ya ceylanım 7sinde ailemin yanına gidiyorus bayram için memlekete..orda geçse de test yapamam ..hadi silik milik çıktı dielim bizim suratta bi sırıtma..ayıp ay babamdan utanırım ben :CüvCüv: ankaraya dönüşü beklemek zorunda kalırım.. bide 6sından soona taa kaç gün giremem nete..mrk ederim seni ben..dönünjek güsel haberler werirsin iişallahh
sabah işe gelirken aldım testi 2 tane alıyım dedim,eşim dedi napıcaksın bi tanede cıkar varsa dıye.sans işte benı blkur olmadık seyler.merakta kaldım şimdi.yakındada eczane yok hıc işteyım.çıldırcam ..durdum durdum simdi sabredemıyorum..
merhaba kızlar benim 3 gündür göğüslerimde acı var dokunamıyorum bile birde ara ara mide bulantılarım oluyor geçen ay 7 sinde regl olmuştum bugün ayın 2 si daha 3-4 gün var acaba hamilelik belirtileri olabilirmi sizinde yaşadığınız belirtiler neler paylaşırmısınız
merhaba kızlar benim 3 gündür göğüslerimde acı var dokunamıyorum bile birde ara ara mide bulantılarım oluyor geçen ay 7 sinde regl olmuştum bugün ayın 2 si daha 3-4 gün var acaba hamilelik belirtileri olabilirmi sizinde yaşadığınız belirtiler neler paylaşırmısınız
selam kızlar benim yardımınıza ihtiyacım var. kaç gündür kafayı yedim iyice. 3 günlük bi adet gecikmem var hem akşam hem de sabah test yaptım sonuç negatif. adet de olmuyorum. hiç belirtim de yok göğüs ağrım vardı geçti, sol kasığım ağrıyodu o da geçti. Üstelik benim normalde gecikmemde olmaz. aranızda bu şartlarda hamile olan oldumu. Uzun oldu artık kusura bakmayın :)
selam kızlar benim yardımınıza ihtiyacım var. kaç gündür kafayı yedim iyice. 3 günlük bi adet gecikmem var hem akşam hem de sabah test yaptım sonuç negatif. adet de olmuyorum. hiç belirtim de yok göğüs ağrım vardı geçti, sol kasığım ağrıyodu o da geçti. Üstelik benim normalde gecikmemde olmaz. aranızda bu şartlarda hamile olan oldumu. Uzun oldu artık kusura bakmayın :)
canım arada oluyo öyle gecikmeler..aynını ben de yaşadım..5 gün gecikmeyle olmuştum ki çok düzenlidir..başka bi belirtin bişeyin yokmu..herhengi bi nedenden gecikme olabilir weya geç döllenme olduysa çıkmıyo da olabilir henüz idrar testinde..bi kan testi yaptır istersen..
Canlarım mrb işlerim vardı ancak girebildim ndk kız nsl geçti muayne
valla benim koca istemiyor calismami ama napalim ben calismassamda zor..bakalim nereye kadar.:) iyi canim insallah bidakinda catlama ignesi vurulur ozaman..calismalara ara verme ha
Ndk kız kaç mm olduğunu sormadınmı canım peki tam gelişmediyse ndn dozajını düşürdüki
ceylannnnnnnnnnnnn;
inşallah canımmmm, ya ceylann bişi sorcammm şimdi benim yumurtam var gördüm muayenede ama önceki seferki gibi büyük değil daha. hani biz hep deniyos yaaa zamazingo o küçük yumurtanın içine girerseee tutunamaz dimii?. o yumurta da boşa gitmiş olur dimii???? bi yumurtam var napcağımı şaşırdımm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?