Erken Hamilelik Belirtileri

hayatımız düzene girecekmiş.daha ne kadar girecekse artık..sağol cevap yazdığın için...bu kararı vermek neden sadece onun elinde...çok bozuluyorum valla

canım dert etme nolurrrr, vardır bi bildiğiii belki kendini hazır hissetmiyodurrr, yada gerçekten bazı şeylerin düzene girmesini bekliyodurr. biliyorum üzülüyorsundur anlayabiliyorum yani senii. ama elden bişey gelmezkiii destek ol ona neden cesaret edemediğini öğrenmeye çalış. bu kararı vermek onun elinde değil tabikii o çok isteyip sen bi sebeplerle istemeyebilirdinn, bu kararı ortak vereceksiniz önce neden olması gerektiğinii yada neden olmaması gerektiğini konuşunn, olsa ne kazanır yada kaybedersiniz olmasa ne kazanır ya da kaybedersiniz bunları konuş. çokta üstüne gitme, sonra iyi sen istiyosun diye olsun der. ozaman daha da üzülürsün. belkide bahanelerdir bunlarr hayırlı zaman değildir çocuk içinn, rabbim uzatıyodur zamanı öyle düşünn en iyi zamanı rabbim bilir ve verir eminim bunaakaydirigubbakcemile5

bak biz çok istiyoruz da ne oluyorr. olmuyo işte aylardırrr. inşallah sizin istediğiniz an olurrrr. çünkü böyle her ay hüsrana uğramakk çabalamakk hem maddi hem manevi açıdan yıpranmakk. olmadığını görünce kendini suçlu hissetmekk bunlar inan daha kötüüüü. keşke sağlıklı olsaydım istediğim an hamile kalabilseydim de eşim istemeseydi. (( inşallah sağlılısındır da bizim gibi yıpranmazsın canım.

çok sağol canım,aslında konuştuk.biraz daha zaman istiyor.ne zaman diyorum cevap da veremiyor.Ben sizin için dua ediyorum zaten.inş.hayırlısıyla gelecek bebişleriniz. o zaman annelikte daha kıdemli olacaksınız benden.bedava ders alırım sizden

tebrikler Buse baya çoğalma oldu yahu hamilelerde... herkese nasip olsun inşallah...

valla uzun süre tahtta kaldın amaayağını iyi sürümüşsünnn dizildiler peşpeşe 2 günde hamişlerrr. o bişey değil tahta oturup yaslanamadan kalkıp başkasına veriyolar yerlerini ne güsellllkaydirigubbakcemile3

canım sağlıklı olsaydım da ne demek,zaten sağlıklısın.dediğin gibi sadece zaman problemi var.gün gelecek hepimizin tüm sıkıntıları geçecek,sabır sadece

ben 1-2 gün saltanat keyfi sürdüm şakkıdı
birkaç gündür tam takip edemedim peşimden dizilmişler valla.. ne güzel ama...
bu arada yahu geçmişe göz attım ama göremedim patricia dan bir haber...
senin bilgin var mı?

kızlar lütfen çok acilll cevap verirmisiniz çok moralim bozuk ben 10 kasımda hastalanmıştım bugun tekrar kanamam olduuu niye olur bu 19 günde bir olurmu yaa

kızlar lütfen çok acilll cevap verirmisiniz çok moralim bozuk ben 10 kasımda hastalanmıştım bugun tekrar kanamam olduuu niye olur bu 19 günde bir olurmu yaa

canım nasıl aynı adet gibimi bu kanama.eğer farklıysa belki yerleşme kanaması gibi birşeydir.istersen ilk fırsatta drunu arayıp bir sor canım.

kızlar merhaba cevap verebılecek bırı olursa cok sevınıcem bır sorunum var ben hap kullanıyorum gecen ay hıc kullanmadım bu ayın basında 6 gun ıctım ve esımın ıstegıyle bıraktım sonrasında 2-3 kez korunmasız ılıskımız oldu ve suan adetım 4 gun gecıkmıs durumda sızce hamılelık konusunda akıbetım ne olabılır cok merak edıyorum

arkadaşlar herkese mrb .daha öncede yazmıştım adetime 12 gün kala şiddetli kasık ağrım oldu ama birgün sürdü.sonra ara ara kasık bel ağrım ve akıntım oldu.şuan adetime 2 gün var ağrılarım bi haftadır hiç yok diebilirim....ama akıntım hala var ama az.beyaz yumurta beyazı gibi.ama bu adetten öncede olur die biliyorum...2 gün var ama sabırsızım ???*sizce hamilelik olabilirmiiiiii

merhaba arkadaşım inşalah hamilesindir benimde adetim baya geçmişti bugün 46 günüm dür adetten 2 gün sonra kanda gebelik baktırdım negatif çıktı ama dün tekrar dr istedi 416.74 çıktı 2 haftalıkmış daha yerleşme yeni olmuş inşalah sende gebesin

:1shok: :1shok: :1shok: yani adet gununu gectikten sonra test yaptırdın cıkmadı sonra tekrar yaptırdın cıktı mı kafam karıstı ya:1shok:fisfisfiskafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…