- 14 Ekim 2014
- 70
- 19
- 18
- 39
- Konu Sahibi pudraskina
15 ekimdi canımPeki ne zaman bat tarihin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 ekimdi canımPeki ne zaman bat tarihin
test sonuçlarım 10 kasım 2014 beta hcg 3,90hayırlısı olsun hakkında ıns gelecek gebelıgın habercısıdır canım
bı doktor arkadasım var canım suan onlıne deıl onlıne oldugu zaman sorup cvp vercem ben sanatest sonuçlarım 10 kasım 2014 beta hcg 3,90
(10 kasım akşamı regl oldum)
hormon testleri
E2:45,96
FREE T3:3,70
FREE T4:1,24
FSH : 4,11
LH : 3,39
PROLAKTİN 16,22
TSH : 2,64
Bunları buraya yazıyorum belki sizlerde önceleri yaptırmışsınızdır diye.
Bunların yorumu ile ilgili bana yardımcı olabilir misiniz?
teşekkür ederim :)bı doktor arkadasım var canım suan onlıne deıl onlıne oldugu zaman sorup cvp vercem ben sana
canım arkadasa sordum degerlerınden ıkısı dusukmus ama gebe kalmanı onlıycek bı dusukluk deılmısteşekkür ederim :)
teşekkür ederım canım. :)canım arkadasa sordum degerlerınden ıkısı dusukmus ama gebe kalmanı onlıycek bı dusukluk deılmıs
rıca ederım ıns en yakın zamanda melegıne kavusursunteşekkür ederım canım. :)
naptın tontik pontik? merak ettim seni. bugün test yaptırcaktın tekrar. umarım bi sorun yoktur15 ekimdi canım
merak ettiğim birşey var sperm kaç gün canlı kalabiliyordu. birde beraber olunca ıkınıp spermi dışarı çıkarınca içte kalıyor mu ve kalanla hamile kalınıyor mu?benim adetim 2 aydır. her ayın 24 ünde oluyor progestron kullanmak zorunda olduğum için dün beraber olduk bugünde 7 gün var adete sayılır. kadınların adet bitimi 7 gün adet öncesi 7 gün daha üretken oluyormuşuz sizin fikriniz nedir? hamile kalsam bile kaç günde yerleşir ki en geç. yani rahime düşme oluyor sanırım yerleşmenin adı.![]()
uzun bir üsre gitmeden kabaca yumurtlama hesabıyla doktorunda tam tahmin edebileceğini zannetmiyorum. bu iki ay böyleydim.bu sıralar bronsit kıvamında hastayım kendimi takipte edemeyeceğim böyle bağışıklık sistemim alarm veriyorken hamilelik olur mu bilmem.yerleşme ile bilgisi olanların da yorumunu bekliyorum.
bir yandan da düşünüyorum. kimi insanlarda bin çeşit hastalık oluyor yada çıkıyor sorunsuz hamile kalıp doğuruyorlar bizde herşey tam mesela biraz troid düşük yada vücutta bir kimyasal az yada eksik, bekleme süresi artıyorda artıyor bakalım şu on gün içinde yüksek fsh ve östrojenle hamile kalabilecekmiyim bu son denemeydi. şubata erteledik bi dahakiini olmazsa
İnşallah canım ben de öyle umut ediyorumartmıştır artmıştır rahatla :))