- 20 Ekim 2014
- 86
- 38
- 18
- 37
- Konu Sahibi pudraskina
28 yaşımdayım,sen?
25 canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 yaşımdayım,sen?
inşallah bu ay alırız güzel haberleri, önce senden bekliyorum :)
sen de tam olarak nasıl belirtiler var kzeyneppppinşallah hemen test yapmıycam 3-4 gün bekliyim diyorum
sen de tam olarak nasıl belirtiler var kzeynepppp
ben bu gidişle adet günümü bekleyemeden test yaparım herhalde, nasıl bir meraktır bu puuufffff
bende sadece kasık ağrısı var başka da bir şey yok. o da öyle anlık değil batma şeklinde değil, birkaç gündür çok hafif ama sürekli devam eden inceden bir ağrı. sanırım üşüttüm ben ondandır diye düşünüyorum artık. aylardır olmuyor, hiç sanmam bu ayda yoktur bir şey, ben kendi kendimi umutlandırıyorum sanırım yine
çok isteyip sürekli düşündüğümüz için aklımız ve vücudumuz bize oyunlar oynuyor. Bende senin gibi rüyamda görüyorum. etraftan insanlar geliyor rüyalarında ikizim olduğunu gördüklerini söylüyorlar, kimisi hamile görmüş, kimisi doğurmuş görmüş evleneli uzun zaman olunca eş dost herkes haber bekliyor sanırım, bu şekilde mesaj veriyorlar
tedavi görmüyorum. ilk bebiş düşünmeye başladığımızda kontrole gitmiştim ve hamilelik öncesi testleri yaptırmak için. dr hiçbir problem olmadığını herşeyin normal olduğunu söyledi. 2 ay sonra adetim 15 gün gecikince tekrar dr a gittim bebiş var herhalde diye, çok acele ediyorsunuz 1 sene deneyin olmazsa o zaman gelin dedihayırlısı canım allahtan umudunu kesme nede kendini çok kaptır çok istediğimiz için kaptırıyoruz kendimizi herhangi bi tedavi görüyormusun yoksa kendinizmi uğraşıyorsunuz
4. senenin içindeyizkaç sene oldu evleneli
merhaba bende ilk hamileligimde gogus agrisi ve sisligi yasamadim herkeste farkli olabilir benceMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 10 aydır çocuk düşünen biri olarak yazdıklarınızı hep okuyordum. Sonunda üye olmaya karar verdimbugün aslında adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım kasıklarım belim ağrıyor ama başka belirtim yok göğüslerim zaten hiç ağrımaz gene ağrımıyor. Göğüs ağrısı olmadan hamile kalan var mı aranız da
Evet gerçekten de beklemek çok Zormuş. Bir tandan eabbim zamanını bilir hayırlısı olsun diyorum, bi yandan da arkadaşlarımın hamilelik haberlerini alınca içim burkuluyor. Dilerim rabbim hepimize çok aratmadan sağlıklı sıhhatlı tontik pontik bebişler nasip ederselam kızlar. aranıza yeni katıldım. uzun zamandır kadınlarkulübünü okuyorum. ilk hamilelik belirtileri, şu hamilelik belirtisi mi, bu hamilelik belirtisi mi,.........vs.. 5-6 aydır okadar çok şey okudum ki artık bu konuda teoride bayağı bilgilendim. ama maalesef pratikte hala fıss :) 5-6 aydır bebek istiyoruz biz de ama maalesef her ay sonu hüsranla bitiyor şimdi yine 2 günüm var heyecanla bekliyorum bir çok arkadaş tanıdım yıllardır bebek umudu olan, çabalayan. bu sürede şunu öğrendim ki beklemek hiç kolay bir eylem değilmiş. şu an bile istemsizce damlıyo bir taraftan göz yaşlarım her ay biraz daha yıpratıyor insanı Rabbim yardımcımız olsun inşallah herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin tez vakitte (
Amiiiiinnn canım inşallaaaahhhEvet gerçekten de beklemek çok Zormuş. Bir tandan eabbim zamanını bilir hayırlısı olsun diyorum, bi yandan da arkadaşlarımın hamilelik haberlerini alınca içim burkuluyor. Dilerim rabbim hepimize çok aratmadan sağlıklı sıhhatlı tontik pontik bebişler nasip eder