How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Erken hamilelik belirtileri

Ben de yeni üye oldum kızlar :) önceden de takip ediyodum ama artık daha fazla takip etmeye başladım. Herkesin belirtilerini tecrübelerini okuyup kendime pay çıkarmaya uğraşıyorum :) benim de geçen ay o kadar belirtim olmasına rağmen sonu hüsrandı :( bakalım umudum bu aya kaldı artık ins hepimiz hayırlı haberlerle karşılaşırız :)

mrb arkadaşlar. bir süredir okuyorum, bende üye olayım istedim :)) benim günüm iki gün sonra. göğüslerim ağrımaz hiç. 10 gündür göğüslerim ve belim ağrıyor. kasıklarımda da ara ara ağrı sancı batma herşey var :)hareket edince kasık ve belde batma oluyor. yalnız bugün göğüs sancım epey azaldı. yine hassaslık var ama anlamadım hiçbişey :/
inşallah bebiş geliyordur ozaman :) ne kadar süredir deniyorsunuz? bazen vücut psikolojik olarak yanıltıyormuş bizim gibi çok isteyen adayları. inşallah belirtilerimiz hayırlı bir sonuca ulaşır bu defa :):KK68::KK46::KK46::KK46:

inşallah bebiş geliyordur ozaman :) ne kadar süredir deniyorsunuz? bazen vücut psikolojik olarak yanıltıyormuş bizim gibi çok isteyen adayları. inşallah belirtilerimiz hayırlı bir sonuca ulaşır bu defa :):KK68::KK46::KK46::KK46:

acısının azalması iyi bir belirti mi yani :)) 2-3 aydır denedik ama olmadı:(( psikolojik olabilir diye kendimi kaptırmak istemiyorum ama böyle bir belirti olduğunu hiç duymamıştım ki, acımaya başlayınca korktum hastalık falandır diye öyle öğrendim. sizin ne kadardır denemeler? inşallah, hayırlısı ile..

Ben de yeni üye oldum kızlar :) önceden de takip ediyodum ama artık daha fazla takip etmeye başladım. Herkesin belirtilerini tecrübelerini okuyup kendime pay çıkarmaya uğraşıyorum :) benim de geçen ay o kadar belirtim olmasına rağmen sonu hüsrandı :KK43: bakalım umudum bu aya kaldı artık ins hepimiz hayırlı haberlerle karşılaşırız :)
hayırlısı olsun... inşallah ya :(( ne gibi belirtiler yaşadın geçen ay? bende bu ay değişik belirtiler yaşadım ama hiç umudum yok

hayırlısı olsun... inşallah ya :KK43:( ne gibi belirtiler yaşadın geçen ay? bende bu ay değişik belirtiler yaşadım ama hiç umudum yok
Kasıklarımda ve belimde aşırı derece ağrı vardı ve akıntılarım artmıştı arada baş dönmem oluyodu cok umutlanmıstım hamileyim diye ama olmadı :( cunku genelde adet donemimde böyle olmazdim

eninde sonunda bir şekilde olur diyorum bende.. bir sorun yoksa... varsa da artık tıp çok ilerledi. ben geçen ay 10 gün geciktiğim için dr. a gittim. hiçbirşey çıkmadı. dr da hayatınızın merkezine çocuğu koymayın bir yıl dolmadan da gelmeyin dedi :))

eninde sonunda bir şekilde olur diyorum bende.. bir sorun yoksa... varsa da artık tıp çok ilerledi. ben geçen ay 10 gün geciktiğim için dr. a gittim. hiçbirşey çıkmadı. dr da hayatınızın merkezine çocuğu koymayın bir yıl dolmadan da gelmeyin dedi :))
dr.lara gore hava hos tabi ama biz hemen telaşa kapiliyoruz acaba bi sorun mu var neden olmuyo diye cunku yaptigimiz gibi olsun istiyoruz hakli olarak :))

dr.lara gore hava hos tabi ama biz hemen telaşa kapiliyoruz acaba bi sorun mu var neden olmuyo diye cunku yaptigimiz gibi olsun istiyoruz hakli olarak :))

eveettt keşke olsa :KK46: :KK45:benim acele etmemin sebebi doktor doktor gezmek istemiyorum :KK12::63: çok umutlanmakta insanı yıpratıyor

merhaba kızlar burdaki belirtileri okuyunca cevap yazmak istedim:)
16 haftalık hamileyim ... Bende belirtiler farklıydı söylemek istediğim herkesin belirtisi aynı olmuyor...
Mide bulantısı bel ağrısı kasık ve göğüslerde hassasiyet bebek 2 aylık olduğunda başlıyor...
en büyük belirti adetin gecikmesi ... Belirtilere falan bakmayın inanın herkes belirtileri anlatınca sanki o belirtiler sizde başlamış gibi oluyor, zaten hamilelik belirtileri normal hamile olmayanlardada var reflü üşütme vesayre hamile belirtilerine bakıp kendinize benzetme yapmayın ben çok yapmıştım:KK48: ve hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim yani bi belirtide yoktu adetimin geciktiğini bile sonra farkettim belirtiler bebek 8.haftaya girince başladı.. Normalde hamile bir bayanın sürekli uyukladığı söylenir bnde tam aksine gece gündüz oturuyorum kusma halen devam ediyor ... Bel ağrılarım kasık kramplarım yaklaşık 4 haftadır var , iştahlı olmam gerekirken aşırı iştahsızım :) söylemek istediğim herkesin belirtisi aynı olmayabiliyor... idrar testinde silik çizgi hamileliğin en erken dönemidir he kendinizi hamile gibi hissediyorsanız en güzel kan tahlilinde öğrenirsiniz...
Yazım birazcık uzun oldu:KK48::anneadayı:
Okuduğunuz için teşekkürler:KK68::anneadayı:

mrb arkadaşlar. bir süredir okuyorum, bende üye olayım istedim :)) benim günüm iki gün sonra. göğüslerim ağrımaz hiç. 10 gündür göğüslerim ve belim ağrıyor. kasıklarımda da ara ara ağrı sancı batma herşey var :)hareket edince kasık ve belde batma oluyor. yalnız bugün göğüs sancım epey azaldı. yine hassaslık var ama anlamadım hiçbişey :/
İnşallah hamilesindir canım heyecanla bekleyelim ozaman:KK17:

Benim için adet olması gereken tarihte hafif karın ağrısı olması fakat kanama olmaması en büyük belirtiydi. Tamam bu sefer kesin başladı diyip WC ye gittiğimde hiç bir şey yoktu.. 3 gün geçti ben hala adet olucam diye bekliyorum çünkü arada bir sancı giriyordu. 4. gündesağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve öğleden sonra sonucumu aldım :) beta hcg 1274 çıkmıştı. hamileydim :) inşallah isteyen herkesin hayırlı bir bebişi olur kollarında :KK46:

tedavi görmüyorum. ilk bebiş düşünmeye başladığımızda kontrole gitmiştim ve hamilelik öncesi testleri yaptırmak için. dr hiçbir problem olmadığını herşeyin normal olduğunu söyledi. 2 ay sonra adetim 15 gün gecikince tekrar dr a gittim bebiş var herhalde diye, çok acele ediyorsunuz 1 sene deneyin olmazsa o zaman gelin dedi

hayırlısı canım bu iş bizim istememizle olmuyor rabbim isterse veriyor allah isteyen herkese versin inşallah en kısa zamanda bebişlerin olur

İnşallah hamilesindir canım heyecanla bekleyelim ozaman:KK17:

inşallah canım. bugün iş çıkışı neredeyse test alcaktım ama erken diye vazgeçtim. aslında niyetim adetin gecikmesini beklemek. cmrtsi evlilik yıldönümümüz o gün pozitifi görsem bize en büyük hediye olacak. ama yapıpta o gün moralimi bozmakta istemiyorum. kararsızım o_O ne diyelim allah bizlere de birgün pozitifi gösterir inşallah:KK49:

Benim için adet olması gereken tarihte hafif karın ağrısı olması fakat kanama olmaması en büyük belirtiydi. Tamam bu sefer kesin başladı diyip WC ye gittiğimde hiç bir şey yoktu.. 3 gün geçti ben hala adet olucam diye bekliyorum çünkü arada bir sancı giriyordu. 4. gündesağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve öğleden sonra sonucumu aldım :) beta hcg 1274 çıkmıştı. hamileydim :) inşallah isteyen herkesin hayırlı bir bebişi olur kollarında :KK46:
işte bizlerde adet gecikmesini beklerken heyecan yapanlardanız canım :KK46: allah bizede hcg versin inşallah :KK55:

acısının azalması iyi bir belirti mi yani :)) 2-3 aydır denedik ama olmadı:KK43:( psikolojik olabilir diye kendimi kaptırmak istemiyorum ama böyle bir belirti olduğunu hiç duymamıştım ki, acımaya başlayınca korktum hastalık falandır diye öyle öğrendim. sizin ne kadardır denemeler? inşallah, hayırlısı ile..
biz 5-6 aydır deniyoruz doktorlara göre 30 yaş altındaysan 1 yıl denemeden sorun yok diyorlar ben de 25 yaşındayım sorun yok gibi ama gönül ferman dinlemiyorrr :) belirtilerime gelirsek; bu ayki yumurta çatlama dönemimin ardından kasık ağrım başladı bir hafta kadar sürdü, bel ağrısı, göğüslerde büyüme ve ağrı, bağırsaklarımda gaz hissediyorum akşamları özellikle, uykuya doyamıyorum, tuvalete sık çıkma, gerginlik çabuk sinirlenme, karnımda hafiften sertleşme var,.... ve unuttuğum birkaç belirti daha.. bunlar hep başka anneler tarafından zamanında yaşanmış belirtiler ve ben de bu ay içinde hepsini yaşadım.. şimdi 1 gün kaldı aslında adetime. aksamalarla falan 2-3 günü geçmemesi gerek.. düzenliydi çünkü hep. oooffff gelmesin artık Allahııımmm bebek gelsin noluuuurrr :( :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

merhaba kızlar burdaki belirtileri okuyunca cevap yazmak istedim:)
16 haftalık hamileyim ... Bende belirtiler farklıydı söylemek istediğim herkesin belirtisi aynı olmuyor...
Mide bulantısı bel ağrısı kasık ve göğüslerde hassasiyet bebek 2 aylık olduğunda başlıyor...
en büyük belirti adetin gecikmesi ... Belirtilere falan bakmayın inanın herkes belirtileri anlatınca sanki o belirtiler sizde başlamış gibi oluyor, zaten hamilelik belirtileri normal hamile olmayanlardada var reflü üşütme vesayre hamile belirtilerine bakıp kendinize benzetme yapmayın ben çok yapmıştım:KK48: ve hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim yani bi belirtide yoktu adetimin geciktiğini bile sonra farkettim belirtiler bebek 8.haftaya girince başladı.. Normalde hamile bir bayanın sürekli uyukladığı söylenir bnde tam aksine gece gündüz oturuyorum kusma halen devam ediyor ... Bel ağrılarım kasık kramplarım yaklaşık 4 haftadır var , iştahlı olmam gerekirken aşırı iştahsızım :) söylemek istediğim herkesin belirtisi aynı olmayabiliyor... idrar testinde silik çizgi hamileliğin en erken dönemidir he kendinizi hamile gibi hissediyorsanız en güzel kan tahlilinde öğrenirsiniz...
Yazım birazcık uzun oldu:KK48::anneadayı:
Okuduğunuz için teşekkürler:KK68::anneadayı:
[/QUOTE
Etkili yazı olmus.dogru diyosun aslinda ay midem bulaniyor hafif kasik agrim oluyor bunlar psikolojik..aslındA hamile olmak istedigimiz icin psikolojik olarak vucudumuzu da buna hazırlıyoruz.benim sadece goguslerim hep acırdı adet gününe 10 gun kala fln ama 2 gün var hala acımıyor..inşallah adet olmam

biz 5-6 aydır deniyoruz doktorlara göre 30 yaş altındaysan 1 yıl denemeden sorun yok diyorlar ben de 25 yaşındayım sorun yok gibi ama gönül ferman dinlemiyorrr :) belirtilerime gelirsek; bu ayki yumurta çatlama dönemimin ardından kasık ağrım başladı bir hafta kadar sürdü, bel ağrısı, göğüslerde büyüme ve ağrı, bağırsaklarımda gaz hissediyorum akşamları özellikle, uykuya doyamıyorum, tuvalete sık çıkma, gerginlik çabuk sinirlenme, karnımda hafiften sertleşme var,.... ve unuttuğum birkaç belirti daha.. bunlar hep başka anneler tarafından zamanında yaşanmış belirtiler ve ben de bu ay içinde hepsini yaşadım.. şimdi 1 gün kaldı aslında adetime. aksamalarla falan 2-3 günü geçmemesi gerek.. düzenliydi çünkü hep. oooffff gelmesin artık Allahııımmm bebek gelsin noluuuurrr :KK43: :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Bende senle aynı yaşta ve aynı durumdayım cnm inşallah sen bana ben sana hamiş olduğumuzu söyleriz

Mrb araniza yeni katıldım .. sürekli takip ediyorum size sorum olacaktı.. en son 6 sindan 10 nuna kadar adet gördüm ve 12 . 13 15 gün beraber olduk aradan 1 hafta geçti kasiklarimda ağrı ve sabah yada gün içinde midem bulanıyor .. ve sürekli gazım geliyo.. sizce hamilelik olabilirmi

Back