Erken hamilelik belirtileri

yumurta rezervim sınırda 1.5 aynızamanda solda 1 sağda 1 yumurta ve eşimde morfoloji bozukluğu var doktor tüp bebek dedi şansın az olduğunu söyledi

yumurta rezervim sınırda 1.5 aynızamanda solda 1 sağda 1 yumurta ve eşimde morfoloji bozukluğu var doktor tüp bebek dedi şansın az olduğunu söyledi
Gecmis olsun canim allah ol dedikten sonra olmayacak sey yok. Sayisi da az mi peki esinin.benim esimde de var morfoloji bozuklugu ama varikoselden kaynakli degisiyor. Dr bir sene denememizi soyledi. sayisi iyi oldugu icin ameliyat olma dedi.eger gebelik olusmazsa dusunulecek.

çok sağol canım :) evet 10.000 den 16000 çıktı keçiboynuzu vitamin filan kullandık 1 ayda değerler değişti.morfoloji değişmedi. varkisol var ancak 2 ay izlemek istedi her doktor farklı bişey söylüyor
.

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim adetrime 2 gün var kasıklarım çok yoğun ağrıyor rahatsız edecak derecede hiç böyle olmazdı hamile olabilirmiyim
Valla canım benimde kasıklarım baya ağrımıştı ama biraz adet ağrısından farklı olduğunu hissetmiştim. İnşallah hamişsindir

inşallah canım:) bazen adet zamanlarımda azda olsa kasıklarım ağrırdı ama 3 gecedir uykumdan uyanıyorum o kadar şiddetli

Benim bu ay beklentim yoktu
Esimle cok gorusemedik cunku ilk defa bu kdr az oldu. Ama dedgn gibi farkli bi kasik agrim var ve akintim. Ins vardir bebis.senin akintin nasildi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…