Erken hamilelik belirtileri

Sağolun kızlar iyi dilekleriniz içinişe gelirken kan verdim. Saat 3 buçuk gibi alıcam, çok heyecanlıyııııım

slm erken test yapıp kendını bunalıma sokma. Benım teyzemın soyledıgı zamanından once adet gununun şaşması rahmın kendını gebelıge hazırlıyo demıstı dedıgı gıbıde oldu kızı hamıle kalmadan 2 ay once erken reglı olmus aynı durum bendede oyle oldu 20 gunde adet oldum 3 ay sonra felan hamıle kaldım

bende bıugn yarn olcam regl ama sankı adet olcakmışım gbi ağrım vr çatlatma iğnesi vurulmştm 2 yumurtam vardı umarm biri tutar bu agrılarda ona çıkar
Gecen ay cok belirti oldu cok umutlandim ama olmadim
Su anda adet olcakmis gibi agrim var on gun olmasina ragmen. Cok akintimda var. Vucudum yine bana oyun oynuyor sanirim. Umarim olmustur canim. Yeni basladiysa umutlanma ama daha cok varken basladiysa hafiften umutlan :)

Kızlaaaar hamileyim galibaaa değerim 20.17 çıktı ama daha küçük muhtemelen haftaya bi daha gel değerlerine bakalım dedi. Daha günüm geçmedi acaba ondan mı düşük değerler??

Kızlaaaar hamileyim galibaaa değerim 20.17 çıktı ama daha küçük muhtemelen haftaya bi daha gel değerlerine bakalım dedi. Daha günüm geçmedi acaba ondan mı düşük değerler??
bizi unutma belirtilerini yaz hemen :) ne zaman başladı ne oldu canım?

Ahh canm ahh umutlarm yne suya dustu cok bozuk morelim bi dahaki aya kldik yne

Selam kızlar yeni üyeyim fikir ve önerilerinizi bekliyorum adet günüm 8 gün geçti 4 gün önce kan testi negatif çıktı fakat kendimi hamile hissediyorum idrar testi de negatif göğüslerin ağrıyor arada baş dönmesi var kasıklarımda gerginlik var çabuk yoruluyorum sizce hamile miyim

aslm sevıncını kırmak ıstemezdım ama gunun gectıkten sonra kan tahlılın negatıf cıkmıs gebelık once kanda cıkıo 3 haftalık bıle olsa bıan once kadın doguma gıtmelısın gecıkmenın nedenı baska bısey olabılır kanda gorunmedıyse bıle ultrasonda bakarlar hakkında hayırlısı olsun

2 ay önce aynı öyle oldum. 10. gün geldi reglim. ins sen hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…