• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

bişi daha sorcam bende lekelenmeler oluyor adet gbi kasıklarım agrıyo sabahları özellkle akıntım var ama adet gibi degil kahverengi bazen siyah üstüne görme olabilirmi acaba

eğer hamileysen ki buyuk olasılıkla hamilesin üstüne görme yada yerleşme kanaması olabilir.kahverengiyse fazla endişe etmeyın demişti doktorum bana.kahverengi bitmiş olan kanamanın belirtisidir.eğer kırmıı olursa yeni başlayacak olan bi kanamadır demişti.fazla yorma sen kendini yınede.dediğim gibi doktora git hemen kabızlığınıda söyle bak lekelenmenden varmıs sakıncalı.benim bir arkadaşım hamileylen 5 gun cıkamamıs doktoruna söylemiş doktor cok kızmıs.okadar yani.birde bu ay ilaç aldım diyorsun belki ondanda lekelenmen gelmiş olabilir.

ya aslında bu ay ne bilim var gibi hissediyorum ama benimçok karışık oldu ilk test yaptım profilde resmi var çift çıktı sonra kanda yaptırdım yok çıktı şimdi yne idrarda var çıktı

YENİ LİSTEMİZ(06.09.2008)

::::::::::::::::EYLÜL:::::::::::::::::::::

gulcangulcan ::::::::::::::::::::::::::::6 eylül
pınar77 :::::::::::::::::::::::::::::::::::8 eylül
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 eylül
buya :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
arzu38:::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 eylül

::::::::::::::::EKİM:::::::::::::::::::::::

suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::::::::::::::sm_cool::::::::::::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::CüvCüv::nazar:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::::CüvCüv::nazar:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::::CüvCüv::nazar:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::::CüvCüv::nazar:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar::nazar::nazar:

YENİ LİSTEMİZ (07.09.08)

::::::::::::::::EYLÜL:::::::::::::::::::::

gulcangulcan ::::::::::::::::::::::::::::6 eylül
pınar77 :::::::::::::::::::::::::::::::::::8 eylül
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 eylül
buya :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
arzu38:::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 eylül

::::::::::::::::EKİM:::::::::::::::::::::::

suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::::sm_cool: :::::::::::::::::::::::

max09 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::CüvCüv::nazar:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::::CüvCüv::nazar:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::::CüvCüv::nazar:
alew2187:::::::::::::::::::::::::::::::::::::CüvCüv::nazar:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar::nazar::nazar:

hala adet görmeyip beklemede olan arkadaşlar İnşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız.:Saruboceq: :CüvCüv: :emir_bebek:

Merhabalar adetin bittiği günler hamile kalma şansının yüksek olduğu günlermidir lütfen bi cevap bekliyorum

ya aslında bu ay ne bilim var gibi hissediyorum ama benimçok karışık oldu ilk test yaptım profilde resmi var çift çıktı sonra kanda yaptırdım yok çıktı şimdi yne idrarda var çıktı
saunla görüş.y

canım senin belli bir doktorun yokmu yoksa iyibi doktora git derim.yani hmileysen zaten görür.değilsende adetin tam gelmemiş.nedenını öğrenirsin.su kan ve idrar olayınıda söylersin.kanda nası çıkmazya idrarda cıkan kdada cıkması gerek.idrar tet pozzitif olduğunda yanlma payı cok az oluyr.

Merhabalar adetin bittiği günler hamile kalma şansının yüksek olduğu günlermidir lütfen bi cevap bekliyorum, bana hamile kalmak için yumurtlama günleri takibi dışında bi öneride bulunacak olan yokmu

Merhabalar adetin bittiği günler hamile kalma şansının yüksek olduğu günlermidir lütfen bi cevap bekliyorum, bana hamile kalmak için yumurtlama günleri takibi dışında bi öneride bulunacak olan yokmu

her dönemde hamile kalma olasılığı varmış canım ama en yüksek olduğu zaman yumurtlama zamanı.bir ayda sadece bir defa ilişkiye girip hamile kalanlar oluyor.birazda şans işi galiba.şansın bol olsun inşallah:lepi:

her dönemde hamile kalma olasılığı varmış canım ama en yüksek olduğu zaman yumurtlama zamanı.bir ayda sadece bir defa ilişkiye girip hamile kalanlar oluyor.birazda şans işi galiba.şansın bol olsun inşallah:lepi:

İnşallah bu ay olur çok istiyorum, eşim ve ben bunun bir görev gibi olmasından çok sıkıldık çünkü hiç canımız istemediği halde yapmak zorunda kalıyoruz buda daha çok soğutuyo bizi

İnşallah bu ay olur çok istiyorum, eşim ve ben bunun bir görev gibi olmasından çok sıkıldık çünkü hiç canımız istemediği halde yapmak zorunda kalıyoruz buda daha çok soğutuyo bizi

canım kendinizi biraz rahatlatın.bu işi görev gibi algıladığınız sürece strese girersiniz buda hamile kalmayı önleyebilir.sonuçta hamile kalınmazsa başka alternatifler var tüp bebek gibi bunları düşünerek rahatlayın.görev gibi görmekten kurtulunca herşey daha güzel olacaktır.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın:Saruboceq::CüvCüv::emir_bebek:

canım kendinizi biraz rahatlatın.bu işi görev gibi algıladığınız sürece strese girersiniz buda hamile kalmayı önleyebilir.sonuçta hamile kalınmazsa başka alternatifler var tüp bebek gibi bunları düşünerek rahatlayın.görev gibi görmekten kurtulunca herşey daha güzel olacaktır.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın:Saruboceq::CüvCüv::emir_bebek:

Canım inşallah isteyen herkese Rabbim versin. Ama çok zor bi iş gibi geliyo. Yumurta takibi hakkında bilginiz varmı hastaneye gitsem yaparmı doktor

Canım inşallah isteyen herkese Rabbim versin. Ama çok zor bi iş gibi geliyo. Yumurta takibi hakkında bilginiz varmı hastaneye gitsem yaparmı doktor

canım umudunu hiçbir zaman kaybetme.Allah büyüktür birgün bir bakmışsın hamilesin.İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırızda bu sayfalarda bebişlerimizin attığı tekmeleri konuşuruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::enbuyukkk:

hastane yumurta takibi yapıyor mu bilmiyorum ama yapması lazım.eminim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bildiklerini seninle paylaşacaklardır.

kendinize çok iyi bakın.görüşürüz.iyi geceler.Allah bu mübarek ayda hepimizi hamile kılsın İnşallah

ya canım baktım ben senin fotona resmen hamilesin. kanda nasıl çıkmıyo anlamıyorum. sen bu testleri ne zaman yaptın, yaptırdın. benim testim bile bu kadar net çıkmamıştı seninki gayet belirgin. bilmiyorum kafam karıştı allah sana yardım etsin delirmek işten değil.

canım merhaba
bende senin gibiyim şu aralar hamile kalmaya çalışıyorum umarım muradına erersin :-)

ya ben biseyler kacirmis gibiyim iyiki iki gün gelemedik...:1shok::1shok: caniim insallah hamissindir inan cokk sevinirim kocaman hemde...ama hala doktora gitmemisssin,niye ihmall ediyosunki:mymeka:!Rabbim gönlündekini hayirli kilsin ama icinde varsa öyle bi his bence yanilmazsinn insallah....haberini bekliommma.s.a.s.

ya ben biseyler kacirmis gibiyim iyiki iki gün gelemedik...:1shok::1shok: caniim insallah hamissindir inan cokk sevinirim kocaman hemde...ama hala doktora gitmemisssin,niye ihmall ediyosunki:mymeka:!Rabbim gönlündekini hayirli kilsin ama icinde varsa öyle bi his bence yanilmazsinn insallah....haberini bekliommma.s.a.s.

benim doktorum bana 35 40 km uzaklıkta bir türlü ayarlayamıyorum yakınlarda doktor bulamaıyorum buldugum çok dolu olup nen yakın 6 ekime randevu veriyor sıradan doktorlara güvenemiyorum ne bilim ya bi var diyorum bi yok diyorum teste yine silik 2 çizgi çıktı ama 20 agustosta olmam gerekiyordu artık net çıkması gerekmiyormu yani kafam karışık ankakuşunun dedigi gibi delirmemek elde degil:çok üzgünüm:

ya canım baktım ben senin fotona resmen hamilesin. kanda nasıl çıkmıyo anlamıyorum. sen bu testleri ne zaman yaptın, yaptırdın. benim testim bile bu kadar net çıkmamıştı seninki gayet belirgin. bilmiyorum kafam karıştı allah sana yardım etsin delirmek işten değil.

ahh canım ahhh ben bi bilsem bazen diyorum ki bu benim başıma 2 defa daha geldi acaba diyorum hani mükemmel olmayanı rabbim kendiliğinden yok edermiş ya acaba öle mi oluyor diyorum bi var bi yok çok belirgin tabi ama kanda çıkmadısenağlama

Back
X