• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

yapma yaaa... biz burada neler çekiyoruz her ay aya yeni umutlarla başlayıp hüsranla bitiriyoruz.. kimimiz hamile görünce içinden ne dualar ediyo kimimiz kendini içine kapatıyor kimimiz aglıyor... sen dünyanın en güzel varlıgına sahipsin ve düşün ki binlerce kadından daha da sanşlısın bence yapma verilene şansına karşı durma ne olursa olsun herşeyden daha önemli o

peki normalde kaç oluyo vucut ısısı ?? yarın sabah ölüç bide kesindir demiii

36.6 C den yuksek olması lazım. Benim 36.8- 37 C olctüm. Onceki mesajında yazdığın belirtiler var ise büyük ihtimalle hamilesin. Sana tavsiyem İdrarda yapılan gebelik testlerine güvenme. Kanda gebelik testi yaptır. Gebelik hormonu maksimum sevyeye ulastığında idrarla dışarı atılır ozaman idrarda yapılan gebelik testinde pozitif çıkar. Hamileliğini ne kadar çabuk öğrenirsen bütün tedbirlerini önceden alırsın.

Karında şişlik ve sertlik, gögüslerimde bacaklarımda damarlarım belirmeye başladı, Birde kasıklarımda batmalar oldu sanki bıcak saplanıyormus gibi agrılar. Hafif yorgunluk oldu

bunalr bendede var hatta agda yapan kız ve eşim hayrete düştüler özellikle bacaklarım harita gibi oldu fortel yaptım geçtigimiz salı negatifti bugun normal test yaptım negatif ama hala umudum var gibi birde bende lekelenme var mide bulantısı ve göz kararması

tüp bebek çok maliyetlimidir ve nasıl olacak acaba ugraşmadan ölemi yapsak diye düşünüyoruz 15 aydır her ay böle umudumuz kalmadı

Lekelenme implementasyon yani embriyo rahime yerlestiginde hafif lekelenme ve kanamaya yol acar.
Tüp bebek maliyetli bir operasyon. Devlet , erkek faktorü olduğunda tup bebek masrafının 1500 ytl si ve ilacların %80 nini karşılıyor ki buda iyi bi rakam çünkü ilaclar cok pahalı. Eğer herseyiniz normalse ve yaşınızda genç ise tüp bebek denemeyin. Her kadının hamile kalma hızı farklıdır. O nedenle sakin olmak strese girmemek lazım. Stress hamile kalmayı önlüyor.
Yarın sabah kalktığında varsa dijital bir termometreyle bazal vücut ısını ölç ağızdan ölçebilirsin sonrada bir kan testi yaptır. BETA HCG 20 mIU dan büyükse hamilesin.

implementasyon kaç gün sürer acaba benim3 4 gündür devam ediyo bgn bayagı azaldı ama

Kanamanın kac gun olduğunun yanı sıra miktarıda önemli implementasyon yani embriyo yerlesmesi sırasında damara denk gelirse lekelenme olur ama normal adet kanamasından farklıdır kahve renginde oluyor yada acık kahve. Bence yarın test yap için rahatlarsın. Bana hamile gibi geliyorsun...

kızlar üzülerek söylüyorumki bebeği aldırcam .... eşim hala hazır değil benım işimden dolayı stajerlik falan filan uzun mevzu morelım bozuk..bız bu kadar erken beklemıyorduk hapı bırakalı 6 ay olmuştu doktor 1 yılı bulur demişti ben pat dıye hamile kaldım napcam bılmıyom ama yarın doktora gıtcem ne kadarlık olduğunu öğrencez sonrası malumm.:((

bu senin ve eşinin kararı ama bence iyi düşünün sonradan üzülmeyin. zaten 9 ay evde yatacak değilsin önünde çalışmak için nerden baksan bi 6-7 ayın var. ama anlaşılan sende hazır değilsin hayırlısı olsun :1no2:

Kanamanın kac gun olduğunun yanı sıra miktarıda önemli implementasyon yani embriyo yerlesmesi sırasında damara denk gelirse lekelenme olur ama normal adet kanamasından farklıdır kahve renginde oluyor yada acık kahve. Bence yarın test yap için rahatlarsın. Bana hamile gibi geliyorsun...

ewet kahverengi geliyo az az hatta bende çok şüpheleniyorum ama umutlanmak ve hayal kırıklıgı ve imş dediğin gibi içine dogmuşturda hamişimdir

madem bebek istemiyordunuz neden korunmayı bıraktınız. çocuk oyuncağı değil ki bu. iyi düşünmeden böyle birşeye kalkıştınız. ayrıca doğum kontrol hapını bıraktığı ilk ay hamile kalanlar da var. hatta doğum kontrol hapını kullanarak hamile kalanlar var. bir bebeği aldırırmak çok büyük günah. cinayetten farkı yok. düşün ki kendi evladın. bana düşmez ama her canlı nasibiyle gelir. iyi düşün derim.

Allah a büyük söylemiyorum ama bu cinayet.Hazır olmak ne demek ya,bebeği yapabilecek kadar hazır olan büyütecek kadar da hazırlıklı olmalı.Stajerliğe gelince bende stajerim ama öncelik bu ay bebeğim olursa bebeğimde.Gerekirse stajımı uzatıcam

iyi geceler canlarım.uyku tutmadı.adetime 5 gün var vücut ısım 1 haftadan beri 3.8 ile 37.0 arası.gögüslerim çok ağrıyor.acaba yarın kan testi yaptırsam ama çok korkuyorum ya meleğim gelmediyse.ofya beklemek ne zor.GEL ARTIK ANNENE MELEĞİM LÜTFEN

iyi geceler canlarım.uyku tutmadı.adetime 5 gün var vücut ısım 1 haftadan beri 3.8 ile 37.0 arası.gögüslerim çok ağrıyor.acaba yarın kan testi yaptırsam ama çok korkuyorum ya meleğim gelmediyse.ofya beklemek ne zor.GEL ARTIK ANNENE MELEĞİM LÜTFEN

bu vücut ısısı adet olmadan kaç gün önce düşmeye başlıyor bilio musun??
bu arada inş hamişsindir..:CüvCüv:

zuzu "vücut ısımı takip ediyorum test yapmaya gerek kalmıyo" diyen insanlar var. neye göre belli oluo. belki senin ısın da hamile olduğun için düşmüyodur.??

kızlaerrrr nolurr yardım edin gecenin bu yarısı testlerle kafayı yedim ucuz testen yaptım silikte olsa 2 çizgi var bu saatte nöbetçi ecz aradım buldum gösterim dediki var gibi dayanamadım prodektör aldım bide ondada hiçbişi çıkmadı

fts bence sen bugün hastaneye gidip bi kan testi yaptır kafan rahatlasın. bu arada silik çizgi çıktı yazmışsın adetine kaç gün var peki. bende hiç olmadı ama adet öncesinde idrar testlerinin yanıltıcı olabileceği söyleniyor en iyi kan testi yaptırman

yaaa arkadaşlar, isyan ediyorum. evet açık açık isyan ediyorum. Allahım yaaa neden yok hazır değilim! ay kazayla oldu,maddi durumum yok?(ki bebek rızgıyla gelir) diyebilecek olan kişilere pat diye bebek veriyorsun. ????
Yok çocuğuna sıgarayla işkence yapanlar, yok hertarafını morartana kadar minicik bebeği dövenler. hadi camı kapısına bıraktın , bide çöp konteyner lerine bebeklerini atanlar!!! Allahım yaaa niye beni yani bizleri anlamıyorsun?

yaaa arkadaşlar, isyan ediyorum. evet açık açık isyan ediyorum. Allahım yaaa neden yok hazır değilim! ay kazayla oldu,maddi durumum yok?(ki bebek rızgıyla gelir) diyebilecek olan kişilere pat diye bebek veriyorsun. ????
Yok çocuğuna sıgarayla işkence yapanlar, yok hertarafını morartana kadar minicik bebeği dövenler. hadi camı kapısına bıraktın , bide çöp konteyner lerine bebeklerini atanlar!!! Allahım yaaa niye beni yani bizleri anlamıyorsun?

canım benim bidaha sakın isyan etme.. :çok üzgünüm:kendini bu hallere sokma. Bu taamen mucize yemin ederim. Sıkıntı yapma arkadaşım. Mutlaka seninde ve tüm isteyenlerinde bebişi olcak. Yeterki inan. Allah sağlıklı versinn hayırlısını versin verecekse de. a.s.:1hug:

Back