Erken Hamilelik Belirtileri

yeşildeniz bende senin gibi yıllardır uğraşıyorum. allah şifa verirn inşallahh

ceylancım günaydınnn nasılsınn?

maviş83 nerdeee naptı acaba dün?

yeşildeniz bende senin gibi yıllardır uğraşıyorum. allah şifa verirn inşallahh

ceylancım günaydınnn nasılsınn?

maviş83 nerdeee naptı acaba dün?

Allah sanada şifa versin canım. ilk başlarda bende biraz üxülmüştüm ama yıllar oldu alıştım artık onlarla yaşamaya. sende şu an varmı kist ilaç felan kullanıyomusun.?

Günaydın kıslarrrr

regl oldum zaten ilk ay tutması mucize olurdu ama genede tuhaf oldum..

üzülme tatlım ya sende demişsin bak ilk ayda hemen tutması çok nadir olan bişey. belirtilere fazla takılma rahat ol. ilk aylar bende öyleydim ama zamanla insan alışıyor umarım en kısa zamanda hamile kalırsın. a.s.

günaydın canlarım dün akşam doktora gittim doktor ilacın dozajını arttırdı yeni bir tedavi yeni bir umut.
ben sabah 1 akşam 1 içiyordum ilacı şimdi sabah 1,5 akşam 1,5 içicem 14.günde kontrole gidicem yanlız anlamadığım bir nokta var sonuçta ben yine 1 kutu ilaç içmiş olucam 1 tane içerkende 1 kutu içiyodum aynı şey diilmi kızlar bilgilendirirmisiniz beni

Allah sanada şifa versin canım. ilk başlarda bende biraz üxülmüştüm ama yıllar oldu alıştım artık onlarla yaşamaya. sende şu an varmı kist ilaç felan kullanıyomusun.?

ben orgametril ve diana kullandım hep ama 5 aydır bıraktım bebek için yumurta takibindeyim

canım hayır 1 kutuyu sen daha fazla sürede bitiriyodun normalde şimdi 14 günde bitecek doz fazla geleceği için yumurtan daha hızlı gelişecek. iğneden falan bahsetmedimi? hangi ilacı içiyosun şimdi?

Yeşildenizcim bende de zaman zaman kistler vardı gençkızlığımda en son mayısta sol yumurtalığımda çıktı ve hastanede yattı sonra temizlendim bu doktor ise yumurtalarım polikistik yapı olduğunu dedi ve ilaçı yokuş ömür boyu benimle 8 ay deneyin dedim olmazsa çaresine bakarız dedi..:1hug:

ceylancım bence 8 ay çok uzun bi süre sen bilirsin ama bence başla tedavine normal bi insanın 4 ayda olurdu zaten:çok üzgünüm:

ndk 8 ay uzun bi zaman değil ki. ben dra 4. ayımız dedim bana güldü bi kaç ay daha deneyein bakalım ne bu acale dedi o yüzden 4 ay uzun bi zaman değil. bu arada dün akşam itibariyle artık kesin karar verdim bu belirtilerin psikolojik olduğuna dün suzan bende hiç sabah bulantısı olmadı akşam oldu yazmış ya dün bütün gece midem bulandı :)))) sonra dedim yani okudum eve geldim kendi kendime belirti yaptım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…