• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

bayanlar merhaba bende araanıza yeni katıldım.1 yıllık evliyim ve bu ay korunmayı bıraktık.
ama okuduğum kadarıyla pekde kolay olmuyor galiba bu siteyi yazdan beri takip ediyorum aslında 8 ay daha korunacaktık ama okuyunca beklemek hata olur gibi geldi.inşaaallah çookk beklemeyiz.

merhaba arkadaşlar benide listeye ekleyin 22 eylül birde bu aralar iftarı açtığımda karnım çok ağrıyor sizdede varmı ümidim yok bu ay artık oluruna bıraktım

Selamm.Kızlar ya benim adetimden 3 gün geçiyor.Ama ovulasyonum geç oldu.adetimin 17 ci günü.Bu gun ovulasyonumun 12 ci günü.Adetim de 3 gun gecikiyor.Test yaptım bi şey çıkmadı.Şimdi benden sarı ve ya açık açık kahverengi akıntılar geliyor.Kızlar bu bir hamilelik belirtisi ola bilirmi yoksa adetmi oluyorum??Aslında bunu da sorayım eğer hamilelik varsa ovulasyondan kaç gün sonra ıdrar testinde çıkar?
Başım fecii agrıyor ya:(...

suzansan benide listeye eklermisiniz 14 augustos..gulcangulcan uzulme canim insallah birdahaki aya..unutma uzulmek ve streste etikiliyor..bakalim benim belirtilerim belkide piskolojiktir ama goguslerim beni cok dusunduruyoo. onceki hamileligimde goguslerimdeki damarlar once cikmisti gecen ay yoktu simdi var insallah.. ama olmasada uzulmicem cunki biliyorum rabbim birgun verecek..sadece istemeyi bilelim..sen kac aydir deniyorsun canim?

bayanlar herkese mrh.sohbetleriniz hep okuyodu mbende üye oldum sizin bilgilerinizden yararlanmak güzel olcak.birşey soracağım cvp veririseni çok sevinirim.ilişkiden sonra hepsi akıp iniyor sanki bunun bir yolu varmı veya öylemi olur bilmiyorum bilgilendirirzsesniz sevinirim.

tahmin ettim zaten konyalı olduğunu.eşim konyalı o yuzden konyada yasıyoruz biz işi konyada

YENİ LİSTEMİZ (08.09.2008)

::::::::::::::::EYLÜL:::::::::::::::::::::

pınar77 :::::::::::::::::::::::::::::::::::8 eylül
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 eylül
tubacik:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 eylül
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül

::::::::::::::::EKİM:::::::::::::::::::::::

suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim
ecrinDE ::::::::::::::::::::::::::::::::4 ekim
ganno :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ekim

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

:::::::::::::::::::::::hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin) :nazar:

tubacik canım sürekli 14 ağustos olarak söylüyorsun.zannediyorum eylül demek istedin.yanlışım varsa tarih konusunda beni düzeltebilirsin canım.

bayanlar herkese mrh.sohbetleriniz hep okuyodu mbende üye oldum sizin bilgilerinizden yararlanmak güzel olcak.birşey soracağım cvp veririseni çok sevinirim.ilişkiden sonra hepsi akıp iniyor sanki bunun bir yolu varmı veya öylemi olur bilmiyorum bilgilendirirzsesniz sevinirim.

cnım hg sana bı tavsıye ilişkiden sonra yarımsaat belının altına yastık koyup yat hiç kalkmadan eminim işe yarayacaktır

Cnm inş. En yakin zamanda hamile kalirsin.bende cok istiyorum.kan sulandirici ilaç neden kullaniyosun? Adi nedir?doktor mu tavsiye etti?bana da doktor kan sulandirici iğne vermişti ama ben kullanmadim acaba erken hamile kalmak için mi verdi doktor?acil cvp bekliyorum

ya arkadaşlar selam kaç saattir siteye girmeye çalışıyorum ama ancak başardım sorun var internette. çatlamak üzereyim nolur online biri bana yazsın. ben geçen ay hsg çektirdim dr bi tüpün ucunda hafif tıkanıklık var bide kistik bi yapıya benzer bişi var dedi, bana da ilk adetinin 2. günü gel sana bi ilaç vericem 3-4 ay deneriz olmazsa laporoskopi yaparız dedi ( ben bu arada 3 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır deniyoruz ama olmuyordu doktora da daha bu yaz gittim. )
benim 4 eylülde adet olmam gerekiyordu ama bugün ayın 8i olmasına rağmen hala olmadım, dün bir hevesle evde yapılan testlerden yaptım, testte adetiniz 1 gün gecikse bile belli olur eğer negatif çıkarsa ama adetiniz 7 gün gecikirse mutlaka doktora gidin diyordu, bende de negatif çıktı ama hala adet olmadım ben normalde adet gecikmesi yaşamam. evlendiğimden bu yana bu 2. oluyor.
acaba test negatif çıksa da hamile olabilir miyim? birkaç gündür yorgunluk halsizlik uyku hali ve arada kasığımda ağrı var ama bunlar yorgunluğada bağlı olabilir, bilemiyorum. Adet olacağımı da hissetmiyorum, ama belli olmaz. nasıl anlarım hamile kaldıysam eğer? yada hsg çektirdikten sonra acaba adet gecikmesi oalbiliyormu. ben hsg çektirdikten sonra kanamam olmadı, gayet rahattım. nolur biri bana cevap versin, içimde öyle bir heyecan varki tarif edemiyorum.

merhabalar şuaralar hamile kalmaya çalışıyorum belkı hamileyimde bilmiyorum araştırdığım bütün yöntemleri uyguluyorum ama şansım ne bilemiyorum tabi kanı sulandıran ilaç kulanıyorum kalınca iğnelerime başlıyacam uzun bi süreç bekliyor beni merak attigim en erken nasıl hamile olduğumu öğrenecem bilgi verirseniz sevinirim

canim inş en kisa zamanda hamile kalirsin. Bende cok istiyorum.allahim isteyen herkese nasip etsin.kan sulandirici iğneyi neden kullaniyorsun?doktorun mu tavsiye etti?erken hamile kalmaya faydasi varmi?birde ilacin adini yazar missin .banada doktorum kan sulandirici iğne verdi ama neden oldugunu bilmiyorum.

slm kızlar benimde bu ay hamile kalma ihtimalim var ve adetime 6 gün var ne zaman test yaptırmalıyım yardım edermisiniz tşk

merhabalar şuaralar hamile kalmaya çalışıyorum belkı hamileyimde bilmiyorum araştırdığım bütün yöntemleri uyguluyorum ama şansım ne bilemiyorum tabi kanı sulandıran ilaç kulanıyorum kalınca iğnelerime başlıyacam uzun bi süreç bekliyor beni merak attigim en erken nasıl hamile olduğumu öğrenecem bilgi verirseniz sevinirim

cnm kan sulandirici hap neden kullaniyosun adi nedir doktorun mu tavsiye etti

Back
X