• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

yumurtladığınızı nasıl anlıyosunuz kızlar ya... bana da bi söyleyin. reglimden 8 gün geçti. bide benim reglim düzensiz. ne zaman yumrtlayacağım belli olmuyo...

allah nasip ederse bu ay çalışmalar son sürat devam etsin istiyorum gerçi yine biraz tökezledi tatile gidelim dedim tamda yumurtlamaya denk getirdim sırf gelen giden olmasın kafalarımız rahat olsun diye bu seferde iş yerinden izin alamadık neyse son bi kaç günü yakalıyıcaz inşallah:) zaten hep dua ederken allahım hayırlısıysa olsun diyorum bu yüzden hayırlı değil sanırım şimdi olması bi türlü denk getiremiyoruz:)

yumurtladığınızı nasıl anlıyosunuz kızlar ya... bana da bi söyleyin. reglimden 8 gün geçti. bide benim reglim düzensiz. ne zaman yumrtlayacağım belli olmuyo...

valla canım bana doktor adetin bittikten 4 gün sonra başla gün aşırı yapın dedi o yüzden pek yormuyorum yumurtlama ne zaman diye adetim başlamadan 9 10 önce bırakıyorum çalışmaları.:sm_confused:

canım bak benım adet 28 gun suruyor ama benım yumurtlama genelde 12 gunde oluyor ve rengı seffaf cam rengı gıbı ve normal tavuk yumurtasının beyazı gıbı akıntı gelıyor ve sureklı gelıyor benım daha önce yumurtlama olmuyordu ve ben bu ay bal arısütü ve polen karışımı yedım sabah kahvaltıdan yarım saat once ve gece yatmadan önce duzenlı bı sekılde yedım amn allahım 2 gun önce basladı dedım allaha çok şükür artık duzeldı insallah bu ay bebeğimize kavusucaz amın:CüvCüv:

bende şu yumurtlama günlerini öğrenmek için hesaplayıcılar var ona göre yapıyorum benimde akıntım oluyor zaten adetten 4 gün sonra oluyor inşallah hepimize allah nasip eder

bal arı sütü polen karışımı? hazır satılıyormu? neye faydası varmış bu karışımın?
senin neden yumurtlaman olmuyordu cangema?
bizde başladık tabi her ihtimale karşı ama... yumurtlama günümü anlayabilecekmiyim bakalım?

bıldıyıme gore yumurta kadının vıcudunda bır gun sperımse (salıklı sperım)2-3 gun kalır .deyeceyım calısmalardan ıkı gun sonrada mayalanma ıhtımalı var.ve bır seyıde tavsıye edıyorum calısmaları bebekcın yok bır bırınızı sevdıyınızcın edın:utangac:o zaman daha rahat oluyor cıftler,stres altında olmazsız.genelde hamıle kalma stresı erkeklerı ıyı etkılemez.yumurtlama gununu unutun sadece bır bırınızı sevın.hamıle kaldıqım ay oyle yapdım butun streslerı atdım.ve o ay hamıle kalacaqıma pek umutlu deyıldım,ama coh sukur oldu.arzusunda olan herkese tezlıkle nasıb olsun .relaks olun.ben olmadı deye her ay aqlıyordum.ama sonra soz verdım ağlamayacam hayatım adetımden adetıme kecmeyecek.kocıskomla hayatın tadını cıkaracam.hamıle kalacağınız gunu beklerken ,yasadığınız gunlerıde deyerlendırmey calısın .unutmayın gıden gun gelmıyor.

kızlar adetime 7 gün kala öğrendim hamile oldugunu...gögüslerim çok şişmişti ve acıyodu evde test yaptım cıktı...

selam canım allah anneli babalı büyütsün hayırlısıyla kucagına al bebişini.bende 10 gün kala yaptım testi negatif çıktı ama gögüslerim çok şiş arada midem bulanıyor.ve hep uyumak istiyorum acaba yeniden yapsam mı testi yoksa adetim geçince mi yapsam bilmiyorum.ben hamilemiyim acaba:utangac:

selam canım allah anneli babalı büyütsün hayırlısıyla kucagına al bebişini.bende 10 gün kala yaptım testi negatif çıktı ama gögüslerim çok şiş arada midem bulanıyor.ve hep uyumak istiyorum acaba yeniden yapsam mı testi yoksa adetim geçince mi yapsam bilmiyorum.ben hamilemiyim acaba:utangac:

bence test yapmayı adetin geçtikten sonra yap o zaman tam kesin bilgi alırsın.inşallah hepimiz hamile oluruz:CüvCüv:

merhaba bayanlar. benim de adetime 5 gün kaldı. 3 gündür miğde bulantım oluyor. 4-5 öğün yemek yiyorum. sürekli uyumak istiyorum. erken gebelik testi sipariş ettim internetten. fortel. yarın elimde olucak çok merak ediyorum. biz de 1 yılı aşkındır deniyoruz ama sonuç hep aynı negatif. hayırlısı:(

Gebelik testi yumurtlama gununuzden 8 gün sonra kanda yaparsanız hamile olup olmadığınız konusunda size bilgi verir. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Adetim gecikmeden anladım hamile olduğumu. Karında şişlik ve sertlik, gögüslerimde bacaklarımda damarlarım belirmeye başladı, Birde kasıklarımda batmalar oldu sanki bıcak saplanıyormus gibi agrılar. Hafif yorgunluk oldu. Onun dışında ne mide bulantısı ne başka birşey. Birde bazal vücut ısınızı(sabah uyandığınızda ölçtüğünüz ilk vücut ısısı) ölçün 36.7 ile 37 C arasında olur. Vücur ısınız normalde regl olacağınız gün düşmeye başlar. Adet gecikmesinden 1 gün sonra gögüslerde hafif kararma oldu. Şu andada ara ara bulantım feci sekilde uykum geliyor. Bunu dışında başka birşey yok

kızlarrr adetime 2 gün kaldı hala test negatifff:(((

İdrarda gebelik testi ancak adet gecikmesinin 10. gününde kesin bilgi verir. Onun dışındaki testler yanıltıcı olabilir o nedenle kan testi yapmanı öneririm. Birde bazal vucut ısını ölç düşmüyorsa hamile olma ihtimalin var demektir.

Gebelik testi yumurtlama gununuzden 8 gün sonra kanda yaparsanız hamile olup olmadığınız konusunda size bilgi verir. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Adetim gecikmeden anladım hamile olduğumu. Karında şişlik ve sertlik, gögüslerimde bacaklarımda damarlarım belirmeye başladı, Birde kasıklarımda batmalar oldu sanki bıcak saplanıyormus gibi agrılar. Hafif yorgunluk oldu. Onun dışında ne mide bulantısı ne başka birşey. Birde bazal vücut ısınızı(sabah uyandığınızda ölçtüğünüz ilk vücut ısısı) ölçün 36.7 ile 37 C arasında olur. Vücur ısınız normalde regl olacağınız gün düşmeye başlar. Adet gecikmesinden 1 gün sonra gögüslerde hafif kararma oldu. Şu andada ara ara bulantım feci sekilde uykum geliyor. Bunu dışında başka birşey yok

Karında şişlik ve sertlik, gögüslerimde bacaklarımda damarlarım belirmeye başladı, Birde kasıklarımda batmalar oldu sanki bıcak saplanıyormus gibi agrılar. Hafif yorgunluk oldu

bunalr bendede var hatta agda yapan kız ve eşim hayrete düştüler özellikle bacaklarım harita gibi oldu fortel yaptım geçtigimiz salı negatifti bugun normal test yaptım negatif ama hala umudum var gibi birde bende lekelenme var mide bulantısı ve göz kararması

tüp bebek çok maliyetlimidir ve nasıl olacak acaba ugraşmadan ölemi yapsak diye düşünüyoruz 15 aydır her ay böle umudumuz kalmadı

İdrarda gebelik testi ancak adet gecikmesinin 10. gününde kesin bilgi verir. Onun dışındaki testler yanıltıcı olabilir o nedenle kan testi yapmanı öneririm. Birde bazal vucut ısını ölç düşmüyorsa hamile olma ihtimalin var demektir.

peki normalde kaç oluyo vucut ısısı ?? yarın sabah ölüç bide kesindir demiii

kızlar üzülerek söylüyorumki bebeği aldırcam .... eşim hala hazır değil benım işimden dolayı stajerlik falan filan uzun mevzu morelım bozuk..bız bu kadar erken beklemıyorduk hapı bırakalı 6 ay olmuştu doktor 1 yılı bulur demişti ben pat dıye hamile kaldım napcam bılmıyom ama yarın doktora gıtcem ne kadarlık olduğunu öğrencez sonrası malumm.:((

Back