- 19 Ekim 2015
- 20
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi pudraskina
-
Merhaba ben 3 haftalik hamileyim kaşık ağrıları normal mi?
tşk ederim cvp verdiğin için :)Ben herhangi bir göğüs ağrısı yaşamadım kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı vardı
arkadaşlar aranızda göğüs ağrısı yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı?
tşk ederim cevabın için :)Ben de hiç göğüs ağrısı yaşamadım hatta göğüslerimde büyüme de olmadı..
Benim de yüksek, sen naptn acaba düştü de hamile kaldın mı? Cevap verirsen sevinirimbugün benim için de zor bir gün oldu bugünsabahtan yazdığımı okumuşsundur miyom çıktı rahmimde demiştim. öğleden sonra da kan tahlili sonucumu almaya gittim daha kötüsü varmış meğer doktor sütün geliyomu dedi şaşırdım yoo dedim ne alaka.. prolaktin denen bir değer varmış 1,5-26 arası olması gereken değer 45 çıktı bende. bu sütün gelmesini sağlayan bir değermiş ve miyomdan önce buna öncelik vermek gerekiyormuş tedavi konusunda şimdi bir ilaç verdi tedaviye başlıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah.. hiç umulmadık sorunlar çıkabiliyor o yüzden acil olarak bir uzmana görün sende.. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..
Çok kısa sürede düştü değerim arkadaşım. Dostinex kullanmıştım doktorun önerisi ile. 14 gün sonra bebeğim doğacak inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklaBenim de yüksek, sen naptn acaba düştü de hamile kaldın mı? Cevap verirsen sevinirim
Çok sevindm hyırlısıyla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsinÇok kısa sürede düştü değerim arkadaşım. Dostinex kullanmıştım doktorun önerisi ile. 14 gün sonra bebeğim doğacak inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
Öyle deme canım Rabbim hayırlı zamanda verecektir inşallah dua etmek lazım sadece gerisini Allah'a bırak. Senin sorunun da prolaktin yüksekliği mi? Kaç çıktı değerin??Çok sevindm hyırlısıyla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
Ben de 15 gün parlodel kullandm, ama 7 senelik evliyim ben, yani gökten bebek yağsa bana taş düşebilirve 7 gün adetim ömrümde ilk kez gecikti, korkuyorm ilaçtandır dye yada enfeksiyon var dye ya da hep umutsuz olduğumdan bakmoyorum ble test yapmoyorum
Ben de kolay hamile kalamadım canım tam hamileyim diye sevinirken düşük yaptım sonrasında 4 ay yine beklemek zorunda kaldım şimdi geri dönüp bakıyorum da okadar çok ağladım okadar çok dua ettim ki anlatamam. Şimdi ise sizler için dua ediyorum hayırlısıyla Rabbim herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah. Hep söylerlerdi kızardım ama gerçekten doğruymuş ne kadar kafana takmazsan okadar kolay oluyoÇok sevindm hyırlısıyla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
Ben de 15 gün parlodel kullandm, ama 7 senelik evliyim ben, yani gökten bebek yağsa bana taş düşebilirve 7 gün adetim ömrümde ilk kez gecikti, korkuyorm ilaçtandır dye yada enfeksiyon var dye ya da hep umutsuz olduğumdan bakmoyorum ble test yapmoyorum
10 haftalık hamileyim ben de ama hiç göğüs ağrım yada göğsümde koyu renkli halka olmadı daha 1 hafta önce başladı bu belirtiler idrar rengim çok koyulaştı sol kasigimda batma ve halsizlik vardı bende inşallah Allah herkesin gönlüne göre versinarkadaşlar aranızda göğüs ağrısı yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?