• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

Kızlaaaar yok mu müjdeli haber verecek olan ya da hamilelik belirtsi yaşayan?? Benim adete 10 gün var ve sürekli akıntım ve kasık ağrılarım var nediyosunuz bu durumao_O

her ay aynı belirtileri yaşıyorum ama hamile değilim canım oyüzden umutlanman için çok erken biraz sabret adetinden 1 hafta geçerse test yaptır allah kalbine göre versin allah hepimize o güzel mutluluğu nasip etsin
Kızlaaaar yok mu müjdeli haber verecek olan ya da hamilelik belirtsi yaşayan?? Benim adete 10 gün var ve sürekli akıntım ve kasık ağrılarım var nediyosunuz bu durumao_O

her ay aynı belirtileri yaşıyorum ama hamile değilim canım oyüzden umutlanman için çok erken biraz sabret adetinden 1 hafta geçerse test yaptır allah kalbine göre versin allah hepimize o güzel mutluluğu nasip etsin
Amin canım inşallah. Evet ben de kesinlikle bekleme taraftarıyım bu sefer. Çünkü umutlanıp aynı sonucu görmek istemiyorum. Çift çizgi istiyoruuuuum:mad:

Kızlar merhaba bende ayın 18 ini bekleyenlerdenim :KK49: ara ara sadece sol göğsüm sızlıyor ve akıntım çok inşlh sağ salim hamile kalıp bir an önce bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. :anneadayı:

Kızlar adete 1 hafta kala ice b.. Olsa hamilelik olabilirmi acaba ?su gibi akintim var iliskiden beri iki gundur ve kokulu oluyor kizlar bilen yasayan varmi???

Kızlar merhaba bende ayın 18 ini bekleyenlerdenim :KK49: ara ara sadece sol göğsüm sızlıyor ve akıntım çok inşlh sağ salim hamile kalıp bir an önce bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. :anneadayı:
Aynı belirtileri yaşıyorum canım benimde adetim 15 inde bende heyecanla bekliyorum. Birbirimizi haberdar edelim ozaman:KK45:

Kızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledim :KK47: sonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim

Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim :nazar:
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin:KK46:
iyi dilegin için tesekkurler pudraskina. bişi sormak ıstıyorum. benımde adetim 6 gün geçıktı ve aynı adet olacakmısım gibi belirtiler yasadım. bugun aksam idrar testı yaptım negatıf cıktı. çok umutlanmıstım.normalde adetlerim duzenlı olur ve bıldığım kadarıyla bı problem yok yumurtalıklarımda neden boyle oldu :(

slm arkadaşlar bende bu ay bekleyenlerdenim bir hafta sonra adet günüm ama dünden beri başım dönüyor (hafif) birde çok gaz sıkıntım var göğüslerimde şiş ve hassas fakat adetten önce hep olur pek bi fark göremiyorum ama iki gündür olan baş dönmesi acaba dedirtiyor bu arada ilk denememiz

allah kalbine göre versin inşallah hamilesindir bende anne olmak istiyen biri olarak seni çok iyi anlıyorum her belirtiyi acabamı diye yoruyorum ama her ay hüsrana uğruyorum adetin 1 hafta gecikmeden hiç heveslenme ve eşine söyleme çünkü ben her adet zamanı eşime bu ay hissediyorum hamileyim diyorum ve hamile değilim eşime mahcup oluyorum sen bekle adetin gecikirse test yap.hayırlısı inşallah olur
slm arkadaşlar bende bu ay bekleyenlerdenim bir hafta sonra adet günüm ama dünden beri başım dönüyor (hafif) birde çok gaz sıkıntım var göğüslerimde şiş ve hassas fakat adetten önce hep olur pek bi fark göremiyorum ama iki gündür olan baş dönmesi acaba dedirtiyor bu arada ilk denememiz

Bende ayın 19 na bekleyenlerdenim. Allah kalbimizde ne muradimiz varsa onu versin. Ne zaman test yaptiracaksin.

merhaba arkadaşlar sıze danışmak ıstedığım bışey var:3 ekım de regl oldum sonra 23 ekımde aslında ben 20 gunde bır olmazdım 2 gun ılerı veya gerı gıderdı.açıkçası regl gunumu pek bılmem çocuk yapmaya karar verdıkten sonra takıp etmeye başladım.3 ekımden oncede 5 veya 6 eylulde oldum dıye hatırlıyorum.erken regl olmamın sebebıde sanırım mevsım değışıklığı dıe duşunuyorum.şımdı gelelım asıl meseleye regl bıttıkten 2 veya 3 gun sonra esımle bırlıktelığımız oldu ve 1 hafta geçtıkten sonra goguslerım ağrımaya başladı,ınanılmaz tatlı yemeğe başladım.tabı bugune kadarda bır suru ıdrar testı yaptım ve negatıf çıktı.ama buna rağmen ıçımde bır kuşku daha doğrusu sankı hamıleymışım gıbı hıssedıyorum.bu normal mı?psıkolojık mı oldu anlamadım kı?yarın kan testı yaptırsam mı acaba?

Back