• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

canım ben seni son listede hamile bölümüne yazacaktım ama sonra kesin sonuç almanı beklemeyi uygun buldum.bu nedenle hiçbir bölüme yazmadım.ben seni direkt olarak hamileler bölümüne yazmak istiyorum.enkısa zamanda senden müjdeli haberi bekliyorum.

ayyy inşallah müjdeli haberi veririm de canım sen de beni o güzel hamileler bölümüne yazarsın inşallahhh:Saruboceq:

ben kaçıyorum kızlar.görüşürüz.
masustan canım en kısa zamanda müjdeli haberlerini bekliyorum.

arkadaşlar ben yeni üye oldum ama daha önce burda ganopen kullanan arkadaşların yazılarını okumuştum şimdi bulamıyorum varmı bilennnn

walla ne zamandır girmiyorsun herşey yolunda değilmi

canım çok teşekkür ediyorum hatırlaman beni çokmutlu etti, evet uzun zamandır girmiyodum yok ya konuşacak bi durumun yok ondan girmiyodum birazda işlerim yoğundu, sen nasılsın neler yapıyosun görüşmeyelia.s.

ben iyiyim işte beklemede bile değilim hiç olmadım zaten sektirmeden geliyor benimkiler.zaten öyle heyecan falan da kalmadı.

of kızlar ya nerde o eski arkadaşlar hiç muhabbet yok artık buralarda ya valla canım sıkılıyo girince kimse yok

Back