• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

Bende de bu ay kasik ağrıları var solda yoğun olmak üzere... ama daha adetime 9 gün var . Adetin 17 gün çok fena aci olmuştu sol kasigimda. Acaba bu hamilelik olabilir mi :(

Biraz ağrım var gibi ama ilaç almıyorum nolur nolmaz diye.. :/
Bu arada benim de göğüs hassasiyetim vardi ama geçti canm.. :/
benim bitane düşük olmuştu o zaman göğülerim hep gergin ve dokunamıyodum.hatta leke şeklinde kanama başladığında bile göğüsler hala aynıydı.kanamam biraz çoğğaldı doktor tekrar bthcg baktı kam değerim 71 e düşmüştü.doktor bi kaç gün içinde sıfılanır dedi

Kızlar bat a 2 gün kaldı bendeki belirtiler göğüslere hassasiyet sık idrara çıkma kasiklarda ağrı karnın alt kısmında ağrı ve acı. Özellikle de birşey almaya uzandiğimda kramp tarzında ağrı giriyor. Çok heyecanlıyım. Rabbim bu güzel günün hürmetine isteyen herkesin önce göbişini sonra kucağını sağlıklı sıhhatli bebişlerle doldursun inşallah .

Canım benim bat pazar günü .Bat tarihinden itibaren birkaç gün beklemeyi düşünüyorum. Hemen test yapmyacağım. İnşallah sende bende kırmızıları görmeyiz. İnşallah bu ay olmuştur bebişlerimiz.

Ben testi yaptım tek çizgi çıktı. Henüz adetim de gelmedi. Bu ay ilk denemeydi yumurtlama günümü kaçırmış olabilirim. Bi daha ki ay inşallah. Adetim başlasa önümüzdeki ay için ovulasyon testiyle denemeyi düşünüyorum

Mart ayinfa dusuk yaptim. Bu ay orta dereceli hamilelik gunumde ilişki ye girdik. Adetime 6 gun var.ilk hamileligimdr goguslerimde sislik ve ucllarinda acayip buyune olmustu suphelenip test yapmistim. Simdi yine gosguslerimde sislik ve hassasiyet var. hamile olabilirnmiyim. Sigarayı azalttim ve grip oldugum halde ilac kullanmadim. Hafif bas donmesi hissediyorum. Hamile olablur miyim. Iliski adet bitiminden 3 gun sonra

Bat bugundu ama olmadi. Sevinsem mi bilemiyorum. Hic bi belirti yok ne adet ne hamilelik Sadece bugun asiri bi islaklik var sabahtan beri, seffaf kokusuz ve su gibi. Test yaptim sabah negatif. Yarin da olmazsa bi test daha yaparim.

Merhaba kızlar benim adetim 5 gün gecikti ve cumartesi günü biraz ishal olmuştum midem bulantım falan yoktu ama gece uyuduğumda sabah 5te ani bir bulantıyla uyandım tuvalete koştum aşırı derecede kustum ve karnım adet olcakmışım gibi şiş ve ağrıyo sizcr hamilelik olabilir mi ama ishal normal mi varsa da

arkadaşlar hamile kalmak istedikten sonra sürekli bu siteyi takip ediyordum ve kendime eğer hamile kalırsam belirtilerimi ve test ile ilgili bilgileri yazacağıma söz vermiştim.
erken hamilelik belirtilerim; yumurtlama gumunden sonra ara ara kasıklarımda sızılar ve adete 9-10 gün kaladan itibaren sağ kasığımda şiddetli ağrı belime ve özellikle sağ bacağıma sızı şeklinde vuruyordu ve hiç geçmiyordu...(nadiren geçiyordu) ben özellikle buradan anladım hamile olduğumu...
Adet gününe 3-4 gün kala gebelik testinde silik çıktı ve özellikle çok konuşulan ovulasyon testleri hamileliği gösteriyormu EVET GÖSTERİYOR! gebelik testinin silik çıktığı gün (yani adete 3-4 gün kala) ovulasyon testinde iki çizgi aynı koyuluktaydı.. Herkese sevgiler..! Buarada benim kullandığım ovulasyon ve gebelik testi markası L ile başlayandı.( labokuik:D)

Kızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledim :KK47: sonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim

Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim :nazar:
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin:KK46:

Herkese selam yeni kaydoldum uc aydi evliyim ama erken cocuk istiyoruz simdi adetime 5 gun var ama bas donmelerim oluyo ara ara kasigimda kramp oluyor ama widdetli diyil iwtahim artdi tez tez idrara cikiyorum ama goysum filan sizlamiyor bulantimda yok acaba hamile ola bilirmiyim benden daha tecrubelileri var burda bana yardim edin

Merhaba kızlar benim adetim 5 gün gecikti ve cumartesi günü biraz ishal olmuştum midem bulantım falan yoktu ama gece uyuduğumda sabah 5te ani bir bulantıyla uyandım tuvalete koştum aşırı derecede kustum ve karnım adet olcakmışım gibi şiş ve ağrıyo sizcr hamilelik olabilir mi ama ishal normal mi varsa da
Bulantin varsa ola bilirsin İnsallah hamilesin

arkadaşlar hamile kalmak istedikten sonra sürekli bu siteyi takip ediyordum ve kendime eğer hamile kalırsam belirtilerimi ve test ile ilgili bilgileri yazacağıma söz vermiştim.
erken hamilelik belirtilerim; yumurtlama gumunden sonra ara ara kasıklarımda sızılar ve adete 9-10 gün kaladan itibaren sağ kasığımda şiddetli ağrı belime ve özellikle sağ bacağıma sızı şeklinde vuruyordu ve hiç geçmiyordu...(nadiren geçiyordu) ben özellikle buradan anladım hamile olduğumu...
Adet gününe 3-4 gün kala gebelik testinde silik çıktı ve özellikle çok konuşulan ovulasyon testleri hamileliği gösteriyormu EVET GÖSTERİYOR! gebelik testinin silik çıktığı gün (yani adete 3-4 gün kala) ovulasyon testinde iki çizgi aynı koyuluktaydı.. Herkese sevgiler..! Buarada benim kullandığım ovulasyon ve gebelik testi markası L ile başlayandı.( labokuik:KK70:)

merhaba canim adetime 1gun kaldi alttakileri sabah digerini de dun aksam yaptim yorumlayabilirmisin cok heycanliyim

Eklentiler

• 20151027_085415.jpg
    20151027_085415.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 383
Adetim 2 gün gecikti,göğüs uclarım acıo ama hiç baş dönmem yok.sadece birkaç gün önce genelde sabahları bel ağrılarıyla uyandım.mide bulantım da yok.bulantı sart mı?idrar testi yapsam yrn????

Merhaba ben 4 aylık evliyim ama ilk 3 ay adet hiç olmadım doktor stresten dedi geçen ay adet oldum şimdi ise kasıklarım Karnım ve bel kısmı agriyo hafif bulantı var mide yanması görüşlere bi hassasiyet yok ama sağ kaşığım agriyo özellikle

Meraba ben aramıza yeni katıldım ve bayadır paylastıklarınızı okuyorum ve yardımınıza ihtiyacım var ben hasta olmama 1 hafta var ve benim gögüslerim cok şişti ve ve sancı yapıyo belim agrıyo kasıklarıma ara ara agrılar vuruyo halsizlik var ve dün peceteyle silinirken kahverengi gbi bi leke geldi dahada bişey gelmedi zaten sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olurmu cevaplarınızı bekliyorm lütfen

Back