• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

Merhaba.13 aylik evliyim esimle iliskiye girdk ivime bosaldi tamda yumurtlama donemimdeymisim sonradan ogrendim 3 gun snra yani 60 saat snra ella icmistim sizce hamile kalir miyim

merhaba arkadaslar bende yeni katildim adetime daha var ama mide bulantisi halsizlik var ayrica cok sk idrara cikiyorum hamile olabilir miyim yada belirtiler ne zaman cikar ortaya

belirtilere hiç bakma canım. sabret gününü bekle bence. mide bulantısı gün geçtikten sonra başlıyor. strese sokma kendini hiç.bende de hep oldu bu belirtiler ama maalesef adet oldum sonunda. bu ay hiç takmadım dr kendi yaşamına bak dedi. öyle de yaptım..gezdim eğlendim hatta basketbol bile oynadım. yok onu kaldırma yok bunu kaldırma. yetti canıma 2-3 ayda. yıpratma kendini valla arkadaşım.

Merhaba.13 aylik evliyim esimle iliskiye girdk ivime bosaldi tamda yumurtlama donemimdeymisim sonradan ogrendim 3 gun snra yani 60 saat snra ella icmistim sizce hamile kalir miyim
60 saat sonra biraz geç gibi. hiç kullanmadım ama ilk 48 saatte kullanılması gerektiğini sanıyorum. allah bilir. olursa da üzülme evlisin sonuçta

İnsan dusunmeden de yapamiyo canim cok tesekkur ederim daha var zaten adetime ama yorgunluk sk idrara cikma olunca kendi kendime sormaya basladim biraz daha beklemeliyim galiba

Merhaba kızlar..
Dün adet günümdü fakat akşam kahverengi leke geldi adet oldum sandım ama bugünde devam ediyor azıcık azıcık peceteye geliyor.. yerleşme kanaması olabilir mi ki?

Merhaba kızlar..
Dün adet günümdü fakat akşam kahverengi leke geldi adet oldum sandım ama bugünde devam ediyor azıcık azıcık peceteye geliyor.. yerleşme kanaması olabilir mi ki?

olabilir :) inşallah öyledir. ama bence adet kanı kokusundan anlaşılıyor. yerleşme kanaması farklı kokar gibi geliyor bana ama tam emin bi bilgim yok. inş devamı gelmez:)

Allah isteyen herkese nasip etsin...ben en son 7kasım adet olmuştum 28 günde olurum üç gün geçti...bugün test alacaktım eczacı kız bekle dedi. hevesim Kırıldı yıine....

Allah isteyen herkese nasip etsin...ben en son 7kasım adet olmuştum 28 günde olurum üç gün geçti...bugün test alacaktım eczacı kız bekle dedi. hevesim Kırıldı yıine....[/QUOTE
Niye canim yap kurtul bence oyle ya da boyle ogreneceksin. Oyle degil mi:KK45: Nasil adet belirtilerin var mi peki

Back