• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

Kızlar son durum bugün de hastalanmadım...ama öyle Ümitsizlik varki yine test yapamadım...eşim bile sormuyor bu beni öyle kırıyor ki...sanki alnımda bu kısır yazıyo (töbe töbe) kimse ihtimal vermiyor....düşünün tanımadığım eczacı kız bile test vermedi iki gün önce...bence biraz bekleyin dedi ya. Offffffff en son 7 Kasım hastalanmıştım 28 günde oluyorum...ne yapacağımı bilemedim

Kızlar son durum bugün de hastalanmadım...ama öyle Ümitsizlik varki yine test yapamadım...eşim bile sormuyor bu beni öyle kırıyor ki...sanki alnımda bu kısır yazıyo (töbe töbe) kimse ihtimal vermiyor....düşünün tanımadığım eczacı kız bile test vermedi iki gün önce...bence biraz bekleyin dedi ya. Offffffff en son 7 Kasım hastalanmıştım 28 günde oluyorum...ne yapacağımı bilemedim
Canim oyle dusunme. Ne kadar suredir deniyorsunuz. Cok olduysa adam da korkuyodur artik ayni cvb i almaya.erkekler bu konuda konusmayi sevmiyorlar. Ayni sekilde bikac kez ayni eczaneden test aldiysan kizda uzulmemen icin oyle demis olabilir mi? Bi rahatszlgnz da yoksa esin niye kisir muamelesi yapsin sana.. ben olsam coktan test yapmistim dayanamayip. Ama adet sancisi varsa yapmasanda olur. En yakin zamanda guzel haberlerini bekliyorum :KK73::KK73:

Canım ya neden öyle düşünüyosun ki. Erkekler sormuyor zaten, belki seni üzmemek için bile sormuyo olabilir. Bence başka eczaneye git ve test al. Çünkü hamilesiiiiin:anneadayı: amaaaan olmazsanda canın sağolsun. Aklında kalacağına testte kalsın.

Şimdi bi sorum var kızlar.Bnm adet günümde lekelenmem oldu 2 gün.2.gün dr gittim kan testi yaptı değer 1.20 çıktı.devlet hastanesi çok ilgilenmedi gebelik yok dedi yolladı.Bnm ilk gebeligimdede lekelenmem olmuştu 10 gün sonra test yapmıştım çıkmıştı.şimdi erken olduğu içimi acaba değer böle çıktı.yoksa gebelik yokmu cidden napayim simdi?

Şimdi bi sorum var kızlar.Bnm adet günümde lekelenmem oldu 2 gün.2.gün dr gittim kan testi yaptı değer 1.20 çıktı.devlet hastanesi çok ilgilenmedi gebelik yok dedi yolladı.Bnm ilk gebeligimdede lekelenmem olmuştu 10 gün sonra test yapmıştım çıkmıştı.şimdi erken olduğu içimi acaba değer böle çıktı.yoksa gebelik yokmu cidden napayim simdi?
valla cnm cidden bilemeyiz ama leke seklinde ve devami gelmediyse yerlesme kanamasi olabilir.adet olmadikca test yapmaya devam et beNce gec dollenme olduysa hemen cikmaZ.

Kizlar dun iliskoye gireli 15gun oldu adet olmam lazimdi olmadim idrar testi yatm negatif cikti erken mi yapmsm

Chunliii nerelerdesin hala direniyor musun test yapmaya

Allahım ya beklemek ne kadar zor :( ben de biraz uzak kaldım kadınlar klübünden sırf kafama takmamak için ama elinde değil insanın kızlar nasıl olcak bu iş :( bu ay hepimiz sıra sıra buraya dökülelim hayırlı haberlerle inşallaaahhh Rabbim nolur :KK46::KK46::KK46:bu ay hiç bir belirtimi dinlemiyorum yok oram ağrıyo yok şuyum var vs. adetime 6-7 gün var (gerçi sırf merakımdan adetimin 18.günü kan tahlili yaptırdım ama beta hcg 0 çıktı onu gene hiiiiççç dikkate almıyorum :) çünkü çok erken bir tarihti) tek tesellim bu ay çok sağlam çalıştık ;) adetimin bittiği günün ertesi günü başladık gün aşırı denedik hep. bakalım inşallah olur artık :)

Baya kasık ağrısı var resmen rahim de bir Genişleme ve Ağrı oluyor...Sakın ümitsiz olmayın bol dua

kızlar merhaba,

kasıklarıma ara ara şiddetli ağrı giriyor. aşırı uyku hali halsizlik var. Sık idrara çıkıyorum. midemde sürekli yanma ve bulantı hissi var. akıntım var. günüme daha var . sizce ne olabilir.

Kızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledim :KK47: sonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim

Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim :nazar:
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin:KK46:

Merhaba :) benimde kasıklarımda şiddetli ağrı oluyo arada.. sağ sol değişiyo.
aşırı uyku hali var sürekli uyumak istiyorum halsizlikte var.. vajinayada ara ara kramp giriyor. sık idrara çıkıyorum. Midemde yanma ve ara ara bulantı var. arada baş dönmelerim oluyo
adetime daha var ama hamile olabilir miyim?
:anneadayı:

Back