırmızı çizgi görmekten sıkıldım

Mrb araniza yeni katıldım .. sürekli takip ediyorum size sorum olacaktı.. en son 6 sindan 10 nuna kadar adet gördüm ve 12 . 13 15 gün beraber olduk aradan 1 hafta geçti kasiklarimda ağrı ve sabah yada gün içinde midem bulanıyor .. ve sürekli gazım geliyo.. sizce hamilelik olabilirmi
Valla canım ben de hamile kalmayı dört gözle bekleyenlerdenim. Ama her ay bana da öyle şeyler oluyo psikolojik midir nedir anlamadım. Ama inşallah bari sen hamilesindir canım

Kızlar bende çocuk isteyenler grubundanım ;) yeni evliyim 3 ay oldu ama 32 yaşındayım ve biran evvel anne olmak istiyorum. gerekli tahlilleri eşim ve ben yaptırdık ikimizde de bir sorun yok çok şükür. Doktor folic asit verdi sadece onu kullanıyorum. Geresi artık Allah'a kalmış birşey sabırla beklicez başka çare yok malesef :(

Valla canım ben de hamile kalmayı dört gözle bekleyenlerdenim. Ama her ay bana da öyle şeyler oluyo psikolojik midir nedir anlamadım. Ama inşallah bari sen hamilesindir canım
Bana da 3 ay boyunca hep psikolojik olarak belirtiler oluyor. bel ağrısı kasık ağrısı hatta başım bile ağrıyor. göğüslerim şişiyor acıyor.. bunların hepsi bilinçaltı meydana gelen belirtiler. kafaya takmayın diyorlar ama nasıl takmayalım.. sabırsız anne adaylarıyız biz öyle değil mi ? :) zamana bırak lazım belkide en hayırlısı bu...

Mrb araniza yeni katıldım .. sürekli takip ediyorum size sorum olacaktı.. en son 6 sindan 10 nuna kadar adet gördüm ve 12 . 13 15 gün beraber olduk aradan 1 hafta geçti kasiklarimda ağrı ve sabah yada gün içinde midem bulanıyor .. ve sürekli gazım geliyo.. sizce hamilelik olabilirmi
Merhaba canım, adetinin 6.cı 7.ci ve 9.cu günleri ilişkiye girmişsin. eğer 28 günde bir oluyorsan adet başlangıcından itibaren sayıp 14.günde ilişkiye girmen gerekiyor çünkü yumurtlama dönemin o güne denk geliyor. 30 günde bir adet oluyorsanda 16. günde ilişkiye girmen lazım. Gerçi bu işler Allah'ın taktiri biz onun işine asla karışamayız o nerse o olur inş hamilesindir. Allah isteyen herkese nasip etsin. bende istiyorum bakalım herşey nasip kısmet ..

Merhaba canım, adetinin 6.cı 7.ci ve 9.cu günleri ilişkiye girmişsin. eğer 28 günde bir oluyorsan adet başlangıcından itibaren sayıp 14.günde ilişkiye girmen gerekiyor çünkü yumurtlama dönemin o güne denk geliyor. 30 günde bir adet oluyorsanda 16. günde ilişkiye girmen lazım. Gerçi bu işler Allah'ın taktiri biz onun işine asla karışamayız o nerse o olur inş hamilesindir. Allah isteyen herkese nasip etsin. bende istiyorum bakalım herşey nasip kısmet ..
Test yaptım 2. Çizgi az göründü sonra kayboldu .s2 GN snra tekrar yapıcam. ?

Kızlarr nolur bana yardım edin acill yardımınıza ihtiyacım var :S:S
13 ekimde adet olmam gerekiyodu.üzerinden 10 gün gecti hala adet olamadım.3 kere idrar testi yaptım ücüde negatif ve en son dün kan testi yaptırdım sonuc 0.1 cıktı. doktorda muanede biseyimin olmadıgını soyledı fakat benim son derece karnım agrıyor ve sol kasıgıma bişey batıp cıkıyor sizce ne olabilr ne olur bana yardım edin.şimdiden tesekkür ederim...

Kızlarr nolur bana yardım edin acill yardımınıza ihtiyacım var :S:S
13 ekimde adet olmam gerekiyodu.üzerinden 10 gün gecti hala adet olamadım.3 kere idrar testi yaptım ücüde negatif ve en son dün kan testi yaptırdım sonuc 0.1 cıktı. doktorda muanede biseyimin olmadıgını soyledı fakat benim son derece karnım agrıyor ve sol kasıgıma bişey batıp cıkıyor sizce ne olabilr ne olur bana yardım edin.şimdiden tesekkür ederim...

çok geçmiş olsun canım bebiş değil demekki doktor bile göremediyse ama niye gecikmiş olabilir ki daha önce de gecikme oluyor muydu??

Test yaptım 2. Çizgi az göründü sonra kayboldu .s2 GN snra tekrar yapıcam. ?

hadi inşallah hamilesindir hemen yapsaydın ya 2.bir test daha? :) 2.çizgi silik bile gözükse hamile olma ihtimali yüksek diyor yazanlar hep ama hamileliğin başıdır belki henüz

çok geçmiş olsun canım bebiş değil demekki doktor bile göremediyse ama niye gecikmiş olabilir ki daha önce de gecikme oluyor muydu??

yok olmuyordu ama soyle bısey var bunu burda söylemem ne kadar dogru bilmiyorum ama ben nisanlıyım ve suan bebek dusunmuyorum sürtünme yöntemiyle bi birlikteliğimiz oldu ve doktorum bakire oldugumu soyledi ama gene hamile kalınıyo diye okudum suan bi bebek dusunmuyorum sizce hamile olma olasalıgım var mı

yok olmuyordu ama soyle bısey var bunu burda söylemem ne kadar dogru bilmiyorum ama ben nisanlıyım ve suan bebek dusunmuyorum sürtünme yöntemiyle bi birlikteliğimiz oldu ve doktorum bakire oldugumu soyledi ama gene hamile kalınıyo diye okudum suan bi bebek dusunmuyorum sizce hamile olma olasalıgım var mı

ama sol kasıgım cok agrıyo ve neden bilmiyorum

Kızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledim :KK47: sonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim

Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim :nazar:
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin:KK46:

Merhabalar öncelikle Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla Kucağıniza alırsınız Bebeginizi , ilk hamileliginizdeki belirtilere göre cinsiyeti neydi bebeginizin. Özür dilerim üzmek istemem lakin öğrenmek istedim.

ama sol kasıgım cok agrıyo ve neden bilmiyorum
o zaman böbreklerini üşütmüşsündür ağrının sebebi o tarz birşeydir muhtemelen. gecikme de stresten olabilir hava değişimi olabilir mevsime bağlı da oynuyor ya bazen tarihler.. hamile öyle kolay kolay kalınamıyormuş gördük yaşayarak çünkü canım maalesef uzun zorlu bir süreç :(

o zaman böbreklerini üşütmüşsündür ağrının sebebi o tarz birşeydir muhtemelen. gecikme de stresten olabilir hava değişimi olabilir mevsime bağlı da oynuyor ya bazen tarihler.. hamile öyle kolay kolay kalınamıyormuş gördük yaşayarak çünkü canım maalesef uzun zorlu bir süreç :KK43:

cok tesekkür ederim yarın gene test yaptıracagım ins sizin bebeginiz olur iyi geceler

hadi inşallah hamilesindir hemen yapsaydın ya 2.bir test daha? :) 2.çizgi silik bile gözükse hamile olma ihtimali yüksek diyor yazanlar hep ama hamileliğin başıdır belki henüz
Yaptım ama negatif çıktı adet belirtilerine 10 gün var ama şimdiden belimde ağrı kasiklarimda batmalar oluyo ve ne yesem istifra ediyorum bunlar hamileliğin belirtisi olabilirmi . Inşallah wardir. ?

Kizlar bende p.tesi öğrendim hamile olduğumu brlirtilerimde kasık ağrılarım ve batma oliyidu bianda bıçak saplanıyodu sanki çok üşüyofum elim ayağım buz kesmişti akıntım çoğaldı ve sarı renkteydi çok ishal olmuştum bide adetime 2 3 gün kala midem bulanmaya başladı çok sivilcem çıktı benim gibi olanlara inşallah bi yardımım dokunur:)

Kizlar bende p.tesi öğrendim hamile olduğumu brlirtilerimde kasık ağrılarım ve batma oliyidu bianda bıçak saplanıyodu sanki çok üşüyofum elim ayağım buz kesmişti akıntım çoğaldı ve sarı renkteydi çok ishal olmuştum bide adetime 2 3 gün kala midem bulanmaya başladı çok sivilcem çıktı benim gibi olanlara inşallah bi yardımım dokunur:)

hayırlı olsun bebişin sağlıklı sıhhatli kavuşsun anneciğine inşallah canım :) idrar tahlilin ne zaman çift çizgi çıktı? kaç gün gecikmesi gerekiyor adetin?

Back