canım benim esim coktan olcturmustu zaten ama bizim sayımız iyi sadece hızlı ieri hareketlinin yuzdesi biraz dusuk keciboynuzu kuru buna birebirmiş arastırdım ve yımurtayı delici bir ozelligi varmıs spermin onu da guclendiriyormus ibrahim saracoglunun sitesinde okumustum bazı spermler yumurtayla bulusur ama delemez ve dollenme olmaz keciboynuzu buna da birebirmiş iste canım sperm sayısı da onemli ama en onemlisi hızlı ileri hareketli olanı
canımcımm kaç olması lazım normalde hızlı ileri hareketlilinnn??? inşallah keçiboynuzu iyi gelecektir canımmm.
kabusummm allah seni ne etmeyeee, daha dur kıss pirincin yarısı kadar bi bebişin varrr. hemen giycenmi hamiş kıyafetleriiiiikaydirigubbakcemile3
hızlı ileri hareketli %50
yavaş ileri hareketli %7 yerinde hareketli %3
viskozite normal yasıyoo
sperm yoğunluğu da 90.000.000
kaç olması lazım normalde hızlı ilerinin?
yanlıs bilmiyorsam en az %25 sanırım ama dr iyi dedigne gore iyidir canım seninki inşallah iyi gelir dedigin gibi kecibynuzu kuru tesekkur ederim canıma.s.
bugün kan testi yaptırdımmm hamileyiiiiiimmmmmmmmm
oleyyy
oleyy
darısı olmayanlara inşallah
bugün kan testi yaptırdımmm hamileyiiiiiimmmmmmmmm
oleyyy
oleyy
darısı olmayanlara inşallah
ndk selamlar,nasılsın
siteye girme imkanım çok yok ama elimden geldiğince takip ediyorum...inş.birgün benim de eşim bebiş ister de ben de bol bol anlatırım size .dua eder misin benim için.ben de sizler için ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?