Senle aynı gün adet olmuşuz ndk bende 22 kasımda olmuşum sadece 2 kere çalıştık biz siz ?
Bu ay o kazıgın ucuna bayrak takarsın inşallak ndkcım:)))
ne olsun anam işte regl bitti çok şükür çalışmalara devam edioz işte gün aşırı devam ediyoruz kısmet bakalım bu ay ne olacak:))
ya bu çok zor bi karar hazır bu ay olmamışken vazmıgeçsem ertelesemmi diyorum bazen ne bilim size böyle olmuomu kızlar bi korku bi endişe nası olcak felan die
Canım tubacık bak allah sana yine nasip etti çok şükür. Ndk benim hesaplarıma göre 24-25 aralıkta adet olmam lazım sen?
Mavişş kıs bende 24 aralıkta olcam beraber olcaz:)))
sağol canım ama bnim yaklaşık 6-7 gündür var ağrım birde bel ağrım var bazı arkadaşlar hamile olabilirsin dedi çok sevindim birde ben bu ay ftil kullandım inşallah hamileyimdir daha adetime 10 gün var canım
Bende aynen senin gibi düşünüyorum ndkcım( işyeri 4 ay dogum izni veriyor ben 4 aylık bebegimi bırakıpta nasıl çalışırım ya dielimki 6 ay ücretsiz izin aldım maaşsız yani bi şekilde geçiniriz ama daha zor olur bunları yapsam bile 10 aylık bebegimi bırakıp işe dönmem gerekecek hiç çalışmassam olmaz evimiz bile yok en azından ev alana kadar çalışmalıyım eşime destek olmalıyım o zaman annem bakacak yakın bana ama en büyük hayalim bebegimi kendim büyütmekti çok üzülüyorum bunları düşününce ertelesemmi diorum bi bir yıl daha para biriktirsek felan diorum böle die die 4 yıl geçti zaten
ya kızlar ben şuan antibiyotik kullanıyorum bişey olmaz dimi 20 lik dişim çıkıyoda ilihap olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?