• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

benden 250 istedi doktorum ssklıyım ama özel hastanede yapılacak yumurta takibi+rahim filmine 250 istedi. bide eşime ahlil yapılcak oda çok tutarmıı???

Canım ndk ben ist.oturuyom rahim filmini özelde yaptırdım esenlerde güney hastanesinde 350 ytlye kendi özel doktorm girdi çekmeye anestezili çekildim çok rahattı ne kanama oldu ne ağrı ne sızı

İnşallah hayatım biran önce şu inatçı keçilere bir kavuşsak
Maviş83 daha sakin ol bebişim
Kan testi çıkar yapta haber ver masustan tahtan insin

masustan tahtan insinn!!! slogan gibi oldu kısss kaydirigubbakcemile3

masustan tahtan insinnn:enbuyukkk: masustan tahtan insin:enbuyukkk: masustan tahtan insinnkötükedihüso haydin miting yapıyos kıslarrr

masustan tahtan insin!!!! :enbuyukkk::enbuyukkk:kötükedihüsokötükedihüso

aslında kızlar sıze bı onerım var ozel saglık sıgortası yaptırın ben yaptırdım ama tabı ılk sartı ılk 5 ayında hamıle kalmamak toplam 1200 odedım ıcınde dogum kontroller cocuk dogduktan sonra sıları herseyı dahıl ılaclar harıc

masustan tahtan insinnn:enbuyukkk: masustan tahtan insin:enbuyukkk: masustan tahtan insinnkötükedihüso haydin miting yapıyos kıslarrr

masustan tahtan insin!!!! :enbuyukkk::enbuyukkk:kötükedihüsokötükedihüso

kıs yanlış anlayacak hedefimiz daha çok hamiş görmek kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum eşim fırçaladı sizinle yaazışırken 2 defa aynı poliçe yapmışımkaydirigubbakcemile3
Yarın görüşürüz
MAVİŞ83duam seninle..:nazar:soğan suyu dene mutlakakaydirigubbakcemile

Benim eşimede sperm tahlili yapıldı onada 60 ytl vermiştik

sağol canımmm çok sağollll bişi çıkmadı dimi eşindede. ya ondan nası alıyolar tahlili benimki çok merak ediyooo yapamam ben diyooo nerde yapcam diyooo. çok tedirgin stresli bu yüzden lavaboda falanmı veriyolar o şeyii ıykkk kusura bakma canımm tecrübene sığınıyorumm:utangac:

masustan tahtan insin!!!!

kıs yanlış anlayacak hedefimiz daha çok hamiş görmek kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum eşim fırçaladı sizinle yaazışırken 2 defa aynı poliçe yapmışımkaydirigubbakcemile3
Yarın görüşürüz
MAVİŞ83duam seninle..:nazar:soğan suyu dene mutlakakaydirigubbakcemile

valla yanlış anlayabilirrr, ama napalım tahtında gözümüz var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canımmm çok sağollll bişi çıkmadı dimi eşindede. ya ondan nası alıyolar tahlili benimki çok merak ediyooo yapamam ben diyooo nerde yapcam diyooo. çok tedirgin stresli bu yüzden lavaboda falanmı veriyolar o şeyii ıykkk kusura bakma canımm tecrübene sığınıyorumm:utangac:

FINDIKZADEDE Bİ LABORATUARDA YAPTIRDI ADINIDA YAZARIM İSTERSEN ÇOK KOMİKMİŞ YA LAVOBAYA SOKUYOLARMIŞ ORDA TV İZLETİYOLARMIŞ ŞEY İŞTE ANLA MOTİVE OLSUN DİYE ELİNEDE Bİ KAB VERİYOLARMIŞ ÖLDÜM GÜLMEKTEN EŞİM ANLATIRKEN:roflol:

FINDIKZADEDE Bİ LABORATUARDA YAPTIRDI ADINIDA YAZARIM İSTERSEN ÇOK KOMİKMİŞ YA LAVOBAYA SOKUYOLARMIŞ ORDA TV İZLETİYOLARMIŞ ŞEY İŞTE ANLA MOTİVE OLSUN DİYE ELİNEDE Bİ KAB VERİYOLARMIŞ ÖLDÜM GÜLMEKTEN EŞİM ANLATIRKEN:roflol:

ayyyy inanmıyorummmmmm irençlikkk, izletmesinler benşm kocama bişiiiiiii bananeeeeeeee:mymeka: beni soksunlar yanınaa:çok üzgünüm:

benım kartalda eczanem vardı kapattım esımde eczacı o fransız ozel hastanede calısıyor bende şimdi eczacı odasında eczacı olarak calısyorum

ayy vallla yazık adamlara yaaa, okadar milletin içinde gitcek yapcak. millette ıyyyy bu şey yaptıda geldi deceklerr nası bakcak suratlarınaa ben ondan daha panik oldummm

Back