- 17 Aralık 2014
- 391
- 509
- 103
- 38
- Konu Sahibi pudraskina
canım adet gibimi sen bilrsin kendini hani ağrılı falanmı.
Biraz ağrım var gibi ama ilaç almıyorum nolur nolmaz diye.. :/
Bu arada benim de göğüs hassasiyetim vardi ama geçti canm.. :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım adet gibimi sen bilrsin kendini hani ağrılı falanmı.
benim bitane düşük olmuştu o zaman göğülerim hep gergin ve dokunamıyodum.hatta leke şeklinde kanama başladığında bile göğüsler hala aynıydı.kanamam biraz çoğğaldı doktor tekrar bthcg baktı kam değerim 71 e düşmüştü.doktor bi kaç gün içinde sıfılanır dediBiraz ağrım var gibi ama ilaç almıyorum nolur nolmaz diye.. :/
Bu arada benim de göğüs hassasiyetim vardi ama geçti canm.. :/
Insallah gonlundeki olurBat bugundu ama olmadi. Sevinsem mi bilemiyorum. Hic bi belirti yok ne adet ne hamilelik Sadece bugun asiri bi islaklik var sabahtan beri, seffaf kokusuz ve su gibi. Test yaptim sabah negatif. Yarin da olmazsa bi test daha yaparim.
Kızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledim sonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim
Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
Bulantin varsa ola bilirsin İnsallah hamilesinMerhaba kızlar benim adetim 5 gün gecikti ve cumartesi günü biraz ishal olmuştum midem bulantım falan yoktu ama gece uyuduğumda sabah 5te ani bir bulantıyla uyandım tuvalete koştum aşırı derecede kustum ve karnım adet olcakmışım gibi şiş ve ağrıyo sizcr hamilelik olabilir mi ama ishal normal mi varsa da
arkadaşlar hamile kalmak istedikten sonra sürekli bu siteyi takip ediyordum ve kendime eğer hamile kalırsam belirtilerimi ve test ile ilgili bilgileri yazacağıma söz vermiştim.
erken hamilelik belirtilerim; yumurtlama gumunden sonra ara ara kasıklarımda sızılar ve adete 9-10 gün kaladan itibaren sağ kasığımda şiddetli ağrı belime ve özellikle sağ bacağıma sızı şeklinde vuruyordu ve hiç geçmiyordu...(nadiren geçiyordu) ben özellikle buradan anladım hamile olduğumu...
Adet gününe 3-4 gün kala gebelik testinde silik çıktı ve özellikle çok konuşulan ovulasyon testleri hamileliği gösteriyormu EVET GÖSTERİYOR! gebelik testinin silik çıktığı gün (yani adete 3-4 gün kala) ovulasyon testinde iki çizgi aynı koyuluktaydı.. Herkese sevgiler..! Buarada benim kullandığım ovulasyon ve gebelik testi markası L ile başlayandı.( labokuik)