• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

başta herşeyin hayırlısı tabi dün televizyonda birşey gördüm mısırlı kadın erkek cocuğu olsun diye doğurganlık hapı kullanmış ve 7tane cocuğu olmuş bunlardanda 4tanesi erkek inanamadım eşimde şakayla sende mi kullansan dedikaydirigubbakcemile3

Stress gebeliğin baş düşmanıdır. Bazı insanlar çocuğum olmuyor diyor sonra tüp bebek yaptiriyor sonra nasıl olsa cocuğum oldu diyor ve artık kafaya takmıyor sonra ne oluyor doğal yollardan hamile kalıyor.
Birde bebeğini aldırmayı düşünen arkadaşa tavsiyem ilk bebeğini aldırması risk yaratabilir. İlk bebeğini aldırıp sonra hamile kalamayan insanlar biliyorum. Bence imkanı varsa doğursun.
Erkekler hicbir zaman babalığa hazır olmuyor çünkü annelik doğuştan babalık sonradan öğreniliyor.

Kuzucuklar herkese gunaydin..

CAnim ne olur isyan etme o kadar kotuymus ki bunlari soylemek.
Sanki Allahtan daya iyi biliyorsun ve onun verdiklerinle yetinmiyor gibi oluyormussun..
Inan bana bebisin oldugu zaman belkide Ayy iyiki onceden olmadi diceksin..
Ne olur canim Allah en iyisini bilir.
Bende 1 senedir bekliyorum..Demekki daha vakti saati gelmemis..
MUtlaka bir gun bizde yasicaz o duygulari sakin uzulme olurmu??
optum seni

yaaa arkadaşlar, isyan ediyorum. evet açık açık isyan ediyorum. Allahım yaaa neden yok hazır değilim! ay kazayla oldu,maddi durumum yok?(ki bebek rızgıyla gelir) diyebilecek olan kişilere pat diye bebek veriyorsun. ????
Yok çocuğuna sıgarayla işkence yapanlar, yok hertarafını morartana kadar minicik bebeği dövenler. hadi camı kapısına bıraktın , bide çöp konteyner lerine bebeklerini atanlar!!! Allahım yaaa niye beni yani bizleri anlamıyorsun?

yaaa arkadaşlar, isyan ediyorum. evet açık açık isyan ediyorum. Allahım yaaa neden yok hazır değilim! ay kazayla oldu,maddi durumum yok?(ki bebek rızgıyla gelir) diyebilecek olan kişilere pat diye bebek veriyorsun. ????
Yok çocuğuna sıgarayla işkence yapanlar, yok hertarafını morartana kadar minicik bebeği dövenler. hadi camı kapısına bıraktın , bide çöp konteyner lerine bebeklerini atanlar!!! Allahım yaaa niye beni yani bizleri anlamıyorsun?

Canım sakın böyle isyan etme. Allah herzaman kullarının mutlu olmasını ister. Sizin için uygun bir zaman geldiğinde hiç beklemediğin bir anda hamile kalabilirsin. Bak ilk çocuğum hemen ilk ayda oldu. Şimdi 2 çocuk istiyorz yaklaşık 1.5 yıldır da olmuyor. demek ki vakti ve zamanı var. Herşeyin hayırlısı. Birde kafaya sakın takma. (Demesi kolay biliyorum) ama ne kadar kafaya takarsan hamile kalma olayını o kadar erteliyorsun. İnanıyorum ki kısa zamanda burdan sevindirici haberlerini alacağız. Sakın canını sıkma.

herçekten öyle allah herkese herşeyin hayırlısını versin hemen olsa ve vakitsiz alsa bide bunu düşünelim kimse istemez herhalde böyle bir şeyi yaşamayı. bizimde vaktimiz gelecek elbet hem allah bize çocuk sahibi olmayı nasip etmezsede yapacak bir şey yok. ben çok fazla takılmıyorum evet bi bebeğimin olmasını çok istiyorum ama olmazsada yapılacak bir şey yok.

abimin 5 yaşında kızı var benimde tatlı mı tatlı bir yiğenim sonra ikinciyi istediler allahta bekletmeden verdi topuğundan kan alında daha bir haftalıkken ve yanlış teşhis koyuldu çocuğunuz pku hastası dediler yıkıldık öyle bir durum ki anlatamam sonra dedim kendi kendime allahım bana böyle acılar yaşatma yanlışta olsa o bir hafta hepimiz bittik hayatımız resmen karardı şimdi benim minik yiğenim sağlıklı çok şükür ama allah kimseye evlat acısı ve sağlık sıkıntısı yaşatmasın.

Son düzenleme:
abimin 5 yaşında kızı var benimde tatlı mı tatlı bir yiğenim sonra ikinciyi istediler allahta bekletmeden verdi topuğundan kan alında daha bir haftalıkken ve yanlış teşhis koyuldu çocuğunuz pku hastası dediler yıkıldık öyle bir durum ki anlatamam sonra dedim kendi kendime allahım bana böyle acılar yaşatma yanlışta olsa o bir hafta hepimiz bittik hayatımız resmen karardı şimdi benim minik yiğenim sağlıklı çok şükür ama allah kimseye evlat acısı ve sağlık sıkıntısı yaşatmasın.

herşeyin başında sağlık var tabi allah bana ve herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

Patrice
sen yasamayi kendin secmedin secmedik, bugun nefes aliyorsan onuda kendin yapamiyorsun bizi unutmayan, cigerlerimizi calistiran böbrekleri calistiran bizim aklimiza bile gelmeyen hergun islemler oluyor Allah cc unutmuyorda bebek vermeyimi anlamasin ????? okadar cok sükür etmemiz lazimki yatalak hastada olabilirdik cocugu olupta ikisisini birden bir kazada kaybedenler var . hz. aise annemizinde hic cocugu olmammis peygamber esi idi !!!! demekki herseyde bir hayir var biz bilemeyiz öyle ayette var bizler isteriz ama Allah cc bizi bizden daha iyi bilir hayirlisini bilir ve EN ÖNEMLISI IMTIHAN YERINDEYIZ IMTIHANLARI GUZEL KARSILAMALIYIZKI MUKAFATINI AHIRETTE HATTA BU DUNYADADA ALALIM ;. hemen tövbe edelim ve Allah cc teslim olalim .

insallah hayirli salih amelli saglikli evlatlarimiz olur buda cok onemli...

a.s.gayet iyiyim şu an canım.:nazar: bir aksilik olmazsa eylül ya da ekimde mikroenjeksiyon tedavisine başlayacağız:Saruboceq:

günaydın kızlar.ÜsLuB çok geçmiş olsun canım.bebiş için zorlu yollardan geçiyoruz.İnşallah ilk denemende hamile kalırsın canım.yasemink canım hamileymişsin.seni kutlarım.Allah bebişini size bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Allah herkesin gönlüne göre versin(Amin)

günaydın kızlar sabah bir test daha yaptım çizgi çıkmadı demekki degilim işte rabbim hayorlısını versin ama elimde silikte olsa 2 çizgi çıkan testi bırakamıyorum

zuzu "vücut ısımı takip ediyorum test yapmaya gerek kalmıyo" diyen insanlar var. neye göre belli oluo. belki senin ısın da hamile olduğun için düşmüyodur.??

canım ben bu ay sürekli vicüt ısımı sabah kalkmadam yatakta ölçtüm not ettim.kadınlar yumurtlarken vicut ısısı 36.7 üstüne çıkarmış işde o günlerde ilişkiyi irmek lazım ve ilişkiden diyer günlerde vicut ısın düşmediyse 37.00 civarında ise hamile diyolar.bu ay denedik bakalım.bugün saat 2 de kan testi yaptırmaya gitcem. AMA ÇOK KORKUYORUM YA MELEĞİM ANNESİNE TUTUNAMADIYSA.senağlama

iş zamanı sonra görüşürüz kızlar elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum kalbim sizinle.kendinize iyi bakın

günaydın kızlar sabah bir test daha yaptım çizgi çıkmadı demekki degilim işte rabbim hayorlısını versin ama elimde silikte olsa 2 çizgi çıkan testi bırakamıyorum

canım kaç günün geçti herhangi bir belirti varmı? üzme kendini hep umutla bekliyoruz inşallah olur en kısa zamanda sağlıklıca.a.s.

fts kafana takma bekle kan testi yaptırmıyorsan olacağı varsada olmaz unut gitsin şu anda onu çık dışarı dolaş kafanı meşgul et. ben o dönemlerde siteye girince daha beter düşünmeye başlıyorum:)

ya korkuyorum yine olmayacak diye şimdi dışarı çıkcam ama aklımdan hiç çıkmıyor nasıl unutcam ki belirtiler zaten adet belirtisi ile aynı ve bende bütün belirtiler var adetim bgn yada yarın olması lazm ama ben 1 haftadır belirtilerle yaşıom

bu cetvelleri nasıl yapıyorsunuz yaw ben beremiyorum yani hangi site bulamadım bi site buldum ama pcim göstermiyor ordaki fotoları. fotoların formatı farklı olmuyor

kızlar ben galiba kan testine gidemicem.o gücü hissetmiyorum.off yide değil biliyorum...hele komşuların boş boş konuşması -- aa 1 sene oldu yapın 1 tane. --aa yoksa olmuyormu. ha diyice olmuyor işde.bu komşular adamı deli eder.

Takma komşuları konuşsunlar boşver benim çevremde öyle herkes sürekli amma tembel çıktınız diyor bilmiyorlar ki gayet çalışkanız:))) dinlemiyorum kimseyi gülüp geçiyorum hayırlısıysa olur inşallah diyorum kapatıyorum mevzuyu.

ya korkuyorum yine olmayacak diye şimdi dışarı çıkcam ama aklımdan hiç çıkmıyor nasıl unutcam ki belirtiler zaten adet belirtisi ile aynı ve bende bütün belirtiler var adetim bgn yada yarın olması lazm ama ben 1 haftadır belirtilerle yaşıom

canım daha senin adetin geçmemiş bile idrar testi için çok erken adetin 5 gün geçmesi lazım şimdiden umutsuzluğa kapılma hayırlısı hiç belli olmaz bu işler benim bi arkadaşım adeti 4 gün geçince yaptı çıkmadı sora 8 gün geçince yaptırdı silik çıktı düşün yani hekezin bir olmuyor. üzme kendini ......... daha çok erken....a.s.

Back