- Konu Sahibi pudraskina
-
Daha bir gün geçti hemen test yapmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak içinhamilelikteki kasık ağrısı adetten biraz daha farklı diye söylüyorlar canım ama test yap bence hemen geçtiyse. umarım hamişssindir
bu ay kafama takmadım belirti de yok. çok mutluyum :))merhaba arkadaslar bende yeni katildim adetime daha var ama mide bulantisi halsizlik var ayrica cok sk idrara cikiyorum hamile olabilir miyim yada belirtiler ne zaman cikar ortaya
60 saat sonra biraz geç gibi. hiç kullanmadım ama ilk 48 saatte kullanılması gerektiğini sanıyorum. allah bilir. olursa da üzülme evlisin sonuçtaMerhaba.13 aylik evliyim esimle iliskiye girdk ivime bosaldi tamda yumurtlama donemimdeymisim sonradan ogrendim 3 gun snra yani 60 saat snra ella icmistim sizce hamile kalir miyim
Artik istiyorum zaten insallahda olur :)60 saat sonra biraz geç gibi. hiç kullanmadım ama ilk 48 saatte kullanılması gerektiğini sanıyorum. allah bilir. olursa da üzülme evlisin sonuçta
merhaba canım iyiyiz çok şükür senin nasıl gidiyo.. allah yardımcın olsunKızlaaaar napıyosunuz? Bulantılarım artınca buralara pek yazamaz oldum
13 yıl deyince:)) anca mı istediniz?Artik istiyorum zaten insallahda olur :)
Merhaba kızlar..
Dün adet günümdü fakat akşam kahverengi leke geldi adet oldum sandım ama bugünde devam ediyor azıcık azıcık peceteye geliyor.. yerleşme kanaması olabilir mi ki?
13 aylik evliyz kiz13 yıl deyince:)) anca mı istediniz?
Saol canım benim. Kalp atışlarını duyduuuk çok şükürmerhaba canım iyiyiz çok şükür senin nasıl gidiyo.. allah yardımcın olsun
Aayyy cokkk sevindim arkadasim ya aminSaol canım benim. Kalp atışlarını duyduuuk çok şükürrabbim en kısa zamanda inşallaaaaah siZlerede nasip etsin canııım eee senin hastalanma yaklaşıyo mu
Allah isteyen herkese nasip etsin...ben en son 7kasım adet olmuştum 28 günde olurum üç gün geçti...bugün test alacaktım eczacı kız bekle dedi. hevesim Kırıldı yıine....[/QUOTE
Niye canim yap kurtul bence oyle ya da boyle ogreneceksin. Oyle degil miNasil adet belirtilerin var mi peki
Sorun degilAyy cok pardonnn cnmAyniyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?