• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

birşey sorucam bu bebeklerde daha şekillenmeden kalp durması çok oluyor neden acaba konu açtım gebelik bölümüne ama yazan olmadı birşey

Kızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledim :KK47: sonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim

Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim :nazar:
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin:KK46:
aynı durum bende de var fakat az önce çok emin olmamakla beraber sanırım regli oldum.
değişik tabi açık pembe ve çok az.. bir kaç gün bekleyip durumu göreceğim. beki yerleşme kanamasıdır, #olamazmıOLABİLİR ... ah be bi umut işşte

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim adetrime 2 gün var kasıklarım çok yoğun ağrıyor rahatsız edecak derecede hiç böyle olmazdı hamile olabilirmiyim:(

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim adetrime 2 gün var kasıklarım çok yoğun ağrıyor rahatsız edecak derecede hiç böyle olmazdı hamile olabilirmiyim:KK43:

umudunu kırmak istemem ama bende eskiden hiç ağrı olmazdı. korunmayı bıraktıktan sonra iki gün kala ağrım başlıyor ve adet oluyorum.bu ay on gün kala başladı bakalım ne olacak :KK43:

birşey sorucam bu bebeklerde daha şekillenmeden kalp durması çok oluyor neden acaba konu açtım gebelik bölümüne ama yazan olmadı birşey
bence şimdiden öyle kötü şeyler düşünmeyelim. hayırlısı ile hamile kalıp sağlıklı bir şekilde doğuralım :D

sağol canım cevabın için.hayırlısı inşallah annelik duygusunu bizde tadarız :( hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlarımız olur.bu aralar yoğun çalışıyorum yoksa daha çok takardım kafaya:(

sağol canım cevabın için.hayırlısı inşallah annelik duygusunu bizde tadarız :KK43: hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlarımız olur.bu aralar yoğun çalışıyorum yoksa daha çok takardım kafaya:KK43:

rica ederim. hayırlısı ile inş canım ya. belki de sen hamilesindir belli olmaz herkesde belirtiler değişiyor. :KK8:

rica ederim. hayırlısı ile inş canım ya. belki de sen hamilesindir belli olmaz herkesde belirtiler değişiyor. :KK8:[/QUOTE]

Back