Erken Hamilelik Belirtileri

Arkadaşlar dün eşimle birlikte istanbul pakize tarzı tüp bebek merkezine gittik.Mikroenjeksiyon için.
Eşim tekrar sperm tahlili oldu.Tüp bebek için gayet iyi ve yeterliymiş spermleri.
Bana gelince yumurtalıklarım gayet iyi durumdaymış,yumurta rezervlerim de iyiymiş..Yani bolmuş yumurta.
Ancak...
Yapılan vajinal ultrasonda rahim içine bir sıvı vererek yaptıkları bir işlem var ,orada 2 tane 1 buçuk cm lik nurtopu gibi 2 miyomum olduğu ortaya çıktı.Bu miyomlar alınmadan mikro tedavisine başlanamazmış.Ya bu günlerde ya da bir daha ki adet döneminde ameliyat olmam tavsiye edildi.Ben de bebek için giden yolda daha fazla uzatmamak adına ameliyatı kabul ettim..Bizim niyetimiz istanbulda günü birlik durup geri dönmekti.ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Pakize Tarzı hastanesinde bana histeroskopik myomektami olmam gerektiği söylendi.Bu işi Türkiye' de çok iyi yapan 3 dr varmış.ikisi istanbul'da 1 i Ankarada..Hazır istanbuldayken o dr la görüşelim dedim.Bizi Brüksel kadın sağlığı merkezine prf.dr Yücel Karaman a yönlendirdiler..ertesi sabah ameliyat için sözleştik.bu sabah ameliyat oldum arkadaşlar.15-20 dak sürmüş.genel anestezi altında..ameliyattan sonra kendime geldim.2-3 saat dinlendikten sonra taburcu oldum.Vajinal yoldan bir ameliyat olduğu için hiç ağrı sızı hissetmedim..Hala da hissetmiyorum.Azcık sersemlik var üstümde o kadar.Ancak şu an hafif bir kanamam var.Dr 1 hafta kadar sürer dedi.Adet periyordumda değişiklik yapmazmış.Tüp bebek parası gibi ameliyat parası ödedik hiç akılda yokken..
Ama bebiş için herşey...
Umarım bu üzüntülere değer...

Allah'tan hepimizin yüzünü güldürmesini diliyorum.Bu mübarek gecede...

Herkesin Berat Kandili mübarek olsun

Canım inşallah her şey gönlünce olur rabbim yüzünü birazn önce güldürür.Ben buna inanıyorum bizler istersek rabbimiz verir tüm kalbimizle istiyoruz zaten.Rabbim en kısa sürede sana pamuk gibi evlatlar nasip etsin inşallah bunu içten istedim.

çok geçmiş olsun taz zamanda kavuşursun bebeğine inşallah.

günaydın arkadaşlar adetime 4 gün var ama 4 gün öncesinden başlayan ani hareketle batma yapan kasık ağrıları az bişey göğüs şişliği ama ağrısız,mide yanması ve halsizlik var acaba hamişmiyim cvp bekliyorum şimdiden tşk ediyorum

hayal gözlü günaydın canım hissettiklerin çok güzel şeyler umarım hamilesindir 4 gün daha sabret bakalım sonra bi test yap inş. çıkar benim dündü adet günüm bakalım bekliyorum gerçi fazlada heveslenmek istemiyorum geçen ay 8 gün geçti tam hamileyim dedim hasta olduum..

şubat ayında bi düşük yaptım bebeğim kızdı çok üzüldüm sonra 3 ay tedavi gördüm bende kan pıhtılaşması çıktı bebeğe kan gitmemiş ondan düşük yaptım

cnm sıkma canını allahtan ümidini kesme olur sen kendini hiç sıkma bak önümüzdeki ay hiç düşünme hamileyim diye düşün o zaman şansın çoğalıyormuş

hiçbir belirtim yok mide bulantım baş dönmem yok sadece kasıklarım ağrıyo o kadar bunu söyleyebileceğim aklımın ucuna gelmezdi..
BEN HAMİLEYİMMMMMM 2 Haftası dolmayan bi bıcırık var benimle.....

hiçbir belirtim yok mide bulantım baş dönmem yok sadece kasıklarım ağrıyo o kadar bunu söyleyebileceğim aklımın ucuna gelmezdi..

TEBRİKLER a.s.Ne mutlu size Allah tamamına erdirsin inşallah gözünüz aydın.Belirtim yok diyosun adetin kaç gün geçti.Adet gününde ne gibi durum yaşadın Ayyyy uzun uzadıya anlat işte insan seviniyo.kaydirigubbakcemile5

Oleyyyyyyyyyyyyyy beeee:hooray::teytey:

Allah nazarlardan saklasın annesi ile kuzucuğunua.s.:1hug::hooray:

üslupcum sanada çok çok geçmiş olsun inşallah bu ameliyat önünüzü açar ve hayırlı bebişleriniz olur(amin)

ne güsel aramızdan birinin hamiş olması allah herkese nasip etsin. allah herkesi ve bebeşini korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…