- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi pudraskina
-
evet canım maalesef günün geçtiyse kanda negatif çıkması çok zor ihtimal..bende gittim dr.a kan testim negatifti.yarın olcaksın dedi dr. ve oldum gerçekten. çok normal olabilir nadiren gecikmeler, makine değilsiniz dedi.aslm sevıncını kırmak ıstemezdım ama gunun gectıkten sonra kan tahlılın negatıf cıkmıs gebelık once kanda cıkıo 3 haftalık bıle olsa bıan once kadın doguma gıtmelısın gecıkmenın nedenı baska bısey olabılır kanda gorunmedıyse bıle ultrasonda bakarlar hakkında hayırlısı olsun
Canım ya adet tarihim yarın aslında. Senin nasıl çıkmıştı az mı sence?gozun aydın reglıne ne kadar var bu sonuc cıktı
Canıııım unuturmuyuuum hiiiç sizi. Benim bu ay çok akıntım oldu. Bundan 10 gün önce falanda inanılmaz bel ağrım oldu eğilip kalkamadım düşün yani o kadar. Göğüslerimde öyle bi değişiklik olmadı daha sadece biraz hassasiyet var uçlarındanama kasıklarım 2-3 gündür fena ağrıyor sanki heran hastalancakmışım gibi.bizi unutma belirtilerini yaz hemen :) ne zaman başladı ne oldu canım?
Canıııım unuturmuyuuum hiiiç sizi. Benim bu ay çok akıntım oldu. Bundan 10 gün önce falanda inanılmaz bel ağrım oldu eğilip kalkamadım düşün yani o kadar. Göğüslerimde öyle bi değişiklik olmadı daha sadece biraz hassasiyet var uçlarındanama kasıklarım 2-3 gündür fena ağrıyor sanki heran hastalancakmışım gibi.
Senin ne zamandı şimdi adet tarihin:) ay benimde kasıklarım her an adet olcak gibi. çok akıntım var. erkenmi olcak acaba bu ayda.
En son 26 sinda oldum. 24 unde olcam hamile degilsemSenin ne zamandı şimdi adet tarihin
Daha birazcık varmış sana çalışmalara devamEn son 26 sinda oldum. 24 unde olcam hamile degilsem
Hiç belli olmaz canım rabbim ne zaman demişse o zaman olurYumurtlama gunum gecti canim test almistim. Cok fazla calisma olmadi bu ay zaten islerden sebep ama yinede belli olmaz.
düşük cıkmıs ama bellı olmaz ıkıye katlarsa korkma benım 4. haftada 854 gıbı bısey cıkmıstıCanım ya adet tarihim yarın aslında. Senin nasıl çıkmıştı az mı sence?
Valla canım bende korktum biraz ama pazartesi bi daha ölçtüreyim. Acaba geç döllenmemi oldu???düşük cıkmıs ama bellı olmaz ıkıye katlarsa korkma benım 4. haftada 854 gıbı bısey cıkmıstı
canım sımdı doktor bı arkadasım var ona sordum sadece beta hcg ıle olcak iş deıl baska degerlerınede bakılmalı fsh felan dedı Allah gonlune gore versınValla canım bende korktum biraz ama pazartesi bi daha ölçtüreyim. Acaba geç döllenmemi oldu???
:) dayanamayıp ertesı sabah kan testı yaptırdım 3.90 çıktı ama akşamına regl oldum :) yanı 18 gün sonra... 20 gün ve 18 gun kafamı karıştırdı doktora gıttım testler ıstedı yarın gıdıcem bakalım ne dıyecekslm erken test yapıp kendını bunalıma sokma. Benım teyzemın soyledıgı zamanından once adet gununun şaşması rahmın kendını gebelıge hazırlıyo demıstı dedıgı gıbıde oldu kızı hamıle kalmadan 2 ay once erken reglı olmus aynı durum bendede oyle oldu 20 gunde adet oldum 3 ay sonra felan hamıle kaldım
hayırlısı olsun hakkında ıns gelecek gebelıgın habercısıdır canım:) dayanamayıp ertesı sabah kan testı yaptırdım 3.90 çıktı ama akşamına regl oldum :) yanı 18 gün sonra... 20 gün ve 18 gun kafamı karıştırdı doktora gıttım testler ıstedı yarın gıdıcem bakalım ne dıyecek
ıhşallah canım.hayırlısı :)hayırlısı olsun hakkında ıns gelecek gebelıgın habercısıdır canım
Canım çok sağol. Ama fsh bildiğim kadarıyla adetin 3. Günü falan bakılan bir hormon. Bi de ben şimdi biraz araştırdımda bhcg değerleri benim gibi düşük olan çok önemli olan dediğin gibi yükselmesiymiş. Bazı arkadaşların 11 falanmış.canım sımdı doktor bı arkadasım var ona sordum sadece beta hcg ıle olcak iş deıl baska degerlerınede bakılmalı fsh felan dedı Allah gonlune gore versın
yok kız benım gebelıgımın basındada bakıldı butun hormonlarıma saglık ocagındaCanım çok sağol. Ama fsh bildiğim kadarıyla adetin 3. Günü falan bakılan bir hormon. Bi de ben şimdi biraz araştırdımda bhcg değerleri benim gibi düşük olan çok önemli olan dediğin gibi yükselmesiymiş. Bazı arkadaşların 11 falanmış.
Onlar tsh olmasın kızyok kız benım gebelıgımın basındada bakıldı butun hormonlarıma saglık ocagında
Peki ne zaman bat tarihinKızlaaaar hamileyim galibaaadeğerim 20.17 çıktı ama daha küçük muhtemelen haftaya bi daha gel değerlerine bakalım dedi. Daha günüm geçmedi acaba ondan mı düşük değerler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?