• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

son 4 gün adet olmamam inşallah olmam :( sürekli test yapmaktan bıktım allahım düşünmek çok kötü bişey

Valla canım adet belirtisinden değişik bişey pek yaşamadım. Kasıklarımda ağrı ve batma oldu. Sanki kasık ağrılarım biraz farklı gibiydi. Göğüslerimde çok az hassasiyet vardı.

Bunu gecen hafta yasadim iki gun once test oldum ilaclar icin betama baktilar 1 cikti bisi olabilirmi adetime on gun var daha

Merhaba kızlar, bende adetim geçtikten 4 gün sonra test yaptım negatif çıktı şu an 15 gün oluyo karnımda ve belinde aynı adet olacakmışım gibi ara ara ağrı oluyo bugün yine test aldım ve yarın sabah yapıcam inşallah Rabbim ol demiştir ve o mucizeyi vermiştir. Bütün isteyenlere de bize de nasip etsin mucizesini Allah'ım

Merhaba kızlar, bende adetim geçtikten 4 gün sonra test yaptım negatif çıktı şu an 15 gün oluyo karnımda ve belinde aynı adet olacakmışım gibi ara ara ağrı oluyo bugün yine test aldım ve yarın sabah yapıcam inşallah Rabbim ol demiştir ve o mucizeyi vermiştir. Bütün isteyenlere de bize de nasip etsin mucizesini Allah'ım
Hakkında hayırlısı oldun canım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

Günaydın kızlarr , sabah test yaptım ve iki çizgi çıktı fotosunu yükledim inanamıyorum şu an sizce yanılma payı var mıdır ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 635
Günaydın herkese,

bir soru sormak istiyorum yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
1 kasım son regl tarihim ve 27 kasımda tekrar regl olmam gerekiyordu.
26 kasım hafif pembe bir akıntı geldi ve 27 kasımda da koyu bir kanama (her zamankinden daha az ve daha az yoğun), 28 Kasım sabahı da biraz vardı ve sonra kesildi.29 Kasımda sabah kalktığımda pedim tertemizdi ve peçete ile sildiğimde kahverengi tortulu gibi bir akıntı geldi...Sonrası yok...
İnanılmaz sağ kasık ve sağ bel ağrım var...
Birşey akıyor gibi hissediyorum ama tuvalete gidiyorum yok...

Yorumunuz var mıdır?

Bu aradaHyrsbl tebrikler :KK68::KK68::KK68:

Iyi aksamlar canim.devami gelmediyse tet yap cikar belki yerlesme kanamasidir. Benimde gecen ay boyle oldu ama adetim devam etti.umarim senin bebektendir.hayirlisi :anneadayı:

Arkadaslar ovulasyon testi kullanan var mi aranizda :110: Gecen ay cift cizgi cikmisti ama bu ay 11. Gunum 27 28 gunde bir adet olurum hala silik cizgi bile yok

Valla ben hiç ovulasyon testi yapmadım canım ama hamile kaldığım ay baya geç tumurtlamışım onu anladım geç döllenme olmuş. Sadece 10 ile 14 gün arasına bakma sonlara doğruda olabiliyor☺️

Valla ben hiç ovulasyon testi yapmadım canım ama hamile kaldığım ay baya geç tumurtlamışım onu anladım geç döllenme olmuş. Sadece 10 ile 14 gün arasına bakma sonlara doğruda olabiliyor☺️
evet olabilir cikana kadar bakarim artik. Tabi erken yumurtlamadiysam:KK53:

Back