- Konu Sahibi pudraskina
Biri cevp verebilirmi gercekten cok öerek ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri cevp verebilirmi gercekten cok öerek ediyorum
Tabiki biliyorum herkezin belirtisi aynı olmaz ve günüme daha oldgu icinde merk ediyorm test alıp yapmayada korkuyorm sonc olarak olumsuz gördgmde üZülücem az cok tecrübelerinizi ögrenmek istiyorm belirtiler tam olarak nasıl olur ne olur yanicanim burda kimse bisey diyemez herkesin belirtisi farkli olur cok merak ediyosan erken gebelik testi al adetine 5gun kala yaparsin
Kızlar merhaba:) ben de dayanamayıp üye oldum sonunda. Ben de hamile kalmaya çalışıyorum. Sanki biraz belirtileri almaya başladım gibi ama kendim psikolojil olarak da üretiyor olabilirim diye korkuyorum. Şüpheli ilişkiden yaklaşık 1 hafta geçti ve iki-üç gündür sol kasıkta batma gibi bir ağrı hissediyorum. Genelde hafif oluyor ama bir iki defa konuşurken nerede oldugumu unutacagım kadar acıdı. Eşim biraz şiştin sanki sen kilo mu aldın dedi. İki gün önce olmayan bir karın şişkinliğim var. Bir de gaz sorunum var. Dün gece tuvalete gitmekten uyuyamadım sabaha kadar. Uyku kısmına gelince birazcık halsizleştim ama bana arada bir olur. Bazen bir iki gün sürekliuyukladığım zamanlar oluyor. Sanırım bunkadar erken uyku sorunu olmaz. Gece yatarken göğüslerimde biraz ağrı hissettim ama başka bir değişim yok. Mideme de küçük saplanmalar oluyor. Şu an bunları yazarken de sol kasığıma ağrı girdi mesela:)
Daha önce kazayla hamile kalmıştım. 4. Haftasında deli gibi uyuyordum be göğüslerime dokunamıyordum. Kendimi sürekli adet olacakmışım gibi hissediyordum. Ama 4. Haftaya kadar hiçbir şey hissetmemiştim. Belki de beklemediğim için anlamamışımır. 5. haftasında aldırmak zorunda kaldım. Maddi durumumuz çok kötüydü. O yüzden şimdi daha çok istiyorum. Keşke aldırmasaydım para bir şekilde bulunurdu diyorum.
Neyse konudan saptım. İlk haftadan böyle belirtiler olur mu acaba yoksa boşa mı umutlanıyorum? Adet günüme 10 gün var o zamana kadar sabretmeye çalışıcam. Kendi kafamda mı kuruyorum sizce?
Umarııım! Daha kimseye birşey söylemiyorum pozitif sonucunu alana kadar da söylemicem. Eşim de oluruna bırakmış durumda zaten. Benim kadar takip etmiyor. Sonucu ilk size söylerimCanım hoşgeldin :) bahsettiğin belirtilerin nerdeyse hepsi bende de olmuştu bat a 10 gun kala hatts yumurtlama döneminden hemen sonra başlamıştı agrilar fln ve su anda bat ima 3 gün var akşam test yaptım ve sılık cikti sabah tekrarlamayi düşünüyorum ins hamileyizdir:)
Umarııım! Daha kimseye birşey söylemiyorum pozitif sonucunu alana kadar da söylemicem. Eşim de oluruna bırakmış durumda zaten. Benim kadar takip etmiyor. Sonucu ilk size söylerim
İnşallah! dün gece gazdan çok hasta oldum. Midemden göğsüme sırtıma vurdu. Sanki kalp krizi geçiriyormuş gibi. Şansıma bakınAllahım inşallah hepimize hayırlısıyla mrleklerimizi nasip eder
cok gecmiş olsun canım yaİnşallah! dün gece gazdan çok hasta oldum. Midemden göğsüme sırtıma vurdu. Sanki kalp krizi geçiriyormuş gibi. Şansıma bakın
Kızlar ya hastalıgıma iki gün var test yapsam belli olurmu acaba ya cok merk ediyorm
bi belirtin varmıydı canım ic anladınmıOlabilir canım benim 3 gün kala silik ikinci çizgi çıkmıştı
Bi belirtin varmıydu
bi belirtin varmıydı canım ic anladınmı
Bu belirtiler bendede var canım gögüslerim falan sisti bide benim bi hafta önce afedersin peceteyle silinirken böle bi şeke geldi benden hasta oluyorm sandım ama snradan olmadı bişey merk ediyorm smdideEvet canım bende çok fazla belirti vardı yumurtlama gününden itibaren kasiklarim ağrımaya başladı ve sertlesti Karnım şişti gaz problemi yaşadım çok acikir oldum xok şu içer oldum mide bulantısı yaşadım h.sonu . Ve çok uykum geliyor hala çok halsizim bel ağrım vardı
Bakalım sanki olumlu gibi duruyor senin durum haydi inşalah Bende gündüzleri çok birşey yok kasıkta ve belde ağrı var, gece bulantım olmaya başladı. Bir de ishal oluyorum. Günlerdir ishalim ki sağlıklı besleniyorum. Benim daha 6 gün var adet günüme o yüzden çok umutlanmamaya çalışıyorum. Kendimi dinledikçe yoktan belirti üretmeye başlıyorum çünküBu belirtiler bendede var canım gögüslerim falan sisti bide benim bi hafta önce afedersin peceteyle silinirken böle bi şeke geldi benden hasta oluyorm sandım ama snradan olmadı bişey merk ediyorm smdide
Bu belirtiler bendede var canım gögüslerim falan sisti bide benim bi hafta önce afedersin peceteyle silinirken böle bi şeke geldi benden hasta oluyorm sandım ama snradan olmadı bişey merk ediyorm smdide
İnşallah canım ya inşallah öledir kendimi cok heveslendiriyorum yapmqyada korkuyorm sonucu görünce üzülüyorum inşallah bu heves rabbim nasip ederCanım aynen benimde peçete ye 1 damla pembe leke gelmişti yerlesme kanamasi diyorlar pembe ya da kahve rengi oluyormus Ayy hadi ins hamilesindir muhakkak haberdar et beni hayırlı haberlerini bekliyorum :)))