hem yeni evliyim hede eşim askere gidiyor o yüzden istemiyorum, Allah olmayanlara isteyenlere nasip etsin inşallah tabiki en başta da sizlere :)
yani yokturmu diyorsunuz çok korkuyorum kazara böyle birşey oldu diye, cumartesi günü tekrar test alıp yapıcam eczaneden o zaman kesin sonucu alırmıyım sizce
İsyan etme ne olur, çalış senin de olur :)
Kızlar durmak yok çalışıcaz:)
Hem bu mesele psikoloji bozmaya çok müsait, biliyorsunuz bebek sahibi olmak rahatlıkl alakalı.Mesela hiçbir problemi olmadığı halde kayınvalide yanında bebek sahibi olamayan ama ayrı eve çıkıp hemen hamile kalan insanlar duymuştum.
Bir de tabii sabır ve şükürle alakalı.Tevekkül sahibi olmak lazım. Her şeyde bir hayır vardır sözü çok tedavi edici gelir bana :)
Aslında teknik bir sorun olmadığı müddetçe çok kolay ama işte zamanı geldiğinde :)
Arkadaşlar, gebelik olmaması durumunda kaç aydan sonra kontrole gidiliyor biliyo musunuz? Sorun var mı yok mu kontrolü...Kimisi 1 sene kimisi 6 ay diyo ....:teselli:
Canım eğer ben 2 senelik evliyim, bu ay da hamile kalamazsam 6 aydır korunmuyor olacağım,
Regl bitiminde hemen kontrole gitmeyi düşünüyorum,
Geçen sene rutin bi kontrole gitmiştim tam 1 sene önce...
Hiç bir sorun yoktu biraz iltihap vardı... fitil falan kullandım ve o şikayetlerim geçti...
Şimdi ne olur ne olmaz tekrar gitmeyi düşünüyorum, insallah gerek kalmaz...
Ben de başlarda hiç bebek istemiyordum ama şuan çok farklı hissediyorum...
Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin...:ecrin_bebek:
E rahim tersmi düzmü ne bilim ben ikisinide kullanım o saman
Geldim ben kıslar
gittimi ceyda ya içim ezildi çünkü bende eşimle askerden önce evlendim asker yolu bekledim evliyken ne zor bilirim dertleşcektim ya nere gitti kıscagız
efet ndk 2 bilemedin 3 gün oluom doktor bi sorun degil az olman dedi orj hatunum ben
aynen aslındaa heryerim ağrıyooo, dün şu akrabaların ileri geri konuştuklarını duyduktan sonra oldu buuu tutuldu boynum falan. nası zıvanadan çıkarıyolar insanııı:enbuyukkk:
kızlar bu arada acıklamayı yollamamısım resimlerdeki yazıyorki hani su arkadan olanda eğer kadının rahmi arkaya dönük ise spermlerin rahim kanalına daha kolay ulaşmasını sağlıyor. diğerindede tam birleşmeyi ve spermlerin rahim agzında birikmesini sağlıyor muş
burdayım yemeğe bakıyordumda :)
handan sen ne diyorsun şimdi benim durumuma sence nedir? yani ben hala hamileyim gibi hissediyorum ve korkuyorum açıkçası şimdi birşey yokmuş deyip içimi rahatlatırım sonra bu üzerine görme olayı olur cumartesi günü de bi test alıp yapıcam o zaman sekizinci haftanın sonu olmuş oluyor sence çıkan sonuç kesinmi olur
ceyda kendini boşyere hırpalıyorsun. kan testinden korkamana gerek yok. küçücük bir iğne altıüstü. biz ne joplara katlandık. bi iğneyemi dayanamıyorsn canım. hemen kan testi şart hayatım. bebeğe hazır değilsen hap kulllanmalısın. baska hiçbir yöntem kesin değildir. ve 8. haftam diyorsun. idrarda 5. engec 6 haftalıkken bile adetin düzneliyse cıkıyormuş sonuç. eczaneye cok hasssas idrar testi istiyorum de. korkunun ecele faydası yok. git ve ögren canım. allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?