- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi pudraskina
İnşallah canım ben de öyle umut ediyorum
ne yaptın kaç olmuş değerin haber vermedin cnm? umarım iyisin??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ben de öyle umut ediyorum
aahh bu işlerin yoğunlukları.. ben çalışmasam daha rahat olcak. eşim için farketmiyor iş yoğunluğu falan hep hazır o :)iş sebeplerinden dolayı işlerin yoğun olduğu zamana getirmemeye çalışacağız.
Ay canım dün habire uyudum canım haber vermey unuttum. 89 olmuş değerim çok şükür. 4 katı artmış.ne yaptın kaç olmuş değerin haber vermedin cnm? umarım iyisin??
Ay canım dün habire uyudum canım haber vermey unuttum. 89 olmuş değerim çok şükür. 4 katı artmış.
Valla bazen bende düşünüyorum canım ya çalışan insanın hali zor oluyoraahh bu işlerin yoğunlukları.. ben çalışmasam daha rahat olcak. eşim için farketmiyor iş yoğunluğu falan hep hazır o :)
aynı durum bende de var fakat az önce çok emin olmamakla beraber sanırım regli oldum.Kızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledim sonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim
Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
Tutunamıyodur tam harhalde canım tam bilmiyorum amabirşey sorucam bu bebeklerde daha şekillenmeden kalp durması çok oluyor neden acaba konu açtım gebelik bölümüne ama yazan olmadı birşey
evet cnm ama iyi ki çalışıyoruz.Valla bazen bende düşünüyorum canım ya çalışan insanın hali zor oluyor
Saol canım benim inşallah kalp atışını duyarsak rahatlıcaz darısı inşallah senin ve tüm isteyenlerin başına canım
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim adetrime 2 gün var kasıklarım çok yoğun ağrıyor rahatsız edecak derecede hiç böyle olmazdı hamile olabilirmiyim
Evet yoksa iyice kafamiza takardik bebis işinievet cnm ama iyi ki çalışıyoruz.
bence şimdiden öyle kötü şeyler düşünmeyelim. hayırlısı ile hamile kalıp sağlıklı bir şekilde doğuralımbirşey sorucam bu bebeklerde daha şekillenmeden kalp durması çok oluyor neden acaba konu açtım gebelik bölümüne ama yazan olmadı birşey
evet evde kafayı yerdik :) he birde ekonomik özgürlük gibisi yokEvet yoksa iyice kafamiza takardik bebis işini
umudunu kırmak istemem ama bende eskiden hiç ağrı olmazdı. korunmayı bıraktıktan sonra iki gün kala ağrım başlıyor ve adet oluyorum.bu ay on gün kala başladı bakalım ne olacak
sağol canım cevabın için.hayırlısı inşallah annelik duygusunu bizde tadarız hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlarımız olur.bu aralar yoğun çalışıyorum yoksa daha çok takardım kafaya