Erken Hamilelik Belirtileri

patricia canım neden takıyorsun.borç yiğidin kamçısıdır canım:)))
sen bizim borçları bir bilsen. hayatının sonuna kelen nasibiyadar bebek düşünmezdin herhalde.gelen nasibiyle gelir.bereketiyle gelir 1 sene de bitmezde 2 senede biter borcunuz.ama genede bebek:))))

Patrica canım hem hepimiz çok kolay şartlarda yaşamıyoruz bak bende zor hamileik geçirirsem allah korusun çalışamazsam biz çok zorlanırız hatta geçinemeyiz kirada oturuyoruz ama allahım o gücü verirde çalışırım die düşünüyorum hep olumlu düşün canım yok sa bekle bekle maddi durum düzelsin die nereye kadar..

ayyy kızlar dayanamadım ağlıyorum şu anda. düşünsenize birbirimizi tanımıyoruz ama nasıl destek oluyoruz. motivasyon çok onemli kızlar yaa. biraz önce bi çıktım aşşağı indim fabrikada dolaştım. dedimki kendi kendime , insallah gelirsin bebeğim moral kaynağım olursun. aslında cok korkulacak bi rakkam değil ama acayıp oldum ilk duyduğumda. ama şimdi sizin sayenizde kendime geldim. doğru diyorsunuz bebek gelirse rızgıyla gelirmiş. :) kızlar muthıssınız iyiki varsınız yaa.

kızlar .. Bebek rıskıyla gelir..Maddi imkansızlıklar nereye kadar Bu ülke bu durumdayken bizim bebek ertelene ertelene nereye kadar..

Yapma bebişim neolur ağladım diyince içim cızladı..Sende iyiki varsınkaydirigubbakcemile5:1hug:

canım bende çok duygulandım şimdi ya tabiki destek olucaz birbirimize inşallah hayırlı evlatlar verir allahım bizlere , bebeklerimizin şansıda bahtıda rızkıda bol olur inşallah

burdayım ceylan toparlan hadi patrica eşine destek ol halleriz aşkım de biz neler atlattık buda bişeymi de hadi gül dimdik dur şöle

Ahhh bir gelsinler o melekler ..İnatçı bu bebekler Gelın yafrularım Annelerınız bekliyor..

:) valla çok seviyorum hepinizi. ay ben hala regl olmadım kızlar yaaa. düşünsenize bu devirde moral kaynağımız oluyormuş. hala beyaz beyaz akıntılaım geliyor.

burdayım ceylan toparlan hadi patrica eşine destek ol halleriz aşkım de biz neler atlattık buda bişeymi de hadi gül dimdik dur şöle

Dimi ..Yaaa..Neler neler aşılmadı ki..Seninleyiz Patricia daima gül hadi bakalım hangilerimiz daha şişman olacak hihoyyythihoyyyt

walla kızlar ne güzel heyecanı yaşamak.ben heyecan bile duymuyorum artık.çift çizgiyi görünce heyecan yaparım artık.inşallah sizinde heyecanınız geçmeden diğer bir heyecanı yasar ve çift çizgi görürsünüz

dimi :) ay bebişim benim yaa, sormayın kızlar çantamda çekmecemde her yerde pet ve ağrı kesici var . ha oldum olucam diyorum. yüreğim ağzımda geziyorum resmen. burda kımseyede belli etmiyorum durumları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…