• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

merhaba arkadaşlar sıze danışmak ıstedığım bışey var:3 ekım de regl oldum sonra 23 ekımde aslında ben 20 gunde bır olmazdım 2 gun ılerı veya gerı gıderdı.açıkçası regl gunumu pek bılmem çocuk yapmaya karar verdıkten sonra takıp etmeye başladım.3 ekımden oncede 5 veya 6 eylulde oldum dıye hatırlıyorum.erken regl olmamın sebebıde sanırım mevsım değışıklığı dıe duşunuyorum.şımdı gelelım asıl meseleye regl bıttıkten 2 veya 3 gun sonra esımle bırlıktelığımız oldu ve 1 hafta geçtıkten sonra goguslerım ağrımaya başladı,ınanılmaz tatlı yemeğe başladım.tabı bugune kadarda bır suru ıdrar testı yaptım ve negatıf çıktı.ama buna rağmen ıçımde bır kuşku daha doğrusu sankı hamıleymışım gıbı hıssedıyorum.bu normal mı?psıkolojık mı oldu anlamadım kı?yarın kan testı yaptırsam mı acaba?
Bence kan testi yaptırmanda fayda var. En azından kesin sonuç.

Ben yaptırsam belli olur mu? Ayın 19 na adet tarihim.☻
Üç dört gün geçsin de canım kan testi yaptır idrar testinde çıkmaz, hatta kan testinde bile bazen çıkmıyor çünkü geç döllenme olduğu için, sen çok merak ediyorsan üç dört gün sonra yaptır canım inşlh güzel haberler verirsin bize :KK49:

Üç dört gün geçsin de canım kan testi yaptır idrar testinde çıkmaz, hatta kan testinde bile bazen çıkmıyor çünkü geç döllenme olduğu için, sen çok merak ediyorsan üç dört gün sonra yaptır canım inşlh güzel haberler verirsin bize :KK49:
Bilmiyorum dün ile Bugün tansiyonum düşüyor. Biraz da onun için test yaptırmak istiyorum.

arkadaşlar ben bugün 5+6 yım kasık ağrılarımda bir azalma var acaba normalmi ilk başlarda çok agrı oluyodu

merhaba arkadaşlar sıze danışmak ıstedığım bışey var:3 ekım de regl oldum sonra 23 ekımde aslında ben 20 gunde bır olmazdım 2 gun ılerı veya gerı gıderdı.açıkçası regl gunumu pek bılmem çocuk yapmaya karar verdıkten sonra takıp etmeye başladım.3 ekımden oncede 5 veya 6 eylulde oldum dıye hatırlıyorum.erken regl olmamın sebebıde sanırım mevsım değışıklığı dıe duşunuyorum.şımdı gelelım asıl meseleye regl bıttıkten 2 veya 3 gun sonra esımle bırlıktelığımız oldu ve 1 hafta geçtıkten sonra goguslerım ağrımaya başladı,ınanılmaz tatlı yemeğe başladım.tabı bugune kadarda bır suru ıdrar testı yaptım ve negatıf çıktı.ama buna rağmen ıçımde bır kuşku daha doğrusu sankı hamıleymışım gıbı hıssedıyorum.bu normal mı?psıkolojık mı oldu anlamadım kı?yarın kan testı yaptırsam mı acaba?

aynı sıkıntılar bendede var sürekli kasıklarıma iğne batıyor gibi sağdan soldan ama test yaptıgımda sonuç negatif 2 hafta öncede idrar kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor yumurtalıklarda 1 damla kan gördüğünü söyledi.regal olursun demişti regal oldum 10 kasımda bitti şuan napıcam bilmiyorum 2.ayımız olucak 1.ayda sonuç negatif bakalım bu ay nasıl olcak acaba test yanıltıyormu beni ekimde kasık ağrılarından napıcagımı şaşırmıştım çok kötüydüm şuan kalmadı okadar ama iğne batırıyor gibi batıyor yineee

Pişişşt kızlar nerelerdesiniZ??? Adeti yaklaşan test yapan falan yok mu:KK54: benim günüm geldi hasta olmadım daha idrar yesti tağtım 2. Çizgi silik. Hem de 2 kere yaptım, ikisinde de aynı. Sizce hamile olabilir miyiiiiiim:KK17:

Pişişşt kızlar nerelerdesiniZ??? Adeti yaklaşan test yapan falan yok mu:KK54: benim günüm geldi hasta olmadım daha idrar yesti tağtım 2. Çizgi silik. Hem de 2 kere yaptım, ikisinde de aynı. Sizce hamile olabilir miyiiiiiim:KK17:
Aaaa canim tabiki de hamilesin.test kolay kolay yaniltmaz gunu gectiginde. Cok sevindimmm. Benim on gunum var. Peki ne hissediyorsun agri sizi var mi? Hadi hayirlisi:KK73:

Bnce hamilesn canm hadi hayrlsi olsn allh kucagna almayi nsdip rtsn

Back