• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

benim doktorum bana 35 40 km uzaklıkta bir türlü ayarlayamıyorum yakınlarda doktor bulamaıyorum buldugum çok dolu olup nen yakın 6 ekime randevu veriyor sıradan doktorlara güvenemiyorum ne bilim ya bi var diyorum bi yok diyorum teste yine silik 2 çizgi çıktı ama 20 agustosta olmam gerekiyordu artık net çıkması gerekmiyormu yani kafam karışık ankakuşunun dedigi gibi delirmemek elde degil:çok üzgünüm:

canim ya öyle aama bence hamile olup olmadigini ögrenmek icin herhangi bir doktora gidebilrsin en azinndan ultrason falan yaparr.hamileysende(ki insallahhhhh) kendi doktorundan termin alirsin.kafan raahatlar canim inan bu belirsizlik insani mahvediyor.ben deli olmustum.drye gidiom bekle erken daha diyorlar.eve geliom hasta olmuoom!!!kafayi yiycektim!!!ve eger yoksa bence kesin hormon testi yaptirmayi ihmal etme...
aama inan bütün gönlümle diyliyorum bebeisinin olmasi icin ama herseyin en iyisini bilen Rabbimin en hayirlisini vermesini icinde dua ediyorum senin ve hepimiz icin...
:1hug::1hug:

merhaba cnm bende hamile kalmayı sizler gibi çok isteyenlerdenim yeni katıldım aranıza ben ce kesin hamilesin çünkü bnm bi kızım var onda test yaptığımda ikinci çizgi silik çıktığı halde pozitifti

canim ya öyle aama bence hamile olup olmadigini ögrenmek icin herhangi bir doktora gidebilrsin en azinndan ultrason falan yaparr.hamileysende(ki insallahhhhh) kendi doktorundan termin alirsin.kafan raahatlar canim inan bu belirsizlik insani mahvediyor.ben deli olmustum.drye gidiom bekle erken daha diyorlar.eve geliom hasta olmuoom!!!kafayi yiycektim!!!ve eger yoksa bence kesin hormon testi yaptirmayi ihmal etme...
aama inan bütün gönlümle diyliyorum bebeisinin olmasi icin ama herseyin en iyisini bilen Rabbimin en hayirlisini vermesini icinde dua ediyorum senin ve hepimiz icin...
:1hug::1hug:

salı günü izinliyim gidip halledecem inşşalah hamişimdir. ya aslında düşünüyorum da ben bayagıdır çalışma yapamıyorum stresten lekelerden diyorum ki hamişsem zaten kanda çıkardı 9 gün geçtiginde yaptırmıştım demekki degilim ondan sonra tık olmadı yani

merhaba cnm bende hamile kalmayı sizler gibi çok isteyenlerdenim yeni katıldım aranıza ben ce kesin hamilesin çünkü bnm bi kızım var onda test yaptığımda ikinci çizgi silik çıktığı halde pozitifti

ahh be canım inaşşalh öleyimdir ama dilim gibi ya kanda çıkmamıştı çünkü

salı günü izinliyim gidip halledecem inşşalah hamişimdir. ya aslında düşünüyorum da ben bayagıdır çalışma yapamıyorum stresten lekelerden diyorum ki hamişsem zaten kanda çıkardı 9 gün geçtiginde yaptırmıştım demekki degilim ondan sonra tık olmadı yani

aslinda 9 gün kanda cikmasi icin yeterli bir süre bildigim kadariyla!!!ama bilemeyizki kimininki gec belli olurmus.hem öyle degilsen bile gidip sebebini ögrenmekde fayda var dimi.hem dedigin gibi calismada yapamiyosuna.sa.s bu arada bende hala hastayim ama bu ay yumurtlama günümü nasil hesapliycam diye düsünüyorum kara kara,,,
ihmal etme kendini....:1hug:

aslinda 9 gün kanda cikmasi icin yeterli bir süre bildigim kadariyla!!!ama bilemeyizki kimininki gec belli olurmus.hem öyle degilsen bile gidip sebebini ögrenmekde fayda var dimi.hem dedigin gibi calismada yapamiyosuna.sa.s bu arada bende hala hastayim ama bu ay yumurtlama günümü nasil hesapliycam diye düsünüyorum kara kara,,,
ihmal etme kendini....:1hug:

oda ayrı bir stres dimi yaa valla nedir bu çilemiz bizim beylerin hiç böle sıkıntıları yok keşke erkek olsaymışım beeesırnaşık şey

günaydın kızlar 3 gündür yazamamıştım sayfaya. dün ben karşıladım ağır misafirleri malasef :)) neyse inşallah bi dahaki aya suzanşah benide yaz bari listeye ekim 8 bakalım nolcek:)

bu arada çarşamba günü evlilik yıldönümüm çok hevesliydim evlilik yıldönümümde kocişime hamile olduğumu söylemeyi ama neyse ben bi dahaki ayda bulurum özel bi gün( tabi inşallah hamiş kalırsam) :))

günaydın kızlar nasılsınız ganno üzülme inşallah en kısa zamanda sğlıklı bebeişlerimiz olur. kızlar benim 4 günüm kaldı bazı belirtiler var gibi ama bilemiyorum boşa umutlanmak istemiyorum hayırlısı yani bakalım . benim gibi bazı belirtileri olan varmı?

serdi geçen ay benim öyleydi ama bi garip oldum zaten adetimi hem erken geldi hemde önce kahverengi lekelenme oldu sonra normale döndü bu ayda hiç bi şey olmadan geldi sanırım psikolojik yada bilmiyorum

serdi geçen ay benim öyleydi ama bi garip oldum zaten adetimi hem erken geldi hemde önce kahverengi lekelenme oldu sonra normale döndü bu ayda hiç bi şey olmadan geldi sanırım psikolojik yada bilmiyorum

:a015::çok üzgünüm::uhm: benimde aklıma öyle geliyo zaten istediğimiz için vücudumuz bizimle oyun oynuyor hayırlısı napalım beklemekten başka yapıcak birşey yok ..umrım herşey gönlümüzce olur..

aynen öyle valla bu ay pek ümitli değildi çünkü çalışmalar yetersizdi o yüzden takmadım normal zamanda ağrısız geldi geçen ay başka bi şeler oldu gerçi bilmiyorum pek psikolojik gibi değildi ama anlamadım neyse en iyi adet tarihi beklemek başka çözümü yok bu işin ama bi daha ki ay hamiş kalıcam gibi hissediyorum bi daha ki ay olmazsa 3 ay içinde :)))

gunaydin kizlarr benim adetim 14 eylul benide listeye alirsaniz cok sevinirim..bendede bu ay cok belirtiler var ama bakalim insallah hamisimdir allah isteyen herkese versin,. belirtilerim kasik agrisi, ayaga kaltimda batiyo.. sabahlari migde bulantisi kusma yok.. gouguslerimde damarlar belirdi ay allahim nolur isteyen herkese bir evlat nasip et..

benimde son 4 gun.ama ben hiç ama hiç umutlu değilim.zaten doktora gideceğim bayramdan sonra.hamile kalmamda bir sorun yoktu normalde ama.bakalım ne diyecek.

mrb tubacik
benimde aynı şekil belirtilerim vardı yazmıştım burda,ama dün akşam adet oldum.yıkıldım diyebilirim.çok ümitliydim.bu gibi belirtiler daha önceki ayda yaşamamıştım bu farklılık olunca kesin hamileyim demiştim.iki kerede test yapmıştım adete kadar bişey yoktu zaten,eğer adetim geçseydi tekrar test yapacaktım,ama gerek kalmadı 1 gün gecikmeyle oldum.
ama bu göğüs hassasiyetinin ve kasıklarımın ve bacaklarımın 10-13 gün önceden ağrımaya başlaması neden oldu ozaman çok merak ediyorum.

YENİ LİSTEMİZ (08.09.2008)

::::::::::::::::EYLÜL:::::::::::::::::::::

pınar77 :::::::::::::::::::::::::::::::::::8 eylül
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 eylül
buya :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
arzu38:::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 eylül

::::::::::::::::EKİM:::::::::::::::::::::::

suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ekim

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

:::::::::::::::::::::::hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar: