Erken hamilelik belirtileri

Canım aynen benimde peçete ye 1 damla pembe leke gelmişti yerlesme kanamasi diyorlar pembe ya da kahve rengi oluyormus Ayy hadi ins hamilesindir muhakkak haberdar et beni hayırlı haberlerini bekliyorum :)))
Sonuclardan kesin haberdar edicem hayırlı bi sonuc olur inşallah

Canım inşallah sonuc olumlu olur rabbim inşallah bu güzellikleri bu mutlulukları yasatır bize cok sitres yapıyorum bende ya olmassa diye hayırlısı tabi hersey ama cok istiyorm bende senin gbi cok umutlandırıyorm kendimi

Dimi bu heves sonucu olumsuz çıkınca çok kötü oluyor. İnşallah olumlu çıksın kına alıp elime kına yakıcam
Onuda yaparımda ben cocuklara alıp bişeyler dagıtıcam olumlu cıksın ben nasıl beklicem bi diyorum alıyım yapıyım bende diyorum bekle biraz daha diye napıcam ya

Canım sen hamilesin dmi smdi

Galiba evet canım yani öyle görünüyor idrar testim pozitif çıktı . bat a 1 gün kala da da dr a gittim hcg 300 çıktı araştırmalarıma göre iyi bi değer mis önemli olan 2 gunde bir 2 ye katlanmasiymis yarın tekrar gideceğim . İnş hersey yolundadir

İnşallah canım ya bi melek geliyo yani

Meraba hepinize kızlar ben daha once buraya paylasim yapmıştım ben 4 aylık evliyim ilk 3 ay adet olmadım adet söktürücü verdi doktor ama ben kekik suyuyla oldum bana neden adet olmadığımı söylemedi kilo alma yürüyüş yap dedi kilolu değilim doğum yapamazsın dedi benim 3 haftadır kasıklarım da karnımda belimde ağrılar oluyo bacagamada vuruyo ağrılar en son ekimin 15 inde adet olmuştum hala adet olmadım gecikti yani dün test yaptım tek çizgi çıktı sence napmaliyim idral testi için daha beklemem gerek mi yoksa hamile degilmiyim

Canım adetin 8 gün gecikmiş, negatif çıktıysa büyük ihtimal değilsindir. Benim de 5-6 gün gecikmişti en sonunda test aldım, negatif çıktı. Hemen sonrasında da adetim başladı. Regl döneminle ilgili sıkıntın varsa ondan gecikir. Ama doktor neden doğum yapamazsın dedi onu anlamadım?

Benim bir sorum daha olcak:) birkaç gündür tüm vücudumda önüne geçemediğim bir kaşıntı var. Bugün de göğüslerim, özellikle de uçları kaşınmaya başladı. Tam da göğüslerimde bir değişiklik neden yok diye üzülmemden sonra başladı. Sizce psikolojik midir?

.s.s her defasında moralim bozuluyo eşim üzülmuyo olur diyo ama bn kafayı çok takiyrum

.s.s her defasında moralim bozuluyo eşim üzülmuyo olur diyo ama bn kafayı çok takiyrum
Anlıyorum seni. Ben de test sonucunu negatif görünce bir süre toparlanamıyorum ama eşim olsun olur eninde sonunda diyor. Belki de çok taktığımız için vücudumuz strese girip hamile kalamıyordur. Hep derler ya denedim denedim ummadığım anda oldu diye. Belki de bundandır..

Bilmem olabilir ama böyle Hey canlanmamak mümkün değilki hep aklımda çıkaramiyorum bi düşüncemde niye adet olamıyorum evliliğimin ilk 3 ay hiç olamadım

Canım git bi test yaptır gene bişey kaybetmezsin en azından emin olmus olursun için rahat eder gec hasta oluyomussun ama gene emin ol bi yaptır istersen

Kızlar bende bugün dayanamayıp ama negatif cıktı daha iki gün var ama hasta olmama ya olmazsa diye düsünüyorm gene morelim cok bozk

Ya bugün benden süt beyazı tırnagimin üst kısmı kadar bişey geldi ve bugün kasik ağrım aşırı derecede çok ve midem şişti

Herkese merhaba,

Uzun zamandir sizi takipteyim, agustos ayinda 5-6 haftalikken dusuk yaptim. Doktorum 3 ay bekleyin sonra baslayin denemelere dedi. Ilk gebelikte erken belirtilerimin ilki kasik ve bel agrisiydi. Daha sonra goguslerimde agri baslamisti. Bugun itibariyle iki gun gecikmem var 10 gundur bel ve kasik agrim mevcut. Fakat bu aksam kan tahlilim negatif dedi. Insan sasiriyor, sok oluyor. Allah isteyen tum arkadaslara evlat versin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…