• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

hoşgeldin huysuzz:))

efet ya yasmin içerken sancım olmuodu ne güsel ama bıraktıgım ay yine başladı ben çok fena sancılanıyorum 2 3 ilaç alıyorum gene kesmio

Benim moralimin bozuk olmasının sebebi adet oldumya ondan bu ay çok ümitliydim ama olmadı bugün doğum günüm olmasına rağmen çok mutsuzum

maviş83 sıkma canını en azından düzenli adet görüyorüyorsun.hem hamile olamazsan hemde adetlerin düzensiz olsa dahada strese girersin.geç olsunda güç olmasın kızlar.

arkadaşlar merhaba
adetim 4 gün geçti , bugün test yaptım negatif çıktı...
bu durumu yaşamış biri var mı?

huysuz perenses o %99 doğruluk payı olsun diye 1 hafta diyorlar.şimdi %65 doğru çıkar.olmazsa 3 gün sonra yine yaparsın.kan testi pahalı idrar ucuz.testte hamile cıkasan direk doktora gidersin. ben hep öyle yaparm hiç kan testi yaptığımı hatırlamıyorum.

kızlar biraz önce gebelik bölümüne konu açtım burdanda sorayım
1 aydır dopergin kulanıyorum adetime 9 gün vardı ama erken oldum(şuan sadece leke geldi)
ilk defa oldu böyle bişey her ay düzenli olurdum sizce normalmidir?CADIARZU

Prolaktin yüksek canım onun için kullanıyorum
bugün adetimin 23. günüydü onun için bana biraz tuhaf geldi,erken olması..

Son düzenleme:
Prolaktin yüksek canım onun için kullanıyorum
bugün adetimin 23. günüydü onun için bana biraz tuhaf geldi,erken olması..

ok anladım. bende son iki ay 21. günde adet olmuştum. dr stresten demişti bana. belki ondandır. adet 21 ile 32 günler arası olması normalmiş. bide miktarı ve günü. 2 ile 6 gün görüyorsan bi sıkıntı yokmş. miktarda felan bi anormallik yoksa bişe yoktur dur sanırım. moralını bozma canım

ok anladım. bende son iki ay 21. günde adet olmuştum. dr stresten demişti bana. belki ondandır. adet 21 ile 32 günler arası olması normalmiş. bide miktarı ve günü. 2 ile 6 gün görüyorsan bi sıkıntı yokmş. miktarda felan bi anormallik yoksa bişe yoktur dur sanırım. moralını bozma canım

Tamam canım cvp verdiğin için teşekkürler biraz olsun rahatlamış oldum,
bu ay çok umutluydum :1no2:

Back