Erken hamilelik belirtileri

Cikana kadar yaparim artik tabi erken yumurtlama olmadiysa
Gec yumurtlicam belkide haklisin cnm ee senn nasil gidiyor hamilelik iyi misin mide bulantilarin da baslamistir ne guzel eheheheh

Merhaba bayanlar benimde size bir sorum olacak,adetimden 5 gün önce şüpheli bi gecem var daha doğrusu
ilk kez eşim korunmadı ve bu şekilde birleşme sağladık o gece sabaha doğru adet sancısı gibi agrılarım oldu
kasılmalar falan bel ağrısı hala devam ediyor,neyse gel gelelimki dün akşam adet oldum fakat normal adetim gibi değil
rengi biraz açık ve normalde benim çok fena karnım ağrır majezik içmesem geçmez ama bu adetimde ilaç kullanmaya ihtiyaç bile duymadım sizce ben 5 gün önce hamile kalmış olabilirmiyim?

canım ihitmali az ama yine de imkansız değil. korunmayı bıraktıktan sonra adette değişiklikler de yaşanıyor. benimde hiç ağrım olmazdı ağrım oluyor bazen. ya da az geliyor çok geliyor. devam ediyorsa adetin hamile değilsindir. kesildiyse şüpheli. hayırlısı...

Kızlar çok morelim bozuk siZlerle beraber takip yaparken bugun adet günümken çok heycanlıyken dün akşam sandalyeden düştüm gecede doğumhanede ameliat oldum çok morelim bozuk bütün acildekiler hayrete düştü kaç doktor geldi baktı böle kaza görmedik dediler düştügüme inanmadılar yırtık ön yanakların içlerine kadar derin bişekilde inmiş rahime gelmemiş ama ultrasyondan bakcaklar 1 hafta snra doktor bebek varsada bukadar kanamaya düşmüştür dedi ama baktılar degilsin dediler Acaba üzülürüm filan diemi demediler ameliat hanadeydim narkozla uyutuldum nasıl kendime gelcem sabahta rüyamda tuvalette çocuk düşürdüm eşime anlatmıştım

canım çoook geçmiş olsun. Kaza geliyorum demiyor işte ya. Neden doğumhaneye aldılar peki?

Saol canım dudak kısımlarının içleri derine kadar kadar girmiş kesilmiş kaçkex bayıldım çok kan kaybettim o yuvarlak kısım yok kafayı yemek üzereyim aynaya bakma sakın dedi ama dayanamadın baktım daha kötü oldıum Doğum yapmış gibiyim dikişli şuam yatıyorum

Ay inanmıyorum ya, nasıl oldu öyle. Çok çok geçmiş olsun canım benim. Ama buna da şükür de canım takma kafana vücut çok çabuk yeniliyo kendini.

Kızlar mrblar bende bebis isteyenlerdenim ve bu ay bende bir gariplik var. Normalde adet donemimde sag kasigim agrirdi bu ay sol kasigim oluo ve bugun 2 gun gec olarak bi kanamam basladi ama herzamanki adet kanamam gbi deil hamileyim desem gogsum agrimio hamileligi kani gorunce konduramiyorum.ama belim cok agrio bide sabah atesmi olctgmde 36.6 di normalde aksamlarida olcuyorum sabah neyse aksamda aynisi cikardi bu aksam 36.9 cikti normalde adet olunca ateşim 36.4 e dusuodu ben anlamadm vucudumda bisiler oluo ama ne korkmayada basladim doktorada gidicem. Birde sol kasigimin ustu daha sert ve sanki findik kadat bi agirlik var gibi.sizce bu belirtiler nedir.kalp carpintim oluyor 2 ay oncede olmstu doktra gttm kalp guatr testleri yapildi bisi cikmadi kan ilaci verildi kullanmaya basldgm ghi gecmsti bu ay o ilaclari kullandogm halde kalbim carpio.10 gun oncede bi anda ateslendim 38.5 a cikti atesim grip oluom dedim ama sabah kalkinca gayet iyiydim. Bu konu hakkinda bilgisi olan lutfen payalasbilrmi benimle

Cnm bence cok stres yapmissin kendine.gevse biraz rahatla.psikolojini bozma bu sekilde birsyin yoktur. Reglysen ve yorgun dustuysende olur boyle vakalar.

Cok gecmis olsun ama sandalyeden dusunce nasil oldu oyle. Simdi nasilsin?

Saol canım mutfak mermerine çıktım sandalyaye basıyorduM birden döndü önüme üstüne oturdum yani indim pat die anlamadım nasıl oldu saplandı şimdi 4,günüm pansuman yapıyorum sürekli çok şükür şişim indi dikişlerim iyi şimdilik biraz morelim düzelmeye başladı aman ha sakın benim hatamı yapmasın kimse annemde eşimde sürekli dikkat et sandalyeye çıkma çok uzanma dedikçe yaptım ama işte dikkat etmeynce böle oluyor helede benim gibi panik ve eli hızlı biriyseniz sakın helede bebek düşünüyosanız çok dikkat edin allahtan bebek yoktu ozaman kendimi suçlardım ya olsaydı düşünemiyorum bile

evet canım iyi ki yokmuş bebek. ama öncelikle kendine dikkat etmelisin.bende çok tezcanlıyım ama kesinlikle tehlikeli yerlere uzanmam çıkmam eşimi bekliyorum yanımda değilse uzak yerler için. tekrar geçmiş olsun

Kızlar merhaba..ben de 6 Yıldır evliyim.baya çocuk istemedim ama çevremde isteyipte olmayan çoğaldı...birde hiç korunmadık .son iki senedir istiyoruz ama malum olmuyo ...7 Kasım'da adet olmuştum bir gün geçti daha çok yeni bakalım...kasıklarım çok ağrıyor normalde Ağrılı adet sancılarım olur...adet olacakmışım gibi...beklemek ne zor

merhaba canım. 2 yıl çok uzun bir süre doktora gittiniz mi umarım herşey normaldir..

Doktora gittik rahim içi filmi dışında herseye bakıldı Bişey yok.ama bende enfeksiyon akıntı olur.belki o etkiliyordu bilmiyorum Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…