Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni ay yeni umut canım sakın moralini bozma.ekim ayına eklememi istiyorsan tarihini yaz ekleyelim listemize.İnşallah gelecek sefere hamile kalırsın canım.
kızlar eşimin sperm sonuçları iyi çıkmadı okadar ısrar etmeme rağmen sigarayıda bırakmıyo şaşırdım kaldım ne olur bana bir akıl verin
benim bildiğim adetten bir gün önce çıkmıyor muydu kanda.belkide seninki geç döllenmedir ondan çıkmamıştır.İnşallah sana bir sürpriz olurda hamilesindir.
oncelıkle tesekkur ederım cnm oncelerı okadar cok takıyodum kı anlatamam...
sanırım artık daha gucluyum... bu ay oselıkle kendıme ben bıle ınanamadım cnm 7. ayımısdı bısım melegımısı ısteyelı rabbım zamanını bılıyo bısde sabır etmekten baska bısey yapamıyorus cnm...
cnm benım reglı tarıhlerım korunmayı bıraktıgımısdan berı cok dusensızlesmsye basladı reglı dongum 35 gune kadar cıktı hatta sımdı ıse 28 gune dustu; bı anlama veremedım sımdı sana tarıh nasıl verıcem bılemıyorum cnm cunku gıtgıde erken gelmeye basldı bu durumu bı cok tecrubelı arkadaslarıma soyledıgımde ıse rahım kendını bebek ıcın hasrılması dedıler hep bı cok gecıkmeler olucagını bırde cok erken gelmelrın olucagını soyledıler ve aynılarını yasadım ve hala yasıyorum cnm..... ay cok usattım galıba kusura bakma cnm...
sımdıkı tarıhı nettekı hesaplayıcılara dayanarak vermek zorundayım... 18 ekım cnm
bu arada umarım sendede hersey yolundadır....
canım onunda vardır bir çaresi.tıp ilerledi artık.eşine bence fazla baskı yapma çünkü baskı ne kadar çok olursa o kadar çok strese girer ve daha çok içer.
kızlar eşimin sperm sonuçları iyi çıkmadı okadar ısrar etmeme rağmen sigarayıda bırakmıyo şaşırdım kaldım ne olur bana bir akıl verin
bunun tek sebebi sigara değildir heralde, canım ya üzülme bu düzeltilmeyecek bi problem değildir heralde
zaten ikimizde çok stres olduk suzanşan ama birazda beni dinlese nede olsa biz bu işin içindeyiz biçok şeyi görüyoruz ama uymuyor işte nasıl olacak bu gidişle bilmiyorum:çok üzgünüm:
benimde 7. ayımdı canım ve benimde düzenim şaşmıştı.normalde 31 günde bir oluyordum 3 ay önce 7 gün gecikti.ondan sonraki ayda 6 gün önce gelmişti sonradan düzene girmeye başladı.bende adet günümü bekliyorum bakalım hayırlısı.İnşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz meleklerimize
anladım cnm senınle aynıymıs zamanımıs melegımısı bekleyelı....cnm ben 1 yıllık evlıyım ılk baslarda korunduk bu kadar uzun bı bekleyıs yasacagımısı bılseydım hıc korunmasdım... nasıp boyle ımıs rabbım inş daha fasla bekletmes bısıde buradn sevıncımısı paylasırıs herkesle....
bende 2 ay korunmuştum ama çok pişmanım.bizler sanki hemen hamile kalacakmış gibi korunmayı birşey zannediyoruz.niye korunuyorsun korunma olursada olsun bebişin demi ama olur mu hiç.ben korunmayı düşünen o kafamı ne yapsam bilmemki:mymeka:klava:
ya ben gerçekten bu işin şans işi olduğuna inanmaya başladım ona bakarsan canım millet korunurken hamile kalıyor bak eşimin spermi 160 milyon ama bu haldeyiz şans şans
o zaman hepimizin şansı bol olsun:enbuyukkk:
inşallah canım ben kaçıyorum gün aşırı 4 nöbetim vardı 2 tane daha var bayrama kadar yatmamlazım moralimde çok bozuk zaten ben kaçtım öpüyorum hepinizi:1hug: