• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Bunu çok merak ettim suzanşan. Gerçekten böle bişi mümkünmü? Biz illa yumurlama olmalı diye tutturuyoruz ama, demekki onun haricicndede şansımız olabilir?

canım burada olan arkadaşlardan bir tanesi yumurtlama dışında hamile kalmış.birde bir ara tv de dr söylemişti.herdönemde hamile kalınabilir ama yumurtlama zamanında şansın daha yüksek oluyormuş.ama ben hamileliğin birazda şans işi olduğunu düşünüyorum.

23.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 eylül
jasmincin::::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
nur82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18:::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
özgül44::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::??????? ?????
henli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

slm szansan birtek sen varsın sanırım.şöyle bir bakayım dedim.uyarıda almısız maşallah yani.benimde amca oğlu hala burda bu akşamda 11 de öteki misafirim geliyor.pazara kadar gelecek.amca oğkuda yarın gidiyor.ama dun çalıstık bugun çalımayacaz.dedim madem miafiri var gun asırı yapayım bari.dikkat etmiyordum nrmalde hiç ama sansa böyle denk geldi.bu aralar epey yoğunum zaten iş güç derken yoruldum epey.nasıl olacak bilemiyorum doğrusu.bu arada ben her kadın her ay yumurtlar sanıyordum meğer yumurtlamazmıs bunu yeni öğrenmişken şimdide yumurtlama olmasa bile gebelik olabileceğini okudum şimdi şaşırdım yani.bende hiçbirşey bilmiyormusum meğer.

Selam kızlar, benim adet günüm yarın, ama göğüslerim ağrıyo bu demek ki adet olucam. Yine de 18inde yumurtladıysam/ateş ölçme yöntemine göre) ve bişey varsa yarın çıkar mı idrar testinde? Yarın 30. gün oluyor.. Cevaplarsanız çok sevinirim..

Selam kızlar, benim adet günüm yarın, ama göğüslerim ağrıyo bu demek ki adet olucam. Yine de 18inde yumurtladıysam/ateş ölçme yöntemine göre) ve bişey varsa yarın çıkar mı idrar testinde? Yarın 30. gün oluyor.. Cevaplarsanız çok sevinirim..

canım göğüs ağrısı hamilelik belirtiside olabiliyor, tabi idrardan öğrenmen ne zaman döllenme olduğuna bağlı galiba ama emin olmak için biraz daha bekle istersen boşuna yapma

canım göğüs ağrısı hamilelik belirtiside olabiliyor, tabi idrardan öğrenmen ne zaman döllenme olduğuna bağlı galiba ama emin olmak için biraz daha bekle istersen boşuna yapma

İlgine teşekkür ederim, bişey daha sorsam:) Yani tahmini olarak döllenmeden kaç gün sonra idrarda çıkıyor biliyormusun?

ilk hamileliğimde adet olmam gereken gün idrarda gebelik çıkmıştı...ama ikinci gebeliğim nasıl olur bilemiyorum,tamamen döllenmeye bağlı ....bende beklemedeyim 1 ekimde kanda gebelik testi yapıcam.işallah çalışmalar boşa gitmemiştir:))

-Kan testi bilgisi =Sperm yumurtanın içine girdikten 10-12 gün sonra (embryo) bHCG denen bir hormon salgılamaya başlar ve giderek artan bu hormonun kanda tespiti gebeliğin en erken tespit yöntemidir. Başka bir deyişle beklenen adetten 3-5 gün önce, ilişkiden 10-12 gün sonra, tıbbi terim olarak gebelik 3,5 hafta iken kanda gebelik tespit edilebilir.

adetime 8 gün falan var ama dünden bikaç gündür göğüslerim acıyo, umutlanmak istemiyorum ama aslında çok fazla umutlamıyorum birde kasılmış gibi belimde ağrı oluyo

Back
X