kızlar ben cok kötüyüm bugün 4 haftalık olduğunu öğrendim haftaya cuma alcaklar ben napım eşim kesın kararlı söylüyecek sözüm yok çok üzgünüm .............
kızlar ben cok kötüyüm bugün 4 haftalık olduğunu öğrendim haftaya cuma alcaklar ben napım eşim kesın kararlı söylüyecek sözüm yok çok üzgünüm .............
kızlar benim vücut sıcaklığım 36,8 den aşağı düşmüyor ama yaklaşık bir haftadır böyleyim ya bu belirti olabilir mi sizce?
arkadaşlar mrb ben geçen ayda bisürü belirti görmüştüm hatırlarsınız belki sonra kan testi yaptırdım sonuç 0.01
21 temmuzda adet oldum 28 günde bir oluyorum bugün test yaptırdım sonuç 4.99 sizce durumum nedir[/QUOT
kızlara.s. benin adet 17 ağustostu hala olmadım ne dersiniz sizce hala umut varmı
Bence testi 2 gün sonra tekrarla biokimyasal hamilelik olabilir. Biokimyasal hamilelik demek yumurta dollenir rahime yerlesir ama gelisimini devam ettirmez yani gebelik sonra erer. deger 5-20 arası ise biokimyasal hamilelik 20 den buyukse ve 2 gunde bir yapılan testlere hormon sevyesi 2 katına cıkıyor ise hamilesin demektir.
ya korkuyorum yine olmayacak diye şimdi dışarı çıkcam ama aklımdan hiç çıkmıyor nasıl unutcam ki belirtiler zaten adet belirtisi ile aynı ve bende bütün belirtiler var adetim bgn yada yarın olması lazm ama ben 1 haftadır belirtilerle yaşıom
Bence testi 2 gün sonra tekrarla biokimyasal hamilelik olabilir. Biokimyasal hamilelik demek yumurta dollenir rahime yerlesir ama gelisimini devam ettirmez yani gebelik sonra erer. deger 5-20 arası ise biokimyasal hamilelik 20 den buyukse ve 2 gunde bir yapılan testlere hormon sevyesi 2 katına cıkıyor ise hamilesin demektir.
canım benim testi yaptığım 1 hafta oldu yani adetten5 gün önce yaptırmıştım şimdi durumum nedir bilemiyorum
kasık ağrısı ve akıntı dışında hiçbir belirtide yok
stresle yaşamaktansa yaptır kurtul hem gelecek aya toparlarsın kendini başlarsın çalışmalarına böyle nereye kadar arkadaşım belkide hamişsin ve kendini strese gömüp duruyorsun sana değilse bile en azından bebişin varsa ona yazık yapma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?