Erken hamilelik belirtileri

merhaba arkadaşlar reglme daha 9 gün var ama 4 gündür kahverengi lekelenme şeklinde kanamam var aranızda böyle bir durum yaşayan var mı kasıklarımda hafif bir ağrı var

Merhaba arkadaşlar ben de geldim. Adetime 4 gün var test yaptım bir şey çıkmadı. Öncesinde de yumurtlamayı kaçırmayayım diye ovulasyon testi yaptım ama 2 hafta boyunca hep silik çıktı. İkinci çizgi ne koyulaştı ne de yok oldu. Anlamadım ben bu işi.. Adet günümü bekleyeceğim şimdi

BENCE DAHA ÇIKMAZ BİŞİ TATLIM BAT IN GELİNCE BİR DAHA YAP.BENDE ZOR SABREDİYORUM YAPMAMAK İÇİN AMA FORUMDAKİ Bİ ARKADAŞ ERKEN YAPMA DAHA DEMİŞTİ BANA.. HER HANGİ BİR BELİRTİN VAR MI CANIM ?? BENİMDE BAT 11 ŞUBAT

arkadaşlar merhaba ben geçen ay çikolata kistimden dolayı laparoskopi oldum ve bu ay oyulasyon tarihini hesapladım ona göre deneme yaptık adetime 12 gün var ama göğüslerimde ağrı var inanılmaz iştahım arttı her şey yemek istiyorum beyaz akıntım var ve normalde guatrdan dolayı hiç üşümeyen ben deli gibi üşüyorum belimde ki de saniyelik bir Sancı ani bir hareket yapınca sanki belim yerinden oynuyor gibi hissediyorum ayaklarım felan kaşınıyo ve yüzümde Allah a şükür hiç sivilce yok ama 2-3 yane çıktı hem adetime 12 gün varken doktor tüplerinin ikside açık Demişti o yüzden merak ediyorum ama ağızda tat değişikliği yok bacaklarımda ağrı yok lekelenmede yok o yüzden değilim diyorum ama acaba erken mi bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Benim de 11 şubat:) yok yapmıcam artık gununu beklicem. Belirti olarak bugün kasıklarım sancıdı 2-3 dk. onun dışında hiç belirti yok. hatta adet öncesi sivilce çıkardı biraz ama bu sefer o da yok. benim ovulasyon testlerine canım sıkıldı dediğim gibi hiç adam akıllı çift çizgi göremedim adetim de düzenli oysa ki.. azcık bekleyelim bakalım nolcak:)

kimisinde gebelik belirtileri oluyor bu durumlar , lekelenme falan herkeste olmuyormui buradan takip ettiğim kadarıyla, benimde göğüslerimde ağrı var yaklaşık 5 gündür,bel sancısı bende de var canım ama lekelenme falan yok yani bendede, bide kasıklarımda iki gün önce sanki adet olucakmışım gibi çok sancı girdi kıpırdayamadım, 10 şubatta hastalanmam lazım, hamile değilimdir kesin ama işte umut dünyası :))

inşallah sende bende burda bebek isteyen herkes de hamiledir canım cevap verdiğin için teşekkür ederim :)) benim de 18 inde hasta olmam lazım inşallah olmam sende bende iyi haberler veririz canım sende koku ya da tat hassasiyeti var mı peki

kızlar ayın 1'ınden berı kahverengı kanammvar normalde reglm 13 subat apzartesı kan tahlılıne gıdıcm yerlesme kanaması bu kadar uzun surermı ?

hyr koku ya da tat hassasiyetim yok ama hafif bulantım var ama çok hafif bi bulantı, ama psikolojikte olabilir, aynen canım inş iyi haberler veririz :))

imşallah canım:) bende de hassasiyet yok ama sık idrara çıkmaya başladım sürekli üşüyorum ve susuyorum ama bu ayda olmazsa doktora gidicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…