Erken hamilelik belirtileri

evet canım maalesef günün geçtiyse kanda negatif çıkması çok zor ihtimal..bende gittim dr.a kan testim negatifti.yarın olcaksın dedi dr. ve oldum gerçekten. çok normal olabilir nadiren gecikmeler, makine değilsiniz dedi.

bizi unutma belirtilerini yaz hemen :) ne zaman başladı ne oldu canım?
Canıııım unuturmuyuuum hiiiç sizi. Benim bu ay çok akıntım oldu. Bundan 10 gün önce falanda inanılmaz bel ağrım oldu eğilip kalkamadım düşün yani o kadar. Göğüslerimde öyle bi değişiklik olmadı daha sadece biraz hassasiyet var uçlarındanama kasıklarım 2-3 gündür fena ağrıyor sanki heran hastalancakmışım gibi.

:) ay benimde kasıklarım her an adet olcak gibi. çok akıntım var. erkenmi olcak acaba bu ayda.

Yumurtlama gunum gecti canim test almistim. Cok fazla calisma olmadi bu ay zaten islerden sebep ama yinede belli olmaz.

Valla canım bende korktum biraz ama pazartesi bi daha ölçtüreyim. Acaba geç döllenmemi oldu???
canım sımdı doktor bı arkadasım var ona sordum sadece beta hcg ıle olcak iş deıl baska degerlerınede bakılmalı fsh felan dedı Allah gonlune gore versın

:) dayanamayıp ertesı sabah kan testı yaptırdım 3.90 çıktı ama akşamına regl oldum :) yanı 18 gün sonra... 20 gün ve 18 gun kafamı karıştırdı doktora gıttım testler ıstedı yarın gıdıcem bakalım ne dıyecek

hayırlısı olsun hakkında ıns gelecek gebelıgın habercısıdır canım

canım sımdı doktor bı arkadasım var ona sordum sadece beta hcg ıle olcak iş deıl baska degerlerınede bakılmalı fsh felan dedı Allah gonlune gore versın
Canım çok sağol. Ama fsh bildiğim kadarıyla adetin 3. Günü falan bakılan bir hormon. Bi de ben şimdi biraz araştırdımda bhcg değerleri benim gibi düşük olan çok önemli olan dediğin gibi yükselmesiymiş. Bazı arkadaşların 11 falanmış.

yok kız benım gebelıgımın basındada bakıldı butun hormonlarıma saglık ocagında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…