Erken Hamilelik Belirtileri

ndk cım hayatım doktora pazartesi giderim çünkü yarın orduya gidiyorum.diğer soruna ise ancak şöle yardımcı olabilcem.yumurta gelişmeden hamile kalınırmı bilmem ama benimki gelişmişti.size de söledim mi bilmiyorum ama normal cm si 18 cm idi benim ki 24 cm biri diğeri 18.8 cm idi.yani kaz yumurtası gibiydiler hamile kalmadan önce öle sölim ama sen yinede bi doktora sorup öğren bunu nedesek boş.kızlaaarrrrrr ayrıca bişi daha ilk hamiş kıyafetimide aldım bugünnn.:))))))))))

canımcımm kaç olması lazım normalde hızlı ileri hareketlilinnn??? inşallah keçiboynuzu iyi gelecektir canımmm.

kabusummm allah seni ne etmeyeee, daha dur kıss pirincin yarısı kadar bi bebişin varrr. hemen giycenmi hamiş kıyafetleriiiiikaydirigubbakcemile3

hızlı ileri hareketli %50
yavaş ileri hareketli %7 yerinde hareketli %3
viskozite normal yasıyoo
sperm yoğunluğu da 90.000.000

kaç olması lazım normalde hızlı ilerinin?

yanlıs bilmiyorsam en az %25 sanırım ama dr iyi dedigne gore iyidir canım seninki inşallah iyi gelir dedigin gibi kecibynuzu kuru tesekkur ederim canıma.s.

yanlıs bilmiyorsam en az %25 sanırım ama dr iyi dedigne gore iyidir canım seninki inşallah iyi gelir dedigin gibi kecibynuzu kuru tesekkur ederim canıma.s.

canım ama biliyomusun bende eşime bi iki ay önce keçiboynuzu yedirmiştim bikaçgünn motivasyon kaybı oldu onda ayıptır söylemesi bitürlü olamıyoduu, keçiboynuzunu bıraktı normale döndüü. bize tersmi tepti naptıı, sizde oldumu böyle bişey?

kabusummmmmm güle güle gittt güle güle gel inşallahhh, dikkat et kendineeee. üşütme sakınnn yediklerine dikkat ettt yeğenimize iyi bakkk :)) bisede o içten dualarını eksik etmeee. mckk

canım ben suan adetim ve ilk defa bugun basladı esim daha belli degil yani motivasyonu var mı yok mu sen cok kullandıysan belkide o da biraz etkili olmustur artmasına yada fazlaydı seninkininki gerek yok ama bize biraz lazım

bugün kan testi yaptırdımmm hamileyiiiiiimmmmmmmmm
oleyyy
oleyy
darısı olmayanlara inşallah

tebrik ederim BUSE Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Allah ım bizlerede versin inşallah degerin kac cıktı canım belirtilerin neler anlatır mısın bizea.s.

siteye girme imkanım çok yok ama elimden geldiğince takip ediyorum...inş.birgün benim de eşim bebiş ister de ben de bol bol anlatırım size .dua eder misin benim için.ben de sizler için ediyorum

siteye girme imkanım çok yok ama elimden geldiğince takip ediyorum...inş.birgün benim de eşim bebiş ister de ben de bol bol anlatırım size .dua eder misin benim için.ben de sizler için ediyorum

istemiyomu canım eşinnn? nekadarlık evlisinn? yaşınız kaçç? eşin istemiyosa sende bu duygunu biraz bastır derim ben. eşi istemeden çocuk sahibi olan hanımların problemli geçen süreçleri oluyorr. biraz onu motive et, gaza getir:) ama o istemiyorum dediği halde olcak deyip ısrar etme bence canım:1hug:

YAPAMIYORUM ZATEN CANIM YA.kıyamıyorum ona 26 yaşındayım.2 senelik evliyiz.bugün kırmızı kartı gördüm.ağladım.ne yapayım ya...

hayatımız düzene girecekmiş.daha ne kadar girecekse artık..sağol cevap yazdığın için...bu kararı vermek neden sadece onun elinde...çok bozuluyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…