Erken hamilelik belirtileri

Oncelikle mujdeyi veriyim sonunda hamileyim cok sukur Allah isteyen herkese nasib etsin Insallah benimde bebwyim sag salim kucagima alirim belirtilerimden konusuyim oyrenmek isteyenlere cunku bende hep merak ediyordum girib her konuyu okuyordum ilk belirtim goyuslerimde siskinlik ve agri sanci oldu goyuslerimin uzerinde yatamiyordum dus alirken soyunub giyinirkende agriyordu sonraki belirtim karnimda adet agrisi vardi ama ara ara tutub birakiyordu surekli agrimiyordu bacaklarim agriyordu bulanti filanda henuz yok ara bir bas agrilari oluyor birde uykusuzluk geceleri gunduzleride uyuyorum bu kadar Insallah yardimci olmusumdur tesekuler

kızlar merhaba ben yeni üye oldum size bişey sorucam yumurtlamada hani yumurta akı gibi bi sıvı veliyor ozamanlar yumurtlama döönemleri oluyor. peki yumurtlama gününden bikaç gün sonra krem rengi ve kremsi bi akıntı geldi mii ? benm yumurtlama gününden 4 gün sonra bu söylediğim akıntı geldi lütfen cevap verin yumurta döllenmiş olabilir mii

arkadaşlar aranızda göğüs ağrısı yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Ben herhangi bir göğüs ağrısı yaşamadım kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı vardı
tşk ederim cvp verdiğin için :)
benim de bu ay gebelik belirtilerim var adet olucakmışım gibi karın ve bel ağrım var ama göğüs ağrım yok
arkadaşlar genelde hamile kalır kalmaz ilk önce göğüslerinin ağrımaya başladığını yazmışlar da o yüzden sordum

Benim de yüksek, sen naptn acaba düştü de hamile kaldın mı? Cevap verirsen sevinirim

Benim de yüksek, sen naptn acaba düştü de hamile kaldın mı? Cevap verirsen sevinirim
Çok kısa sürede düştü değerim arkadaşım. Dostinex kullanmıştım doktorun önerisi ile. 14 gün sonra bebeğim doğacak inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla

Çok kısa sürede düştü değerim arkadaşım. Dostinex kullanmıştım doktorun önerisi ile. 14 gün sonra bebeğim doğacak inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
Çok sevindm hyırlısıyla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
Ben de 15 gün parlodel kullandm, ama 7 senelik evliyim ben, yani gökten bebek yağsa bana taş düşebilir ve 7 gün adetim ömrümde ilk kez gecikti, korkuyorm ilaçtandır dye yada enfeksiyon var dye ya da hep umutsuz olduğumdan bakmoyorum ble test yapmoyorum

Öyle deme canım Rabbim hayırlı zamanda verecektir inşallah dua etmek lazım sadece gerisini Allah'a bırak. Senin sorunun da prolaktin yüksekliği mi? Kaç çıktı değerin??

Ben de kolay hamile kalamadım canım tam hamileyim diye sevinirken düşük yaptım sonrasında 4 ay yine beklemek zorunda kaldım şimdi geri dönüp bakıyorum da okadar çok ağladım okadar çok dua ettim ki anlatamam. Şimdi ise sizler için dua ediyorum hayırlısıyla Rabbim herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah. Hep söylerlerdi kızardım ama gerçekten doğruymuş ne kadar kafana takmazsan okadar kolay oluyo

Aranızda gebelik belirtisinde idrara sık cıkıp yanma olan var mı? yanma her zaman olmuyor ara da hafıften. adetime 1 hafta var. geceleri uyanıp lavobaya gider oldum bir kaç gündür. lavobaya cok sıkısmıs halde gıder oldum.

arkadaşlar aranızda göğüs ağrısı yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı?
10 haftalık hamileyim ben de ama hiç göğüs ağrım yada göğsümde koyu renkli halka olmadı daha 1 hafta önce başladı bu belirtiler idrar rengim çok koyulaştı sol kasigimda batma ve halsizlik vardı bende inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim hamilelik adetten önce hamilelik belirtileri nelerdir tam olarak yardiminiza cok ihtiyacim var?

Kızlar hamileyim, bugün sabah kan sonucum 58,22 çıktı, bende en büyük belirti yoğun kasık ağrım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla...

Selam arkadaşlar benim adet gecikelide iki gün oldu adet bir gün öncesi idrar test negatif çıktı yarın da olmazsam test tekrarlayacagim benim belirtilerim de;
Benim kasık batması var ara ara vajina üstü ağrı giriyor
Sağ gogusume usten usten ağrı sancı giriyor
Mide yanması,baş ağrısı,bel ağrısı var
Ama goguslerimde degisiklik yok
Vajinaya alttan alta arada batma geliyo oturamiyorum hatta
Kokusuz akıntım var bir kerede ilk defa uzayan bir akıntım oldu
Var mı benim gibi olan

Biz bebek beklemediğimiz için ben belirtilere biraz duyarsız kaldım. Adet öncesi yaşadığım belirtilerin benzerini yaşadım: göğüslerde şişlik ve normalden fazla hassasiyet, ufak tefek sivilce. Sadece bir kere istifra ettim o da akşam saatleriydi, hamilelik bulantılarının sadece sabah olduğunu sandığımdan hamileliğe bağlamadım. Adetim gecikti yine şüphe etmedim çünkü önceki aylarda da sık sık bu sorunu yaşamıştım. Oda kokum rahatsız etti, şarap ve sigara mide bulantısı yaptı ama ben yine de kuşkuya düşmedim ta ki eşim şüphelenene kadar:) Şimdi 13 haftalık ikizlere hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…