canım genetik testi nedir?Kalıtsal bir hastalık var mı yok mu diye baktıracaksınız?
arkadaşlar mrb ben geçen ayda bisürü belirti görmüştüm hatırlarsınız belki sonra kan testi yaptırdım sonuç 0.01
21 temmuzda adet oldum 28 günde bir oluyorum bugün test yaptırdım sonuç 4.99 sizce durumum nedir[/QUOT
kızlara.s. benin adet 17 ağustostu hala olmadım ne dersiniz sizce hala umut varmı
Arkadaşlar geldim.10 gün sonra çıkacakmış sonuçlar.Tüp bebek ve mikroenjeksiyon yaptıracak tüm herkesin bu testi ( genetik tanı testi ) yaptırması gerekiyor.Hatta tüm bebek sahibi olmak isteyeceklerin ...
gülberacım bence hamilesin...benım de kan testımde 2 deger cıkmıstı adet tarıhımden 1 hafta önce yaptırmıstım...adet tarıhımden 4 gun sonra yine yaptırdım 72 cıktı 5 haftalık hamişmişim..yanı hamıleysen deger gunden gunu yukselıyomus. olmazsa sen yıne yaptır derim...haberlerini beklıyoruz
canımcım geçmiş olsun çok,ben de 6 haftalık hamileyim ama genetik tanı testini hiç duymadım doktoruma bahsetmedi biraz anlatabilirmisin canım herkesin yaptırması mı gerekiyomuş..
ben 35 günlük evliyim.Evlendikten 5 gün sonra normal bi şekilde regl oldum ama bu ay 3 geçti ve korunmadan dışa boşalma yönetemini kullandıkçok dikkat ettik ama çok korkuyorum bebek için çok erken.Aranızda buna benzer kazalar yaşayan varmı lütfeennn ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?