• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

tekrar test yaptım yine tek çizgi hafif silik çıktı çok silik değil ama tam kırmızı da çıkmadı... en iyisi dr a gitmek...:sm_confused:

valla kafayı yicem 2 gün arayla 2 test yaptım hep aynı sonuç..
2. çizgi tam kırmızı çıkmıyor... hamile miyim değil miyim yahu kötükedihüso

tekrar test yaptım yine tek çizgi hafif silik çıktı çok silik değil ama tam kırmızı da çıkmadı... en iyisi dr a gitmek...:sm_confused:

canım benimde testlerim silik çıkmıştı.ben test bozuksa diye 3 günde 4 defa test yaptım ve hepsinde ikinci çizgi silik çıktı.seninde 2. testin galiba hala silik çıkıyorsa bence hamilesin.bence kan testi yaptır kesin sonuç alırsın.

kardeşim adetten 2 gün geçti kanda gebelik baktırdım negatif ama bugün 40 günüm oldu ama daha olmadım

canım benimde testlerim silik çıkmıştı.ben test bozuksa diye 3 günde 4 defa test yaptım ve hepsinde ikinci çizgi silik çıktı.seninde 2. testin galiba hala silik çıkıyorsa bence hamilesin.bence kan testi yaptır kesin sonuç alırsın.

ciddi misin.. olabilirim dimi yaa...laelaelaelaelae
kan testi çok pahalı diyorlar merak ettim ne kadar pahalıymış fikrin var mı?
birde direkt olarak kan testi yaptırmadan dr a mı gitsem...:uhm:

biryerde okumuştum kız çocukları kan testinde geç gözükürmüş bu yüzden
10 gün geçtikten sonra kan testi yapılmalıymış...

ciddi misin.. olabilirim dimi yaa...laelaelaelaelae
kan testi çok pahalı diyorlar merak ettim ne kadar pahalıymış fikrin var mı?
birde direkt olarak kan testi yaptırmadan dr a mı gitsem...:uhm:

canım bir sosyal güvencen falan varsa hastanelerde yaptırırsın dra gecikme olduğunu ve testlerinde silik çıktığını söylersin kan testi yaparlar.ben özelde yaptırmıştım ama sgk ile anlaşmalı idi.ben dra çıkmayı kabul etseydim ve kan testine dr gönderseydi 9 ytl ödeyecektim.ama eşim gerek duymadı direkt kan tahliline gittik 29 ytl ödedik ama her yerde aynı olmuyor fiyatlar.

bende ssk ile anlaşmalı özele gidiyorum hastalıklarımda ben en iyisi direk dr a gideyim.. zaten gidicem sonuçta.. ayrıca çok daha pahalı bişey zannettim testi.. normal değil aslında pahalı ama o kadarda uçuk bişey değilmiş... teşekkür ederim..

Back