• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

daha ilk defa duydugum bir kavramm ama googledan yaz belki biseyler cikar!!!sen doktora gittinmi yada adet oldunmu inan tüm gün senin msjini bekledimm...beni habersiz birakma arkadasim ya:1hug::1hug:

bende girer girmez sana baktım valla yaaa.s. doktora yarın izinliyim gidicem şimdi bi test daha aldım onu yapacaktım damlatma aleti bozuk çıktı bardakla döküm dedim tamamına döküldü şimdi her tarafı pembe çizgihihoyyyt

adet olmadım lekeler gitti doktora gitmedimm ... ya korkuyorum işin açıgı biliomusun böle mutlu gibiyim kendimi kandırıyorum hamişim die ... özel mesajın açık olsaydı msn verirdim oradan daha kolay olur

bende girer girmez sana baktım valla yaaa.s. doktora yarın izinliyim gidicem şimdi bi test daha aldım onu yapacaktım damlatma aleti bozuk çıktı bardakla döküm dedim tamamına döküldü şimdi her tarafı pembe çizgihihoyyyt

hehe:dance::dance:!!canim benim inss cikan sonuc senin icin hayirli olur!ama nolur bana hemen yaz cidden ixime sanki bebis varmis gibi geliyor...ben kolay kolay yanilmam ama yinede ne bilim ölee hissediom!!!ayni ay hamis olcaktik ama benden önce bu ay olursan kizmam sanaaşakkıdışakkıdıa.sa.s
ben simdi kaciyorumm ama yarin haberini bekliycem...
rabbim hakkinda hayirlisinii nasip etsin...duamdasin:1hug::1hug:

:1hug:canım benim yaaa inşallah hepimiz hamiş kalırız hayırlısıyla hamişsem eger bir dahaki ayda sen kalırsın bende senin için bol bol dua ediyorum canım arkadasım benimmm ii geceler öptümm:1hug:

cnm kan sulandirici hap neden kullaniyosun adi nedir doktorun mu tavsiye etti

canım kan sulandırı hap bebaspirinidir heralde.iğnelerde hamiş kalınca hergun vuruluyorsun.kan pıhtılaşması yasayan kişiler bunu kullanır.sa ırım arkadaştada benim gibi kan pıhtılaşması var.ordan biliyorum bende.bu yapılan bazı testler sonucu öğrenilir.

kan pıhtılaşması olduğunda bebek yada eş beslenemeyerek düşüklere sakatlıklara yada erken doğumlara yol açabiliyor ben 2 kez düşük yaptım bu yuzden.doktorum aynen sunu söylemişti kanın koyu ince damarlardan geçmiyor o zamanda gelişmiypr ve bu kanamaya yol acıyor kı kanamakıydı gebeliğim.ve sonunda düşük oldu.erken gebe kalmayla alakası yok yanı.

mrb tubacik
benimde aynı şekil belirtilerim vardı yazmıştım burda,ama dün akşam adet oldum.yıkıldım diyebilirim.çok ümitliydim.bu gibi belirtiler daha önceki ayda yaşamamıştım bu farklılık olunca kesin hamileyim demiştim.iki kerede test yapmıştım adete kadar bişey yoktu zaten,eğer adetim geçseydi tekrar test yapacaktım,ama gerek kalmadı 1 gün gecikmeyle oldum.
ama bu göğüs hassasiyetinin ve kasıklarımın ve bacaklarımın 10-13 gün önceden ağrımaya başlaması neden oldu ozaman çok merak ediyorum.

gülcan bende geçen ay aynı şeyi yaşadım 10 gün önceden başladı ağrılar sızılar bacak ağrıları göğüs ağrıları sonra kanverengi lekelenme veee malum hüzün ama bende anlayamadım nedenini bu ayda normal oldum her zaman ki gibi süprizzzzz

günaydın kızlar akşam bi rüya gördüm sizinle paylaşmak istedim. rüyamda bir başkasının bebeğini emzirdim bebek ağlıyordu sussun diye emziremeye başladım sütüm gelmez ama belki susar dedim sağ göğsümümü emzirdim süt gelmediği için ağladı sonra sola çevirdim ondan süt dolu dolu geldi çocuk bir güzel emdi sonra sütüm o kadar çoktuki fışkırıyordu. sonra annem geldi sütümü gördü şaşırdı kızım yoksa hamilemisin dedi. hamile olmasan sütün gelmezdi dedi Allah hayır etsin işte böyle kızlar hayra yorun hayır olsun. bu arada reglime 2 gün kaldı.

günaydın kızlar akşam bi rüya gördüm sizinle paylaşmak istedim. rüyamda bir başkasının bebeğini emzirdim bebek ağlıyordu sussun diye emziremeye başladım sütüm gelmez ama belki susar dedim sağ göğsümümü emzirdim süt gelmediği için ağladı sonra sola çevirdim ondan süt dolu dolu geldi çocuk bir güzel emdi sonra sütüm o kadar çoktuki fışkırıyordu. sonra annem geldi sütümü gördü şaşırdı kızım yoksa hamilemisin dedi. hamile olmasan sütün gelmezdi dedi Allah hayır etsin işte böyle kızlar hayra yorun hayır olsun. bu arada reglime 2 gün kaldı.

hayir olsun .
belkide hamilesindir Allah bilir hayirlisi diyorum.:CüvCüv:

selamlar benim adet gunlerim son 3 aydir 30 yada 32 güne cikti onceden normal geliyordu neyse de 18 agustos son adet tarihimdi .esimin acil is gezisine gitmesi sebebiyle bu ay sadece 5 ve 6 eylülde iliski olabildi acaba diyorum adetime yakin diye hamile ihtimali yokmudur???yada yumurtlamayi tuturmus olabilirmiyim.. neyse bakalim neylerse mevlam güzel egler...

http://www.tabirlerim.net/d-360-emzik+,+cocuk+emzirmek.html

Rüyada emzik görmek, kendini beğenmiş kimselerin arasına düşerek üzüleceğinizi gösterir.Çocuk emzirdiğinizi görmek, yakında bir çocuğunuz olacağına işarettir.

:lepi:

hayırdır inşallah.. ne kadar güzel ne kadar ferah bir rüya görmüşsün. hayırlara vesile olsun inşallah canım çok güzel:nazar:

serdi hayıdır inşallah hayırlısı olsun inşallah çıkar rüya bu arada rüyaları iyi yorumlayın iyi yorumlayın iyi çıksın

serdicim gecen ay bende ayni rüyayi görmüstü!!!önce sag gögsümden emzirdim cok tatli bir erkek cocuguydu,sonrada doysun die solu vermistim.sanki gercek gibiydi:) bende rüya yorumlarina bakmistim eger hamile degilse yakinda bir evlat sahibi olmaya,hamileyse saglikli bir hamilelik gecirmeye isaretmis.bu ay olmadi benim ama benim umudum hic tükenmiyor...insallah güzel haberlerini aliriz...

YENİ LİSTEMİZ (09.09.2008)

::::::::::::::::EYLÜL:::::::::::::::::::::

pınar77 :::::::::::::::::::::::::::::::::::8 eylül
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 eylül
tubacik:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 eylül
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül

::::::::::::::::EKİM:::::::::::::::::::::::

suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim
ecrinDE ::::::::::::::::::::::::::::::::4 ekim
ganno :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ekim

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin) :nazar:

YENİ LİSTEMİZ (09.09.2008)

::::::::::::::::EYLÜL:::::::::::::::::::::

pınar77 :::::::::::::::::::::::::::::::::::8 eylül (BEKLEMEDE)
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 eylül
tubacik:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 eylül
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül

::::::::::::::::EKİM:::::::::::::::::::::::

suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim
ecrinDE ::::::::::::::::::::::::::::::::4 ekim
ganno :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ekim

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar: