Erken Hamilelik Belirtileri

oooo hamişlerimiz aynı ay :) doğum yapacak inşallah ne güzel keyfler nasıl inan sizler umutun ta kendilerisiniz..

ndkcim doktor değiştiriyim de eşim yeter dedi az önce dedim biraz oluruna bırak diye kızdı..

canım eşin de haklı ama oluruna bırakmakta olmuyokii ya olmassa şüphesi heran aklımızdaa. eşinde senin üzülmene dayanamıyodur artık. sen stres yapma olacak elbet çok şükür bissürü yöntem var gebelik için daha genciz yolun başında sayılırız. ama doktor değiştirmeye eşini ikna et yeni doktoruna 1 yıldır deniyorum de kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşalar,

ben kasım ayının 7 sinde ovuluasyon sağlayıcı ilaç kullandım sonra doktor gözetimine gün aşırı gitiim 2. gidişimde yumurtamın geliştiğini söledi. 3. gittiğimde gelişen yumurtayı bulamamdı büyük ihtimalle çatlamış dedi. şuan adetime 8 gün var ve kasıklarım ağrıyo ayrıca beyaz akıntılarım var ama göğüslerimde hiçbir belirti yok birde aşırı yorulma ve yorgunluk var başınızdan geçen benze olay varsa yazarsanız sevinirim kaydirigubbakcemile2

görüşürüz arkadaşlar.kendinize çok iyi bakın.her konuda şansınız bol olsun.Allah isteyen herkese en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin

Bence kendini sınamayı bir kenara koy adetin geçmesin bekle çoğumuz hayal kırıklığına uğruyoruz

kızlar ben geldim yine(((((((((( çok kötü bişey oldu. eşimden bi haber aldım, eski şirkenin bi borcu çıktı şimdi en az bir sene onu oderiz. allahın gücüne gitmesin şimdi diyorum kı ınsallah hamıle değilimdirde. çalışıp o borcu ödeyebiliriz. ((((((((( allahım yaa benı sınıyormusun yarabbım.

Patricia canım çok üzüldüm ya öle deme allahım hayırlısını ihsan etsin bebişin kısmeti varsa gelsin , siz karı koca sırtsırta verir haleldersiniz gülüm eşine destek ol rabbim kolaylık verir inşallah hayat işte bazen olmadık şeyler çıkabilio sakın ümitsizlige kapılma

Patriciacim uzuldum ama unutma bebek kismetiyle gelir .. sakin oyle deme canim.. herseyin vakti zamani vardir.. benim ilk hamile kaldigimda kaynim gilin 4 sene cocugu olmuyyordu ben hemen hamile kaldim.. benim esim oyle buyuk konustu ki bilmeyerek keske benim olmasaydida abimin olsaydi dedi.. uzuntusunden sonra benim bebisim oldu.. o ay eltim hamile kaldi.. sonra esim okadar pisman olduki .. yani demek istedigim sakin oyle bisey deme.. bebis kismetiyle gelir allahim onun gelecegi zamani cok iyi biliyor bitanem.. insallah kurtulursun borcundan en kisa surede..bir kapiyi orten rabbim bir kapiyi acar unutma

handancım desteğin için çok teşekkür ederim. bu son parti, hepsini temizlemiştik. ticaret işte bu batmakta var çıkmakta. herşey nasip kısmet. korktuğum zor bir hamilelik geçirir işten ayrınlamk zorunda kalırsam nasıl olacak. neyse bebişim beni yormaz dimi kızlar yaa anlar annesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…