• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

herkese merhaba...
adeti yakın olup da farklı belirtiler hisseden var mı?:uhm:
benim 3 günüm kaldı.şimdiye kadar sakindim ama bugun biraz sabırsızım.şimdiye kadar hep adet öncesi yasadıgım belirtiler hissediyordum.göğüste şişlik ve sızı.kasıkta hafif bir agrı gibi...ama 2-3 gündür başka belirtilerde yasamaya basladım.akıntım arttı.kasıgıma arada birkac saniyelik agrı gırıyor sonra geçiyor.hiç birseyim yokken aniden sıkısıyorum.wc ye zor yetişiyorum.bir de geceleri bir terliyorum ateş basıyor aniden üşümeye baslıyorum.bu sekilde devam ediyor sabaha kadar.hamilelik belirtileri mi bunlar çok merak ediyorum.şu bir kaç gün cabucak gecse de ne olacagı belli olsa.uzun yazdım biraz kusura bakmayın.a.s.

merhabalar
ben 4-5 aydır hamile kalmaya çalışıyorum :) ayın 4 ünde hastalanıyorum genelde daha günüme var ama kasıklarımda ağrılar ani hareketlerde özellikle mide bulantılarım var 2 kere test yaptım günüm gelmeden daha biri şu pahalı kesin sonuç veren testlerden regl dönemi gelmedende yapılıyormuş diğredi normal ucuz testlerden ama ikisindede gebelik çıkmadıı ama ben o kadar hamileyim moduna girdimki anlatamam ve çok istiyorum inşallah olurr..

umutsuz 09 hatay 1977 suzanşan gelgit işte ben ve kızım

gördüm vanım ama çok küçük net görünmüyo nerelerdesin ya görüşemiyoruz, kızlar ben yarın memlekete gidiyorum, bayramdan sonra gelicem yani uzun zaman sizden ayrılıcam nasıl dayanıcam merak ediyorum bakalım nelerle karşılaşıcam dönüşte, inşallah hepinizin hamile olduğunu öğrenirim tabi bende müjdeyi vermeyi umuyorum:sm_cool:

gördüm vanım ama çok küçük net görünmüyo nerelerdesin ya görüşemiyoruz, kızlar ben yarın memlekete gidiyorum, bayramdan sonra gelicem yani uzun zaman sizden ayrılıcam nasıl dayanıcam merak ediyorum bakalım nelerle karşılaşıcam dönüşte, inşallah hepinizin hamile olduğunu öğrenirim tabi bende müjdeyi vermeyi umuyorum:sm_cool:

canım yaa ok özledim sen nerelerdesin bizde misafir ağırladık görüsemedik benim 3 günüm kaldı ama belirti yok gibi bilmiyorum hatırlısı senden naber kız

valla resim aele cekildi yüzümüz hiç görünmüo ama kabaa bu hatlar canım seni ne zaman görcez yaa kızımı resim ekmeye zor ikna ettim valla

kızz nereye kayboldun iki dakka dursana zaten ka gün görüşemiez hatayy 77 nerelerde o bugün test sonularını dr a götürcekti inşallah hayırlı haberler getirir yaa

canım yaa ok özledim sen nerelerdesin bizde misafir ağırladık görüsemedik benim 3 günüm kaldı ama belirti yok gibi bilmiyorum hatırlısı senden naber kız

canım dün düşükten sonra hamile kalan arkadaşımla görüştüm sen demiştin ya kahverengi akıntı oluyo diye o düşük tehlikesinin olduğunu gösterirmiş, sakın sen hamile olmayasın

canım dün düşükten sonra hamile kalan arkadaşımla görüştüm sen demiştin ya kahverengi akıntı oluyo diye o düşük tehlikesinin olduğunu gösterirmiş, sakın sen hamile olmayasın

ne bilim ya ayy şimdide sarı oldu eğer hamişsem yerleşmedende olabilir bakalım bilmiyorum yaa arkadaşının nasıl olmus cokmu azmı ne kadar sürmüş ne zaman düşmüş yani kacıncı ayında süreklimi oluomus ara sıramı bende ahret suali sordum yaa

düşükten sonra 6 ay kadar korundu galiba sonra yine hemen hamile kalmış, 10 gün falan az az kahverengi akıntı olmuş, yerleşme kanaması olsa daha kısa sürermiş

benimde bikaç gündür göğüslerim çok acıyodu, şimdi biraz geçti, yine bikaç gün önce belim kasılmış gibi ağrıyodu, başkada belirtim yok

Back
X