Erken Hamilelik Belirtileri

ndk cnm yani tabi ki kendi elinle kocanı oraya sokupta al başkalarını izle demek kolay değil ama başkada çare yok gülü seven dikenine katlanırhihoyyyt

ndk cnm yani tabi ki kendi elinle kocanı oraya sokupta al başkalarını izle demek kolay değil ama başkada çare yok gülü seven dikenine katlanırhihoyyyt

ayyy feci bişey vallaa kapıda onu beklemek, ben araştırır söylerim sana demiştim ama bu olayı bildiğimi söylemiyim bari dimiii. ayyy sinir oldumm ama yapcak bişi yok tabiii :çok üzgünüm: belkide izlemek ya da izlememek onun elindedir.

istresen kocana hiç soleme çunku acayıp zorlanıyorlar ozaman .....ama şunu diyiyim yani bi erkegın o odaya gırıpte ve ozellıkle karısının izniyle oraya gırıpte o fılmı ızlememesıde ımkansız işte ben buna hiiiiiiiç ınanmam:jeyyar:

ben 3 yıllık evliyim ama bu ayla beraber 5 aydır korunmuyoruz doktora gıttım tabi bende eşimde hiç sorun yok cok sukur bakalım artık ama bu ay vallah bende garıp seyler oluyor farklıyım bu ay anlamadım gıttı neyse bıraz daha sabırbenneyaptımki

inşallah gercekten yani allah kımseyı cocuksuz bırakmasın yanı o duyguyu daah sımdıden hıssedebılıyorum bıde gerceklesırse nasıl olur hayal bıle edemıyorum..sen kac yıllık evlısn cnm

ben 2007 ağustosta evlendim 5 aydır korunmuyorum canım ama benim biraz problemli yumurtalıklarım tembel çalışıyo iğneyle güçlendiriyoruz.

aoo sen daha yeni gelınsın ya..olsun o yumurta sorunu artık cozuluyor bılıyosun cok buyuk problem degıl ınsallah en yakın zamanda guzle haberlerı alırız benım ablamdada vardı o sorun ve 6 ayında hamıle kaldı

yaa yumurta takibindemi hamile kaldıııııııııı ayyy umut oldu valla banaa anlatsana yaaa, sanki hiç anne olmayacakmışım gibi geliyo bana :

tabi oda ilaç tedavisi görüyordu hatta onun bide 1 tane kisti vardı tedavi esnasında o kist atıldı ve tedavi tamamlanmadan yani hamile kaldı ama o çok stres yapmıstı ve olmuyordu gercekten en son ayında yanı hamıle kaldıgı ayda aammmmmmmna nolacaksa olsun demıstı ve hıc dusnmemıtı bı baktık hamıle kı adetı gecıkınce farkına vardı yani cok dusnmıyeceksın ozaman yumurtaların dollenme cok etkılenıyor.........

bendede kist varr ama doktorum kisti önemsemiyo yumurtası gelişip çatlayan her kadın hamile kalabilir diyo. inşallah allah hepimize versinnn

hiç kafana takma emin ol ki allah nezaman kısmet ettıyse ozaman olacaktır çokta büyütme gozunde o problemi gayet normal cok kişi bu sekılde hamıle kalıyor oyuzden hıc sters yapma ve dua et emınım ki bırgun bebegını kucagına alacaksın:CüvCüv:

hoşbulduk ndk.nasılsnız bakalım.eşim gelmeden bir bakayım dedim.ne var ne yok diye.bugun hamiş haberi almadık değilmi((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…