Erken Hamilelik Belirtileri

anam daha eve gidip yemek yapıcam ne yapsam acabaaa. tubacık sen okuma buraları şimdi canın falan çeker. geçenki muhabbeti unutmadık daha :)

bende belli etmiom biz sizle paylaşıom:) eşimede regl olcam diom sürekli arkadaşlarım soruo yok ya regl olcam belli diom kimse ümitlenmesin

benimde boyum kısa zaten şimdi bie kilom var hamiş kalıp kilo aldığımda nasıl olurum bilmem

benimde boyum kısa 1,56 ama şuan bayagı zayıfım 46 kiloyum hamiş kalınca kendime gelirim biraz:) ben dünden yemegimi hazırlamıştım hamarat kadın

benımde heyecanım gitti..Hiçbişey hissetmiyorum..

az kaldı 6 olmasına sabret yahu bugun bende cok sıkıldım içime darlık geliyor resmen.uyusam şimdi uyandığımda hamiş olduğumu bilerek uyansam ve doktorda randevum olmus olsa onun için hazırlanıp kalp atışlarını duymaya gitsem.

aaaa kızlar haddiiii heycanınıza yenilecekmisiniz yaniiiii şimdi boyle diyorsunuz da çif çizgiyi bi gorelim bak nasıl ucuyoruz havalara. hakkat yaa 6 olsada cıksak yarım saat kaldı.

walla o heyecanda güzel birşeymiş yahu bişe hissetmemek kötuymuş.içimden bişey yapmak gelmiyor.zaten eve kapandım.kızlar yarın evde yazarsam size beni şirkete gitmem için baskı yapında dışarı çıkayım kendime gleyım biraz.

PATRİCİA canım bak ben sana diyim sen hamilesin niye dersen yumurtlama gununde bebek tutunca bazı hamilelerde kan gibi akıntı oluyor benim eltimde de adetinin ortasında senin dedigin gibi akıntı oldu ve simdi 3 aylık hamile canım

maviş83 bizdenmi sıkıldın yapma böyle anlıyorum seni bak inanın bugün çok kötü gün geçirdim o yüzden sizler vardınız yanımda..

benim boyda 1.60 ama 65 kiloyum.hayatımda hiç olmamıştım.aldığım serumlar ve ilaçlar yuzunden böyle oldum diye avutuyorum kendimi.

ceylan kıs bende 5 ay felan yasmin kullandım ama bırakalı 6 ay felan oluo bana kilo yapmadı hiç ama kimisine yapıomuş ablamda çok kilo almıştı

illa yerleşme kanaması olması şartmı

Yarın kara listemdesin kötükedihüso gitmede göreyimlaelaelaelaelae

bende yasmin kullandım hemde kilomuda düzene soktu adet sancılarımda olmadı halada yok.olmaz ağrım falan üşütmediğim sürece.yerleşme kanaması illakı olmaz inşallah bende olmaz kan görmek istemiyorum gebelikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…