Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtladığınızı nasıl anlıyosunuz kızlar ya... bana da bi söyleyin. reglimden 8 gün geçti. bide benim reglim düzensiz. ne zaman yumrtlayacağım belli olmuyo...
yumurtladığınızı nasıl anlıyosunuz kızlar ya... bana da bi söyleyin. reglimden 8 gün geçti. bide benim reglim düzensiz. ne zaman yumrtlayacağım belli olmuyo...
kızlar adetime 7 gün kala öğrendim hamile oldugunu...gögüslerim çok şişmişti ve acıyodu evde test yaptım cıktı...
kızlar adetime 7 gün kala öğrendim hamile oldugunu...gögüslerim çok şişmişti ve acıyodu evde test yaptım cıktı...
selam canım allah anneli babalı büyütsün hayırlısıyla kucagına al bebişini.bende 10 gün kala yaptım testi negatif çıktı ama gögüslerim çok şiş arada midem bulanıyor.ve hep uyumak istiyorum acaba yeniden yapsam mı testi yoksa adetim geçince mi yapsam bilmiyorum.ben hamilemiyim acaba![]()
kızlarrr adetime 2 gün kaldı hala test negatifff((
Gebelik testi yumurtlama gununuzden 8 gün sonra kanda yaparsanız hamile olup olmadığınız konusunda size bilgi verir. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Adetim gecikmeden anladım hamile olduğumu. Karında şişlik ve sertlik, gögüslerimde bacaklarımda damarlarım belirmeye başladı, Birde kasıklarımda batmalar oldu sanki bıcak saplanıyormus gibi agrılar. Hafif yorgunluk oldu. Onun dışında ne mide bulantısı ne başka birşey. Birde bazal vücut ısınızı(sabah uyandığınızda ölçtüğünüz ilk vücut ısısı) ölçün 36.7 ile 37 C arasında olur. Vücur ısınız normalde regl olacağınız gün düşmeye başlar. Adet gecikmesinden 1 gün sonra gögüslerde hafif kararma oldu. Şu andada ara ara bulantım feci sekilde uykum geliyor. Bunu dışında başka birşey yok
İdrarda gebelik testi ancak adet gecikmesinin 10. gününde kesin bilgi verir. Onun dışındaki testler yanıltıcı olabilir o nedenle kan testi yapmanı öneririm. Birde bazal vucut ısını ölç düşmüyorsa hamile olma ihtimalin var demektir.