Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa arkadaşlar, isyan ediyorum. evet açık açık isyan ediyorum. Allahım yaaa neden yok hazır değilim! ay kazayla oldu,maddi durumum yok?(ki bebek rızgıyla gelir) diyebilecek olan kişilere pat diye bebek veriyorsun. ????
Yok çocuğuna sıgarayla işkence yapanlar, yok hertarafını morartana kadar minicik bebeği dövenler. hadi camı kapısına bıraktın , bide çöp konteyner lerine bebeklerini atanlar!!! Allahım yaaa niye beni yani bizleri anlamıyorsun?
yaaa arkadaşlar, isyan ediyorum. evet açık açık isyan ediyorum. Allahım yaaa neden yok hazır değilim! ay kazayla oldu,maddi durumum yok?(ki bebek rızgıyla gelir) diyebilecek olan kişilere pat diye bebek veriyorsun. ????
Yok çocuğuna sıgarayla işkence yapanlar, yok hertarafını morartana kadar minicik bebeği dövenler. hadi camı kapısına bıraktın , bide çöp konteyner lerine bebeklerini atanlar!!! Allahım yaaa niye beni yani bizleri anlamıyorsun?
abimin 5 yaşında kızı var benimde tatlı mı tatlı bir yiğenim sonra ikinciyi istediler allahta bekletmeden verdi topuğundan kan alında daha bir haftalıkken ve yanlış teşhis koyuldu çocuğunuz pku hastası dediler yıkıldık öyle bir durum ki anlatamam sonra dedim kendi kendime allahım bana böyle acılar yaşatma yanlışta olsa o bir hafta hepimiz bittik hayatımız resmen karardı şimdi benim minik yiğenim sağlıklı çok şükür ama allah kimseye evlat acısı ve sağlık sıkıntısı yaşatmasın.
üslubcum çok merak ettim seni. ameliyat olmuşsun geçmiş olsun ve de hayırlı olsun.. peki sonraki aşamalar ne durumda??
a.s.gayet iyiyim şu an canım.bir aksilik olmazsa eylül ya da ekimde mikroenjeksiyon tedavisine başlayacağız:Saruboceq:
zuzu "vücut ısımı takip ediyorum test yapmaya gerek kalmıyo" diyen insanlar var. neye göre belli oluo. belki senin ısın da hamile olduğun için düşmüyodur.??
günaydın kızlar sabah bir test daha yaptım çizgi çıkmadı demekki degilim işte rabbim hayorlısını versin ama elimde silikte olsa 2 çizgi çıkan testi bırakamıyorum
ya korkuyorum yine olmayacak diye şimdi dışarı çıkcam ama aklımdan hiç çıkmıyor nasıl unutcam ki belirtiler zaten adet belirtisi ile aynı ve bende bütün belirtiler var adetim bgn yada yarın olması lazm ama ben 1 haftadır belirtilerle yaşıom