- Konu Sahibi pudraskina
-
Gecmis olsun canim allah ol dedikten sonra olmayacak sey yok. Sayisi da az mi peki esinin.benim esimde de var morfoloji bozuklugu ama varikoselden kaynakli degisiyor. Dr bir sene denememizi soyledi. sayisi iyi oldugu icin ameliyat olma dedi.eger gebelik olusmazsa dusunulecek.yumurta rezervim sınırda 1.5 aynızamanda solda 1 sağda 1 yumurta ve eşimde morfoloji bozukluğu vardoktor tüp bebek dedi şansın az olduğunu söyledi
Valla canım benimde kasıklarım baya ağrımıştı ama biraz adet ağrısından farklı olduğunu hissetmiştim. İnşallah hamişsindirMerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim adetrime 2 gün var kasıklarım çok yoğun ağrıyor rahatsız edecak derecede hiç böyle olmazdı hamile olabilirmiyim
Amin canım inşallah. Kafana takma dert veren rabbim dermanını da verirrabbim yardımcımız olsun:)
Ayyy hadi inşallah canım farklı bir ağrıysa hamile olabilirsininşallah canım:) bazen adet zamanlarımda azda olsa kasıklarım ağrırdı ama 3 gecedir uykumdan uyanıyorum o kadar şiddetli
Insallah hamilesin canimmmaminnnn:) canım benim ya rabbim hepimize nasip etsin
Valla canım benimde kasıklarım baya ağrımıştı ama biraz adet ağrısından farklı olduğunu hissetmiştim. İnşallah hamişsindir
Valla canım benimde kasıklarım baya ağrımıştı ama biraz adet ağrısından farklı olduğunu hissetmiştim. İnşallah hamişsindir
Yok cnm yeni evliyiz.yeni basladk calsmalara. Kontrol amacli gittik dr a.yuz milyon sayi.cok hafif varikosel dedi dr Olur dedi ama olmadi.bende birsy cikmadi cok sukur.senin bebeğin varmı
günaydın canım keşke.. ama adetime 4 gün olmasına rağmen birkaç damla kan geldi. bana gıcıklık yapıp birde yüzsüz yüzsüz geliyor.Günaydıııın kızlaaaar. Hadi bakalım bu ay hamişler ayı olsuuuun. Pozitif düşünüyoruuuuuz
Olsun canım, moral bozmak yok belki de yerleşme kanamasıdır belli olmazgünaydın canım keşke.. ama adetime 4 gün olmasına rağmen birkaç damla kan geldi. bana gıcıklık yapıp birde yüzsüz yüzsüz geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?